Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KertészImre

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint tudjuk, a magyar bírói kar — miként a magyar köztisztviselői kar bármely másik része is — három alaptípusból áll: a rezsim által zsebre vágott korrupt gazemberekből, a fogalmatlan idiótákból és a lelkiismeretes szakmai munkát végző, megvesztegethetetlen bolondokból.…..
KertészImre 2013.06.19 17:45:36
@Spiro:
Itt nem a semmisség kimondása a lényeg, a legtöbb tisztességes adós nem is ezt akarja. Egyébként pedig kapitális tévedés vagy tájékozatlanság azt gondolni, hogy egy kölcsönszerződés tartalmi része az, hogy a folyósításkor konvertált összeget milyen árfolyammal átszámolva tartja HUF-ban rendelkezésre a Bank, és törlesztéskor befogadott HUF összeget milyen árfolyamon könyveli le. olyannyira, hogy több, jelenleg jogász által átnézett anyagnál segédkezve, minden esetben e tárgyban a bankokat írásban kellett megnyilatkoztatni, mert ezek hiányoztak.
És azzal sem értek egyet, hogy minden üzlet alapja ez lenne. A kölcsönszerződések esetében az üzlet a konkrét tartalomban keresendő, tartalmazza a bank jogait, az ügyfél kötelezettségeit stb. Csak pont nem a kérdéses árfolyamrést. Már csak azért is téves a megállapítás, mert ahogy egy másik kommentben írtam, erre való hivatkozással már születtek poztív döntések. Álljon itt Kasler Úr pere az OTP-vel, ahol több dologbn nem, de ha jól tudom (ellenőrizendő) épp ebben a kérdésben javára döntöttek!
KertészImre 2013.06.19 17:47:08
@KertészImre:
Bocs, szerintem rossz helyre küldtem! :-))
KertészImre 2013.06.19 17:48:04