Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayorlacko

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Pilsner Urquell 2014.01.22 23:59:29
Illat: édesen jellegzetes cseh Hab: Ez egy rendes hab, mutatja a korrekt szárazanyagtartalmat. Szín: aranybarna, mi más lehetne? Gyanútlan áldozatként ittuk barátommal és egyből leterített minket a  keserű komlója, mintha csak fejbe lőttek volna.  Alapjában a test az jóféle telt, tényleg  csak a…..
mayorlacko 2015.09.02 09:36:29
@berg182: Na akkor ezt megkóstoljuk, kösz az infot. Nálam ugyanez a tapasztalat a PU-nél. Ahányszor rákattantam, annyiszor volt más. Mivel pont a komlóíz miatt kedvelem a sört, így pont a keserűsége nem zavar igazán. Az ellenben igen, ha csak nyomokban található és pont ebben a sörben.
sörfigyelő Oettinger Black 2014.04.03 02:13:46
Illat: enyhe, fekete kenyér, kávés, mazsolás, vanília kivonat Hab: rugalmas világos drapp korrekt apadással Szín: egészen világos, a vörös és a fekete közt   Német márkához képest nagyon ingázik az Oettinger sörök minősége. A kortyérzet egészen teltnek hat a komoly pörkölt aromák miatt, de a…..
mayorlacko 2015.08.30 10:53:27
@WFR: Ne nagyon reklámozzuk, mert még rákapnak. :)
A Bécsben minden év január elsején megrendezett újévi koncert mindig a legpatinásabb és legnagyobb felhajtással járó esemény épp ezért, keveseknek adatik meg, hogy eljussanak rá. Szerencsére napjainkban már lehetőségünk van közvetítéseken keresztül élvezni az eleganciát, a…..
- Jó estét kívánok kedves nézőink! Gundel Takács Gábor vagyok, Deák Horváth Péterrel együtt köszöntjük önöket Londonból, a XXX. Olimpiai Játékok megnyitóünnepségéről. Mivel a házigazdák sportjai szerencsére nem szerepelnek a műsorban, labdarúgásban pedig sosem nyernek…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
mayorlacko 2014.07.24 09:49:55
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
Vulture Culture. Alan Prisons Project. Ja bocs Parsons. :)
sörfigyelő Radeberger 2013.12.10 11:06:33
Illat: kellemes Hab: sűrű, rugalmas Szín: világos  A víz a sör lelke és itt valami tényleg nagyon kellemes dologról van szó. Persze gyakran mondják a gyártók, hogy friss forrásvízből készül az öt kontinensre szállított sörük, de persze ennyi forrás nem is létezik,…..
Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek! – így szól Miniszterelnök Úr elhíresült felszólítása. Kicsit messziről indítunk, de ki gondolná ugye, hogy milyen sok köze van ennek ahhoz az üdvözléscunamihoz, amelyet Magyarország legnagyobb közjogi méltóságai…..
mayorlacko 2014.03.23 10:49:04
@Kuruc ezredes: @Lord_Valdez:
Én nem látom sem az óvó kezeket, sem a befürdést.
Azt ellenben igen, hogy minden köcsögceleb luxuskéróban kotyvaszt egzotikus, vagy unegzotikus förtelmeket, amik elkészítése kábé ötször annyi időbe kerül a valóságban a-z-ig.