Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoseman

0 bejegyzést írt és 964 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbánnak nem kell több mint a pénzed, a lelked meg a jövő (a gyerekeid). És a magyarok egymás sarkát tapossák, hogy adhassák ezeket. Miért? Szájbarágó: 1. Minél több hatalmat adsz át a kormánynak magad és a családod fölött, annál kevesebb marad neked. (Minél több adót,…..
hoseman 2013.12.19 13:42:08
@HaFr: tisztelet a kivételneeek,meg aszongya kivétel erősíti a szabááályt meeg ne vedd magadraaa... meg ilyesmiket tudok erre neked reflektálni,de továbbra is azt hiszem hogy igaz. rasszizmus"..(?) ugyan kérlek...
hoseman 2013.12.19 13:50:27
@1001nappal: "A magyar nép tehát jól vizsgázott, csak a sorozatos csapásoktól kivérzett, szorongóvá és tehetlenné vált."

..édes jó istenem... háát csak ennyi a baj...
Csenyéte (via Google Street View) Vendégszerzőnk, Forgács István írása. * Nem, ebben az írásban sem arról lesz szó, hogy rájött volna bárki is – főleg én nem –, hogy mit kellene kezdeni a hazai cigány-üggyel, mint problémahalmazzal. Arra viszont most érett meg az…..
hoseman 2013.12.19 11:03:25
@Trackers: szankció oszt kész... az van ugyanis drága barátom hogy ezeknek a kedves 'embereknek' eszük(?) ágában sincs integrálódni... ez van.
hoseman 2013.12.19 11:08:26
@Kara kán:" Persze, az más világ volt, a rendőrök még a becsületes emberek pártján álltak."

No no! csak nem azt akarod mondani hogy Pintér rendőrsége manapság....(?) jajjjj nem is folytatom.... :))
hoseman 2013.12.19 11:10:24
@Trackers: csak a helyén kellene kezelni a dolgokat,és nem megijedni a perverz jogvédelemtől....
  Palvin Barbara mostanában kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje. Barbi nem csak szemtelenül fiatal, de rengeteg híres magazinnal és fotóssal, valamint divatcéggel közös munka áll a háta mögött.  Amellett, hogy a modellkedés rengeteg lemondással jár, Barbi…..
hoseman 2013.12.03 10:26:19
@[megmondoember]: tényleg... mindezt hogy nem vettük észre eleddig?... szinte hihetetlen,de minden úgy van szóról szóra ahogy írtad... de szerintem azért verd ki... ma már jobb csajban úgysem lesz részed..
Szomorúan olvastam más blogokon a Jogász kritikáját, a kritikusok többségnek nem tetszett a film (danialves véleménye egyáltalán nem ilyen negatív). Ridley Scott kiváló rendező, szóval nem kellene még leírni azért, mert ez az alkotása megbukott. Nem minden filmje volt…..
hoseman 2013.11.24 14:08:16
@profilo: @tjunior: @Sparrow: @Dr_utcai_arcos: nna ti sem repetáztatok amikor az észt osztották.. :)) egyébként mi a facért nincs a listán az 1492?? komolyan kedves poszter... nézz már magadba... Blade Runnert első helyezését leszámítva botrány a lista :)
hoseman 2013.11.24 15:08:38
@molnibalage:" Az Alient tudom értékelni. A Blade Runnert nem. Nálam a top szar filmek patenonjában van."

jó jó..nincs ezzel baj... szerencsére a retardáltak is találhatnak magukhoz mérhető darabot...
Vannak reménytelen küzdelmek: számomra az egyik ilyen annak elmagyarázása és elfogadtatása, hogy az elemző politikai véleménye, reménye és vágya nem része az elemzésnek. Nem azért, mert ezek ne lennének fontosak, hanem azért, mert hiszek a politikai vélemények szabadságában és…..
A trafikok ügyéről sokat írtunk mi is, mások is, mindenki sokat tud róluk, és még többet sejt – de vajon mi az, ami bizonyítható ezekből a sejtésekből? Most induló perünk talán választ ad erre a kérdésre. Vigyázat, jogászkodás következik! Hogy lehet bizonyítani azokat…..
hoseman 2013.09.26 15:50:05
@Lindalinda: kedvesem tE olyan hülye vagy hogy nem szarsz be,meg max hazatalálsz.. csak drága édesanyádat sajnálom:(...
„Marakodunk, szorongunk, vádaskodunk, panaszkodunk. Van rá okunk. Vagy nincs.  Tele vagyunk sérelmekkel, sérülésekkel, sebekkel. Kaptuk őket. Vagy mi okoztuk. Szavakkal, eszmékkel, tettekkel. Nem tudunk tőlük szabadulni. Ellenségeink vannak, akiknek mi lettünk ellenségei.…..
hoseman 2013.09.19 17:09:20
@Amadeus62: egy egészséges önkritikával a reagens részemről ennyi: :) (ugyanis a legszörnyűbb hogy nem tudok veled vitatkozni... talán annyiban hogy én szar helyett hígfost tapasztalok)
hoseman 2013.09.19 17:10:59
@♔bаtyu♔: nna...felhúztad magad csillagom?..... nemhogy örülnél hogy jó szartársadként információkkal segítelek..
hoseman 2013.09.19 17:32:47
@♔batyu♔: te meg meggyőző... mindjárt önvizsgálatot tartok:)) cikket elolvastad töki?.. na azééé" ;)
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
A Fidesz nem sokkal ezelőtt leszavazta a Párbeszéd Magyarországért módosító javaslatát, ami az Országvédelmi alap terhére 500 millió forinttal támogatta volna a Pető Intézetet és így az intézményt megmentette volna a csődtől! Ennél nem kell szimbolikusabb lépés. Miközben…..
hoseman 2013.09.17 17:36:13
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: úhh baszdmeg... ritka undorító patkány vagy te hallod-e!... tuti szarba ejtettek születésed után...
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
hoseman 2013.09.17 12:15:53
@Lencsés István: te ostoba perverz agymosott nyomorult birka! ez megvan?..."218 fideszes nem a Pető Intézet támogatására"
hoseman 2013.09.17 12:35:10
@wmiki: oszt mizujság van már az apostoli királyságtokkal kedves félkegyelmű barátom??.. alakulnak a Zügyek? vagy még botladoztok ebben-abban?.. :))))
hoseman 2013.09.17 14:01:08
@Lencsés István: fontosabb dolgok? Pl stadionok? te hiperkorrekt nyomorult...:(
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
hoseman 2013.09.07 01:00:44
@Kmg42: na baszdmeg....te sem repetáztál amikor az észt osztották...:)))
hoseman 2013.09.07 12:38:17
@Tizenötmillió Magyarok:te sötét vadállat teee!... egyébként úgy például mittudomén mondjuk sportdiplomáciailag mi az elképzelésetek a jövőre nézvést?? :))
hoseman 2013.09.07 12:55:06
@wigyori7: micsoda elsöprő erejű értelmi kitörés.... csak vigyázz nehogy eleredjen az orrod vére... no meg helyesírás,fogalmazás fronton van még egy kis hiányosság... amúgy mennyi lett az erdmény? 3:0?... jó az:)))
Gyerekek! Valamit tisztázzunk le. Én nem haragszom a Fideszesekre és a Jobbikosokra, hanem egyszerűen másként gondolkodunk. Hithű demokrataként ez engem nem zavar. Ők azok, akik többnyire utálnak engem. Ezt lázadóként elfogadom, keresztyénként pedig megbocsátom. Tényleg…..
hoseman 2013.08.05 21:24:16
@Azbej Tristan: az hogy ti segítettetek bárkinek is,az egyenlő azzal hogy Magyarország jobban teljesít??.... mert ha igen, az kb a rezsicsökkentés mértékével azonos.... különben miféle hangok halkultak el??! egy évre rá(ha nem több..) hogy elindult a nevetséges weboldalatok jöttek ki a statisztikai adatok az elvándorlásról.... úgyhogy köszönöm szépen a hülyítést,de azt inkább tartogasd mondjuk 'BKV-Önnek megyünk' tisztelt fórumozónak... Ő az a tipikus "nem szarik be,meg hazatalál" típus... bármit elétolhattok,megkajálja. Üdvözlettel
hoseman 2013.08.05 23:40:05
@Azbej Tristan: ...nem terveztem az egész napomat itt tölteni,de gondoltam egyet és lefekvés előtt visszanéztem... megérte:) szóval nem hiszem hogy Dopeman blogján kellene ezt a kérdést megvitatni,(túl bonyolult a kérdés...amit talán nem vitatsz...)de 500 000 -en lepattantak ebből a tetű országból,ti meg kitoljátok a honlapra petra,zoli meg laci megható történetét amitől meg kellene hatódnom?..:)) Sorsok?? az országon belül fussatok már neki a sorskutatásoknak cimbora! Kezdheted pl borsodban,szabolcsban,hevesben... KOMPLETT TELEPÜLÉSEK VANNAK ELFELEJTVE BASZDMEG!!! SORSOK MI??.....
hoseman 2013.08.05 23:50:02
@BKV - Önnek megyünk: ismersz? ajjajj....csak bekerült a szórásba egy idióta?... na mindegy.....ha lesz egy kis időm újraértékelem a kapcsolati hálómat,és lenyesegetem a vadhajtásokat...
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
hoseman 2013.08.05 15:36:41
@ccactus: dehogynem érted!... miért játszod az eszed??....
hoseman 2013.08.05 15:45:47
@ccactus: ez még kérdés?? hogy kinek lesz igaza?? állati komolyan mondom:)).... a szar attól még szar marad hogy nemzeti pántlikával át van kötve:(
A kocsmáknak felügyeleti díjat kell fizetni?  Bazmeg! Itt már bűnözni se kehet!  Odamész csóró vendéglátóshoz a védelmi pénzért, az meg szomorúan megvonja a vállát és azt mondja: "Már odaadtam az Orbán brigádnak. Nem hallottál róluk? Nagyon meleg csapat..." Erre mit…..
Orbán Viktor tusványosi szabadegyetemen elmondott beszédét nyilván sokan és sokféle megközelítésből fogják elemezni. Engedtessék meg, hogy mi egyetlen gondolatot ragadjunk ki belőle, nevezetesen ezt (HVG): Orbán fontosnak nevezte, hogy végre vannak "nemzeti tőkések". Itt…..
hoseman 2013.07.28 00:50:52
@Budai Andris: nem lehet eldönteni hogy hülyék vagytok mint a segg,vagy egyszerűen gonoszak(?).. segíts kérlek... tE hogy érzed? :))
TE SZENT ATYA ÚR ISTEN! Mi folyik itt Gyöngyösön??!! és oszkópéter a vízerbe mitkeres??!! A zapokalipszis lovasainak patacsattogása veri fel a nercsöndet, 'sztán csőstül gyün a borz alom!!! ÉdesJézus segíjjél de mostazonnal, mert atyafiaink helyből megdöntik a szemforgatva…..
Így megy, amikor a szatócs és törzsvásárlói egymásra találnak. A közönség mindent megvesz, csak olcsó legyen, bármennyire fonnyadt, és sose ír be a vásárlók könyvébe, noha büdös a bolt, és máshol eladhatatlan, lejárt termékek állnak garmadában. Ilyen volt Orbán…..
hoseman 2013.07.27 14:33:37
@Lindalinda: Te ostoba rosszindulatú baszott állat:)... de kár érted....oda egy lélek..:))
Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a…..
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
hoseman 2013.07.25 20:17:39
@MetroGoldwinMayer: "Nekem tökmindegy hogy csendben vagy büszkén múltok ki a maszoppal együtt..:)"

..akkor mégsincs nemzeti együttműködési rendszer?...nem tudunk már bekapcsolódni?.. zártátok a kapukat?... kérdezem óvatosan,szelíden...
hoseman 2013.07.25 20:38:04
@zobod: a trafikmutyiról mikor jön a levél te agymosott elfajzott,elbaszott majom??!!
hoseman 2013.07.25 20:41:17
@MetroGoldwinMayer: másfél millió "istenhívő" fogságában vergődik az egész ország. A többség elfordult a politikától,mert az egyik hülye nem menti fel a másikat..... ha érted miről van szó...
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
hoseman 2013.07.21 00:11:28
@Budai Andris: azt tudtad te vadmagyar hogy a magyar bankok karitatív szervezetek lesznek?.. sőt állítólag az angyali pofájú embereknek vissza nem térítendő támogatásokat fognak osztogatni....
hoseman 2013.07.21 00:14:31
@Budai Andris: oké...
Fodor Gábor Orbán "árvái" 2013.07.18 10:47:01
Egy kis érdekesség és összehasonlítás, hogy ki milyen megbecsülésben részesül az Orbán-kormányban.  Kezdő közalkalmazottak fizetése Kezdő orvos A korábban érvényben volt bértábla alapján: bruttó 129 500 forint/hó A ma érvényes, 2012. április 26-án benyújtott…..
hoseman 2013.07.18 14:08:16
@nusica: lipótmezei drága testvérem:) szakadjál már le rólam:))
hoseman 2013.07.18 14:10:30
@nusica: mszp-szdsz csapat sem volt rosszabb mint a jelenlegi.... egy szar. egyik hülye nem menti fel a másikat.... ha érted mire célzok....
hoseman 2013.07.18 14:14:10
@nusica: maradjunk annyiban hogy félig meddig érted...
Aggódni kezdtem északi szomszédaink egészségi állapota miatt. Annak persze örülök, hogy egyre több szlováknak telik luxusautóra, de ijesztő tendencia, hogy közülük ilyen sokan kényszerülnek mozgássérült igazolványt használni. Ennek a kék Porschénak az utasa például…..
hoseman 2013.07.05 12:42:56
@nyomasek: ennyi.
Úgy tűnik, hogy a változatosság kedvéért Orbán Viktor harcolni fog. Kemény legény ez. Még egy kínai utat is lemondott azért, hogy eljusson Strasbourgba suhogtatni a fakardot. Ahol körülnézett, megpillantotta Morvai Krisztinát tetőtől talpig matyóban, és megállapította: ugyanaz…..
hoseman 2013.07.04 14:08:37
@alfax: te elkezdtél már gazdagodni?..
Bár nem tudjuk mi történik Csehországban, nem tudjuk, milyen váddal, és hogy igaz vádakkal-e, de mára virradóra a cseh rendőrség elitalakulata talán az egész modern Kelet-Európai történelemben példátlan akciót hajtott végre, ahogy ők hívják intervenciót. Kihallgatták a…..
hoseman 2013.06.13 22:31:45
@Blogger Géza: kisebb rezsi?? :) állati figura vagy bammeg... olyan ez az egész rezsicsökkentősdi mintha sétálnál mondjuk 10 rugóval a zsebedben,mikor is megtámad egy rabló,elveszi a pénzed,iszkolni készül,majd hirtelen visszafordul és egy ezrest a tízből visszaad... megfizeted Te azt a 10 %-ot duplán,triplán... húzd már ki a fejed a seggedből cimbora... felemelő érzés lesz hidd el
A 21 éves Tasnádi Gergely annak apropóján üzen a miniszterelnöknek, hogy miután három éve lassan minden reggel rossz hírekre ébred, megunta a Fideszt. "Meguntam a piros pöttyöket a japán kisgyerekek fenekén, meguntam az agysebészetet, meguntam a nemzeti Együttműködést, meguntam…..
hoseman 2013.04.03 13:17:55
@videki gyerek: @Gest anyó férje: @$$$=$$$: üdv!:) ti olyan suta rohadékoknak tűntök... jó nyomon vagyok??... :))
hoseman 2013.04.03 13:45:41
@kronosz6: :)) micsoda intellektuális szárnyalást folytathattok ott a nemzeti együttműködés rendszerében(bármit is is jelentsen ez a röhejes,szánalmas fogalom..) édes jó istenem....
hoseman 2013.04.03 13:57:53
@Farkantoán Chatpartner: "Orbán nem tette az ország egészét orbánistává, eddig is sejthető volt."

Úgy érzékelem téged viszont AZZÁ tett:) leírnád kérlek milyen érzés betöltekezni?