Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayorlacko

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…olvastuk ezt megannyi elvtelen idegenrajongótól itt a Gyűlölt Ellenségeinken, amikor már esélyük sem volt megcáfolni az adott kedvenckéiket kínos helyzetben leleplező állításokat. A népek megváltozásának okait és körülményeit persze rendre elmulasztották közölni velünk,…..
Gyűlölt Ellenségeink Az ukránok 2015.09.12 11:00:00
A szlovákok minden tekintetben komoly vetélytársat kaptak. Valójában persze lehetetlen kideríteni, hogy ki kapott vetélytársat, mert a nem létező népeknél képtelenség megállapítani, hogy melyikük szeretne előbb lenni volna. Tény viszont, hogy a szlovákok és a macedónok mellett…..
A leszbikus nők ugyebár igazán megmozgatják a férfiak fantáziáját? Mégis ki kell ábrándítanunk a megduplázódó elsődleges és másodlagos női nemi jellegről álmodozó férfitársainkat, a történet ugyanis korántsem olyan mesés, ahogy azt a Pornhub videói alapján elképzelik.…..
mayorlacko 2015.01.24 08:47:09
@omron:
Mivel nem vagyok foci és ezen belül nöi focirajongó sem, most hallottam róla első alkalommal, thx2u. :) Jó fej csajszi, egyelóre még késik az outcoming, bár tisztességesen rendszabályozza a Seattle-i rokonságát, ebben benga-kunta-kinte párja tiszteletreméltó előéletét kopírozván. A mindenkori rokonság természetesen elsőszámú gyülölt ellenségünk, nem is igazán értem, hogy a sztétszben mindenféle törvények védik a nevelő célzatú, fizikai bántalmazásukat.
mayorlacko 2015.09.04 11:56:17
@omron: Üdv a kisebbségben maradt törpéknek! :))
Mire tippelsz a jövő hétre ígért poszt témáját illetően? Szírek lesznek vagy még nem szírek?
mayorlacko 2015.09.11 07:57:56
@omron: Ígértek egyet erre a hétre.Végül is, még csak péntek van.
sörfigyelő Bumm, a fejbe! 2014.01.22 23:59:29
Illat: édesen jellegzetes cseh Hab: Ez egy rendes hab, mutatja a korrekt szárazanyagtartalmat. Szín: aranybarna, mi más lehetne? Gyanútlan áldozatként ittuk barátommal és egyből leterített minket a  keserű komlója, mintha csak fejbe lőttek volna.  Alapjában a test az…..
mayorlacko 2015.09.02 09:36:29
@berg182: Na akkor ezt megkóstoljuk, kösz az infot. Nálam ugyanez a tapasztalat a PU-nél. Ahányszor rákattantam, annyiszor volt más. Mivel pont a komlóíz miatt kedvelem a sört, így pont a keserűsége nem zavar igazán. Az ellenben igen, ha csak nyomokban található és pont ebben a sörben.
sörfigyelő Oettinger Schwarz 2014.04.03 02:13:46
Illat: egyszerre fekete és vörös jelleg, ha ez az ízre is igaz lesz, akkor jogos a nagy vigyor... Hab: rugalmas világos drapp korrekt apadással Szín: egészen sötét, csak az égő izzószála látszik át rajta fény felé fordítva  Eddig a Spar volt nevezetes, hogy lehetett Oettinger…..
mayorlacko 2015.08.30 10:53:27
@WFR: Ne nagyon reklámozzuk, mert még rákapnak. :)
Naivan azt gondolhattuk, hogy az általánosságokon túl ételeikkel és épített környezetükkel ezek a szerencsétlen, felszínes és műveletlen népek sok újat már nem mutathatnak nekünk, de a helyzet sajnos sokkal kiábrándítóbb ennél. Közlekedéskultúrájukat elemezve ugyanis…..
mayorlacko 2015.06.24 13:04:12
@Kurtz ezredes:
Ezer köszönet. Akkor egyenesen csodás a cucc. :)
mayorlacko 2015.07.09 10:41:16
@Selkath - Nightwish rulez!:
Van annak a retkes autónak jó oldala is. Szép számmal küldi a másvilágra őket, na nem a balesetekre utalok. Számadatokat nem tudok, a mocsok párás hőségben belégkondizott kocsiból a market parkolójába érkezett és a hőségbe kiszállni kényszerülő konzumidióták elég szép számban kapnak szívinfarktust, mielőtt elérnék a bejárat után kínálkoző hűsítő biztonságot.
Úgy döntöttünk, hogy olvasóinkkal egyetértésben újabb lovat adunk a webkettő alá. Tovább haladunk az interaktivizálódás fényes útján, a demokratikus kultúra illatos virágoskertje felé. Közkívánatra íme, itt a személyeskedő-gyűlölködőposzt. Nevezhetnénk akár…..
Gyűlölt Ellenségeink A nők 2010.03.08 17:30:00
A Nemzetközi Nőnap alkalmából szeretnénk mi is felköszönteni a környezet- és egyébtudatos, érzékeny nőket, akik kedvéért fokozottan védett virágok százezreit tépik ki ilyenkor a földből. Mi, heteroszexuális férfiak tökéletesek, nemesek, nagylelkűek, bátrak, erősek,…..
mayorlacko 2015.04.28 09:58:52
@omron: Ha lesz rá időd és vidám hangulatba szeretnél kerülni itt az egész zacc. :)
zacc.nlcafe.hu/2014/02/09/29-feltalalo-no-akinek-nagyon-sokat-koszonhet-a-vilag-fotok/
A Bécsben minden év január elsején megrendezett újévi koncert mindig a legpatinásabb és legnagyobb felhajtással járó esemény épp ezért, keveseknek adatik meg, hogy eljussanak rá. Szerencsére napjainkban már lehetőségünk van közvetítéseken keresztül élvezni az eleganciát, a…..
Gyűlölt Ellenségeink A franciák 2009.06.09 04:19:00
Tudja a kedves olvasó, hogy mi sül ki abból, ha a gesztikulálva hőbörgő olaszt keresztezzük az alkoholista keltával és a vörhenyes-szeplős germánnal, azon kívül, hogy semmi jó? Bizony, a franciák. Kezdjük ott, hogy a Magyar Ember nem rokonszenvez a franciával, nem drukkol neki,…..
December 1-jén igazán van okunk ünnepelni. Na, nem azt, hogy Medgyessy Péter ezen a napon önfeledten koccintott újdonsült barátainkkal, a románokkal. 71 éve ekkor ért véget a teheráni konferencia, amelyen végleg eldőlt, hogy a nácizmus vereséget fog szenvedni, és mi, az ezután…..
mayorlacko 2014.12.06 11:36:33
@omron: Jah, az ókori görögök. Amikor a nagyszerű Alekszandrosz után már csak VV Alekoszok és Alkeszok maradtak + valami Πτολεμαίος Σωτήρ, így valahogy ellanyhult az a baromira jól kitalált phalanaxos felállásuk és ezt követően a náluk sokkal felsőbbrendű rómaiaktól kezdeve az über felsőbbrendü germánokig, beleértve ebbe a kategóriába az upupübernek magukat definiáló brit köcsögöket, mindenki lealázta őket. Sic transit gloria mundi. Ez a közmondás természetesen az összes übermensch latinra-germánra ráhúzható. Görög barátaink manapság boldog semmittevéssel élősködnek az Eu-n, végső soron jogaikat érvényesítve. Német barátaik a legközelebbi jamboree-ig kellő mértékben ellátják őket Leo-zwei monstrumokkal, hogy legyen majd mit xarrá lőni a legújabb fejlesztésű kaisertigerpantherleopardmauspumaelephantrhinodinosaurus886688 játékszereikkel.
Nem vagyok biztos minden zoológia elnevezés nyelvtani helyességében, tök mindegy, ugyanaz az északi típusnak hazudott horda.
Az Egyesült Államok nagyszerűségét hosszasan méltattuk már korábban is blogunkon. Az általánosságokon túl több külön részben emlékeztünk meg parádés és roppant ízléses városépítészetükről. Ezeken felbuzdulva pedig hasonló logikával következzék behatóbban a méltán…..
mayorlacko 2014.10.03 20:25:21
@omron:
Ha "likolod" Bruce Springsteent, akkor képben lehetsz kedves omron. 41 shots(American Skin) ezt csak a miheztartás kedvéért, amennyiben mirrha-marha-steak jó amerikainak lenni amerikában. Na és a többi kis zsengéi, a Wrecking Ball és az idei High Hopes cuccairól, már ami a szövegeket illeti. A zenét most inkább ne is elemezzük.
Túl jó. (?????)
mayorlacko 2014.10.04 20:38:30
@omron:
Á, ugyan. Ma melyik angolhoz kell nyelvtan? Minden zsírzott már régóta. Viszont ma eszembe ötlött valami. Szerinted nem készült már óccó, alias csíp patkányhúsból tíbónszték? Vagy esetleg nagytermetű kutyusból, ott még a csontimmitáció sem akkora gond. Tudom, rettenetes, ám mintha hallottam volna valamit erről a kis evribadiamerikai társaságról.
- Jó estét kívánok kedves nézőink! Gundel Takács Gábor vagyok, Deák Horváth Péterrel együtt köszöntjük önöket Londonból, a XXX. Olimpiai Játékok megnyitóünnepségéről. Mivel a házigazdák sportjai szerencsére nem szerepelnek a műsorban, labdarúgásban pedig sosem nyernek…..
A labdarúgó-világbajnokság alkalmával sok honfitársunk beteges kényszert érez idegen nemzetek válogatottjaival szimpatizálni, s ez a szimpatizálás idővel és eredménnyel párosulva beteges azonosulássá fajulhat. Ennek megelőzésére illetve gyógyítására lássunk egy gyors…..
mayorlacko 2014.07.18 12:28:05
@omron:
A csöcsike pedig periodikusan eltaknyol az izgalom fokozása érdekében. Kötelező kéz a kézben menekülni, mert ők szeretik ám egymást plusz az a nagyfene amerikanische silidaritetische und etc.
Csíkosék a mi kiemelkedő tehetséggel bíró honvesztő főtisztjeink, sejtem. Elsőre Uncle Sam jött át, de tévedtem.
Az ódígók annyi C névvel bírtak, hogy csoda lenne nem elkeverni a ki mit mondott mikor vetélkedőt.
Cato senior, Cato junior, Caesar, Cassandra, Cicero, Caligula, Claudius, Ciccone, Ciccolina, a teljesség igénye nélkül.
mayorlacko 2014.07.18 12:47:40
@mayorlacko:
Az NSDAP eredetileg amerikai kitaláció lehetett:
North'n South Democratic American Party, csak a gaz nácikok lenyúlták a logót.
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
mayorlacko 2014.07.24 09:49:55
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
Vulture Culture. Alan Prisons Project. Ja bocs Parsons. :)
sörfigyelő Radeberger 2013.12.10 11:06:33
Illat: kellemes Hab: sűrű, rugalmas Szín: világos  A víz a sör lelke és itt valami tényleg nagyon kellemes dologról van szó. Persze gyakran mondják a gyártók, hogy friss forrásvízből készül az öt kontinensre szállított sörük, de persze ennyi forrás nem is létezik,…..
Gyűlölt Ellenségeink A dánok 2010.12.20 18:30:00
Dánia a hazai csürhe szemében az életszínvonal elképzelhetetlen magasságát, elégedettséget és boldogságot jelenti. A csürhét az sem menti fel, hogy a hazai kikupáltabb réteg 150 éven át a ködös, nyirkos, fogatlan Angliában volt képes ugyanezt meglátni. Legújabb tudományos…..
mayorlacko 2014.04.24 08:12:18
Íme egy soha meg nem történt esemény abszolút biztosan soha vissza nem térő pillanatképe.
kepfeltoltes.hu/140424/1944_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1942 augusztusában dán civilek ünneplik a Frikorps Danmark egységeit, mielőtt a Waffen-SS elitkatonák a keleti frontra indulnak.
mayorlacko 2014.04.24 08:40:00
Közelgő nemzeti ünnepünk alkalmával kötelességünknek éreztük barátilag felköszönteni a március 15-ét március 12-én ünneplő, kebelbaráti Ausztriát. Mielőtt valakinek szemet szúrna, hogy a bécsi forradalom 1848. március 13-án tört ki, mi természetesen nem ezt az eseményt…..
mayorlacko 2014.03.13 20:31:21
mayorlacko 2014.04.24 08:30:03
Megható ez forró szeretet valaki, valami iránt.
kepfeltoltes.hu/view/140424/Ostmarkiai__hitat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Osztrákok/németek?" tömegei örömujjongással fogadják Adolf Hitlert Ausztria és Németország egyesítésének előestéjén, 1938-ban.
Gyűlölt Ellenségeink A németek 2010.04.16 15:00:00
Eddigi munkásságunkból már sokak számára kiderülhetett, hogy ki, illetve mi a leggyűlöltebb ellenségünk. Egyszerűen nem tudjuk elfogadni, hogy egészséges, felnőtt Magyar Emberek képesek idegen népekért rajongani. Természetesen igazunk is van, hiszen nem egészségesek. A…..
mayorlacko 2014.04.24 08:21:38
Lehet, hogy inkább Mackó úrnál illene megmutani ezt a kis memórifrissítőt?
kepfeltoltes.hu/view/140424/Mosolyg__ukr_n_l_nyok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mosolygó ukrán lányok mutatják támogatásukat Adolf Hitler és a felszabadítóként ünnepelt német nemzetiszocialisták felé. :)
Még valami:
kepfeltoltes.hu/view/140424/1944_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A Waffen-SS Királytigris tankjának személyzete megoszt egy cigarettát egy magyar katonával Budapest ostroma idején, 1944 telén.
Ez talán nem annyira vicces.
Gyűlölt Ellenségeink A csehek 2010.09.28 12:00:00
A magyarok jelentős hányada évezredes betegségként a Nyugathoz méri magát, és a Nyugathoz vágyódik. Ez egy olyan mérce, amin már akkor is könnyűnek találtattunk, amikor Nyugat-Európában szaporodtak a céhek, mi viszont naponta háromszor étkeztünk. Az elmaradottságunkon örökké…..
mayorlacko 2013.11.18 09:54:59
www.imdb.com/title/tt1754123/
Az 1:16:03 és 1:19:56 közötti rész igazolja a valódi címerállatkák igaz mivoltát. Újnémet film, de nagyrészt a régebbi tájszólásban zajlik a történet. Torrenten megtalálható, ha valakit érdekel. Igaz, magyar felirat nincs hozzá és a nézhető változat 6.3 GiB.
2011-ben készült, CsK sem hivatkozott rá, ejnye.
mayorlacko 2014.03.24 10:19:29
"Richárd Sztancsik A cseh hadvezetés bőszen jegyzetel. A krími konfliktus ukrán tapasztalatait fel fogják tudni használni a következő német támadásnál"
Germánia biztosan nosztalgiázik egykori krími kirándulásán, de szinte tutira vehető, hogy az un. tschech protektorátusa iránt is megkordulhatott a gyomra.
Milan Rastislav Štefánik hősi halála viszont elgondolkodásra késztet.
Tod
"Štefánik starb kurz nach der Entstehung der ČSR beim Absturz seines Flugzeuges in Vajnory. Die Ursachen des Vorgangs wurden nie vollständig geklärt. Ein verbreitete Erklärung war, eine tschechoslowakische Flugabwehrkanone hätte das von Štefánik gelenkte Flugzeug irrtümlich abgeschossen.
Vermutlich wurde das grün-weiß-rote, italienische Hoheitszeichen des Flugzeugs mit dem ähnlich aussehenden ungarischen Hoheitszeichen verwechselt.
Mit Ungarn lag die Tschechoslowakei wegen des Konflikts um die Slowakei faktisch im Kriegszustand. In der Slowakei fand auch die Sichtweise teilweise Verbreitung, der populäre Štefánik sei Opfer eines Anschlags geworden, um der Slowakei eine wirklich gleichberechtigte Stellung in der Tschechoslowakei – die sie in den Folgejahren tatsächlich nicht erhielt – vorenthalten zu können."
Ezen a nyelven még CSK is érti.
Így meg mi:
"Korabeli pozsonyi beszámolók szerint az új pozsony megyei közgyűlés hivatalos beiktató ünnepélyére olasz repülőgéppel érkező Štefánikot, piros-fehér-zöld trikolórja miatt magyar repülőnek vélték, s a gépét leszállás közben csehszlovák katonák lőtték le. A repülőtér nagyszámú őrsége puskatüzet zúdított az alacsonyan szálló repülőgépre, amely még lezuhanása előtt kigyulladt."
Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek! – így szól Miniszterelnök Úr elhíresült felszólítása. Kicsit messziről indítunk, de ki gondolná ugye, hogy milyen sok köze van ennek ahhoz az üdvözléscunamihoz, amelyet Magyarország legnagyobb közjogi méltóságai…..
mayorlacko 2014.03.23 10:49:04
@Kuruc ezredes: @Lord_Valdez:
Én nem látom sem az óvó kezeket, sem a befürdést.
Azt ellenben igen, hogy minden köcsögceleb luxuskéróban kotyvaszt egzotikus, vagy unegzotikus förtelmeket, amik elkészítése kábé ötször annyi időbe kerül a valóságban a-z-ig.