Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengeritehen

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétköznapok vidéken Üdvözlet 2018.09.26 12:42:33
Szia kedves Olvasó! Köszönöm, hogy benéztél! Ez a blog nélküled nem jöhetett volna létre és nem is létezhetne. Nnna jó. De :) A célom, hogy munkanélküli hétköznapjaimnak egy napi rutint adjak és végre ne csak fejben beszélgessek magammal, hanem így Veled is. Véleményblog, általában laikus…..
Úgy látom a rendezőknek szépen lassan kezd leesni a húszfillér, hogy oké, hogy mindenki egy link és nagyjából senki sem dolgozik, de már a tinik sem hiszik el, hogy nulla munkából így meg lehet élni Budapesten. Bár a franc tudja, Németh Kristófról is csont nélkül elhitte anno a…..
A Tv2 Mokka című, pompás reggeli műsorában sok minden volt már a szerkesztői utasításra (?) bikinire vetkőző műsorvezetőtől idegesítően ájtatoskodó és az egyoldalú tájékoztatásnak élő szoborot állító riporteren át a Szita Bence halálából hasznot húzó…..
A mai részben elég sok érdekességgel fogunk találkozni Sheldon részéről, kapaszkodjunk, kemény lesz! Penny és Sheldon már a földszinten találkoznak, Sheldon pedig mindenképp szeretne beszélgetést kezdeményezni. Még utána nézett pár „szlengnek" is, szóval jól felkészült a…..
Mackó koma kezdi teljesen otthonosan érezni magát a villában, az sem zavarja, hogy egyik szerencsétlennek sincs annyi esze, hogy levegye róla a pórázt. Még a reggeli perpatvarba is beszáll, sőt, egyenesen központi szerepet játszik. A lakók kilakoltatnák, Chandra továbbra is azt…..
Ide is elérkeztünk, ha hihetünk a pénteki előzetesnek, már Márcselló is megtudja, hogy Hannácskánk pocakja a sok gumicukortól nő, nem pedig a pocaklakótól. Valósznűleg lesznek még hullámok, de lassan valami új konfliktusszál is befuthatna már, de tényleg. A tetőzés közeli…..
Valószínűleg a szerkesztő lamantinok is nyaralnak, így az RTL Klub outsourcongolta az állatkertnek a forgatókönyvírást, de annyira nem történik semmi, hogy a héten biztos, hogy a hüllőház lakóin van a sor. Ugorjunk is egy fejest a nihilbe! Egy kívánós asszony minden akaratát…..
tengeritehen 2013.06.24 12:26:37
@judy7: Tajgetosz.
Kölyökkoromban én is kaptam 1-2 pofont a szüleimtől, ettől nem lettem rossz ember (szerintem) és őket sem gyűlölöm ezért. Sőt...
És igen, van az a pont, amikor az a bizonyos jól irányzott atyai belefér.
DE! Ugyebár ez még mindig a delírium tremensből született fikció :)
Szegény Anikónak csak nem akar beindulni ez a pösti élet: azóta küzd munkaproblémákkal, amióta fölszakadt gyönyörű országunk székes fővárosába, azóta nem talál egy rendes állást magának. Volt már modell, szeretett volna tetoválni, most pedig pultozik, de utóbbinál sajnos…..
tengeritehen 2013.06.17 10:27:09
@afazekas: Csöcsök. A varázsszó: csöcsök.