Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balazs Hajdu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtöktől látható a Gyakornokok című vígjáték a magyar mozikban, ami ugyan a magyar álláskeresőknek még annyival sem szolgál, mint a tengerentúliaknak, de legalább néhány derűs percet szerezhet nekik is, már ha egy munkanélkülinek jut pénze a mozijegyre, amihez amúgy…..
Balazs Hajdu 2013.06.17 16:58:00
@m.martin91: neked mitol nott ekkorara az arcod? Olvasod, miket beszelsz? Azt nem kerdezem, hogy tudod-e, mirol beszelsz, mert az mar stilusodbol is lejon, hogy egy semmirol semmit nem tudo, nagypofaju kis senkihazi vagy. Szoval a teljesen lenyegtelen velemenyedre nem is pazarolnek tobb szot.
Viszont ha az emlitett szemellyel kapcsolatban olyesmiket birsz idebofogni, hogy ember-e, meg hogy mit csinaljon, mit ne csinaljon... egyaltalan a nevet leirod a pokhendien ostoba stilusoddal... Ez mar sok. Az, hogy en most legszivesebben a sajat retkes billentyuzeteddel utnem szet azt az idiota fejedet, hogy csak ugy szalljanak a zsiros hajcsimbokok szerteszet, nem fontos. De jusson mar bazmeg eszedbe, te szar, hogy emberekrol beszelsz! Igaziakrol, nem olyan budos kis trollokrol, mint te, akik az anonimitasuk moge bujva mergezik a naluk jobbak (jo, ennek nincs sporterteke) napjat! Persze ahhoz te kurvara keves vagy, hogy az o napjat elrontsd, de engem kurvara irrital, hogy megprobalod.
Vegyel vissza, hulye paraszt.
Bazzeg, vagy negyedorat elbasztam rad! Ezert kulon takarodj!