Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobbyEwing

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én simán elhiszem, hogy Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek már hónapok óta ott motoszkált a fejében az, hogy baszki, essünk neki a bulvár legaljának, a clickbait címadásnak, és a #Bochkor című műsorban figurázzuk ki a jelenséget, kérdezzük meg a vendégeket, hogy mi lehet a cikk tartalma a…..
Az iPhone X gyermekbetegségeiről sok hír szól, lehet imádni vagy utálni. Aki csak az almás cg készülékeit akarja birtokolni, úgyis megveszi, de ha te vacillálsz, akkor adunk 5 tippet, mit választhatsz az új iPhone helyett. Nem mindegyik olcsó, a Huawei csúcsgépe 250 ezer forint felett lesz, de…..
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
Vége a török kalandnak, visszakerülünk a szürke hazai hétköznapi rongyrázásba, aminek első momentuma Ritát érinti, és még csak nem is ő rázza a rongyot, hanem az exférj, aki a házmester legnagyobb bánatára előveszi romantikus énjét, és a stáb tanácsára rózsaszirmokkal hinti be a lépcsőházat, meg…..
BobbyEwing 2017.11.03 13:09:29
@sixx: félrebeszélések a műsorban. a "női fői szerepre" nekem is feltűnt.

@Misfit78: Bár azt nem értem, miért kell ezért ekézni a VIASAT-ot. Pont erről szól a műsor. Hülyékről. Feltételezem nem a Sport1-et szidod, ha Ramos öngólt lő. :D Szerintem messze a legjobb agykisütő műsorokat rakják össze, és ráadásul nem a csapágyasra hajtott celebekkel dolgoznak.

Egyébként veszett jó hogyvolt-ra sikerült ez (is), nincs könnyű dolga a váltótársnak.
Emlékeznék még Bencze Péterre? Ő volt az a köztévés riporter, aki túlságosan vidáman jelentkezett be a Bajai Halfőző fesztiválról idén júliusban. A hivatalos indoklás szerint betegségére szedett gyógyszert, amire nem volt jó ötlet erre meginnia egy feles pálinkát, amivel ott a fesztiválon kínálták…..
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
BobbyEwing 2017.10.11 15:31:28
@PeniValdes: jó vicc az a webáruház is. 52 féle termék van rajta összesen! Szóval a forgalomtól nyugodtan nézheti a török sorozatokat. Inkább mondanám ezt hobbinak, sem mint munkának.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy minden szereplő kisarkítja a viselkedését. És miután elég gyenge színészek, így még otrombább és mesterkélt, amit művelnek. De hát magukat nem adhatják, mert az unalmas lenne.
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
Hatalmas mázlival foglaltunk ingyenjegyet Máltára - árazási hiba miatt hatezer forint volt a jegy oda és vissza is főidényben, ezt inkább ötször ennyiért hirdetik alsó hangon, felső határ pedig a csillagos ég -, s összességében nem bántuk meg. Azt sem, hogy eljöttünk, s azt sem, hogy ennél többet…..
Kedves Olvasók! A nyári szünet előtti utolsó Napi érdekest láthatjátok ma. Azért ne aggódjatok, szokásunktól eltérően idén a legforróbb hónapokban sem maradtok posztok nélkül! Az eddig itt megjelent csaknem 1000 bejegyzésből szemezgetünk a nyár végéig testvéroldalunkon a HOGYAN TÖRTÉNT? blogon. Itt…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
BobbyEwing 2017.05.25 13:57:39
@katemoss: Szilvinél csöveztek. Mosogattak, takarítgattak...
Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz.…..
BobbyEwing 2017.05.24 14:16:01
@mézescsók: szerintem a lányok fognak dönteni, melyik fiú menjen haza. és ha Tomi túltolja ma, akkor Franciska kiteszi. Az eddigi "fordulatokat" követve azonban Milán megy haza. Meglátjuk, lesz-e most csavar a sztoriban.

tulajdonképpen úgy viselkednek, mint akik nyaralni mentek. Taktika helyett hangulattól, impulzusoktól függően kezdenek el szövetkezni valaki ellen. És ez a valaki majdhogynem óránként változik mindegyikük esetében.
Egy kis visszatekintéssel kezdünk, ki kit baszott át a palánkon eddig, kinek kellett a halott öccse emlékét meggyalázni vagy éppen szerelmet színlelni fostos 10 millió forintért (aminek ráadásul csak a fele lesz az övé, és gondolom ez bruttó, tehát jó esetben futja majd egy használt golfra meg egy…..
Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy…..
Ma reggel Barbikától kong a villa, Csabi vekeng azon, hogy most egy kicsit meg van baszva a játéka így, hogy bármerre néz, csak foglalt bulák vannak látómezejében. Hirtelen valamilyen időcsapdába kerülünk, Tomi és Norbi beszélgetnek Diáról és Zsuzsiról, azt hittem ezen már túl vagyunk vagy két hete.…..
BobbyEwing 2017.05.18 15:57:55
@szociologus01: én is ezt érzem rajtuk, talán Barbi vagyki, még ki is mondta a bemutatkozóban. Ez gáz. Őket nem annyira tudom hibáztatni érte, ha van ilyen lehetőség miért ne. Korábban azt gondoltam jó volt a casting, felülbírálom magam, ez nagyon gyenge...
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
Andika távozása utáni harmatos reggel, Tomi smink nélkül is szereti Francit, Csaba nem tudom pontosan mit érez, csak sejteni vélem, idézem: "Most reggel amikor fölkelve, úgy hogy Andikától kong a villa, egy picit, tehát egy picit kong a villa én úgy érzem."..
BobbyEwing 2017.05.16 13:02:05
@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: szerintem az a keddi epizódban lesz. Este volt a vetélkedő. És akkor lesz majd dráma, mert csak egyikük mehet vissza. Mr Minit reménykedhet, hogy kő-papir-olló-val döntsék el a nyertest. Lehet telefonáraknál is így alkudozik.
Amúgy meg csodálkozunk, hogy semmi taktika. Ezek annyira hülyék, hogy az nem elképzelhető. A védettség kártyát kár hogy nem játszották ki. Semmi dráma nincs ebben az évadban.
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
Sylvi sehun, lehet megbetegedett a fodrász, és Balin nem volt senki, aki olyan frizurát csinált volna neki, amiben 45 évesnek nézne ki, vagy, és ez is egy lehetőség, már annyira összeizzadta az összes cukormadár göncöt, hogy legfeljebb tényleg szörfösbarbibnak lehetne öltöztetni, mutatom. Mekkora…..
  Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy…..
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
BobbyEwing 2017.04.04 08:40:04
BobbyEwing 2017.04.04 12:20:30
@Andalúziai kutya: hogy kerülnék én a böri zuhanyzójába? :D
Hétfőtől csütörtökig, heti négy alkalommal jelentkezik majd a Viasat3 új realityje, az Éden Hotel 4 Exek az Édenben, derült ki a mai sajtóanyagból, amihez egyelőre csak a műsorvezető Bódi Sylviről mellékeltek képeket. A helyszín Bali, az alapja az angol Ex on the Beach, a lényege meg az, hogy egy…..
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..