Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tschokky

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét belemerülünk a hetvenes-nyolcvanas évek budapesti utcáinak forgatagába Ab van Donselaar képei segítségével. A válogatás apropójaként az akkor még közlekedő ikerkocsikat szeretném bemutatni. Ikerkocsi alatt olyan, forgalomban nem megbontható szerelvényt értek, melynek tagjai, azaz az egyes…..
Márciusban már a második frissítésnél tart a fortepan.hu. Fantasztikus képek kerültek elő ismét. Egy tucatnyit válogattam a budapesti képekből, még több cikk a poszt végi albumban! (A kép azonosítóra kattintva nagyobb változat is megtekinthető.) 134539: Az Alagúthoz érkező buszon a 4-es szám…..
Egy korosztály, akik gyülekezeteink holtterében vannak, néha látjuk, néha pedig szem elől tévesztjük őket. Beszélünk róluk, de bizonytalanok vagyunk, hogyan beszéljünk velük. Hogyan viszonyuljunk a híres Y generációhoz, azaz a mai egyetemista és fiatal felnőtt korosztályhoz? A mai magyar valóság a…..
Igen markáns, és újra meg újra visszatérő, soha ki nem fogyó utastípus a BUNKÓ. Így, csupa nagybetűvel. Azon már meg se lepődök, amikor köszönés nélkül ül be valaki, nem válaszol az én köszönésemre, vagy simán utasításokat és parancsokat közöl, se egy "kérem", se egy "köszönöm" el nem hagyná a…..
Tschokky 2017.08.16 06:44:15
@Taxislany: :DDDDD életemben kétszer taxiztam, először kiváncsiságból, másodszorra meg mert nem volt más választásom. Soha többet veletek egy métert sem, inkább elaszalódom a MÁV-on/ BKV-n, sőt, még bliccelek is, csak hogy ne kelljen a társadalom moslékjával találkoznom :D eléd kéne egy bazi nagy tükör, hogy aztán fejbevágjanak vele! Na meg a rohadék tüntetéseitek...
Március 11-én, szombaton, a máltai püspökök egy új pásztori körlevelet adtak ki, amelyet Málta-szerte valamennyi vasárnapi szentmisén felolvastak a híveknek. A levélben a püspökök a saját megközelítésükkel foglalkoznak az újraházasodottak áldoztathatóságának kérdésében - meglehetősen váratlanul, és…..
Tschokky 2017.03.14 07:17:37
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: engem mondjuk érdekel, mert eléggé utálom, hogy a kibaszott adómból ilyen szarházi, erőszakos és gané egyleteket támogatnak, szeretném azt a pénzt inkább benzinre költeni, és nem arra, hogy egy rakás hülye, aki valami nem létező faszságban hisz, arannyal teletömött hodályokban bájologjon. Tartsátok el magatokat, 0 állami támogatásból legyetek kedvesek, vagy fizessetek adót a hülyeségeitek után.
Isten, meg a f@szom...
Bár a betyárvilágnak ekkorra már rég bealkonyult, az Alföld az 1930-as években sem volt mentes a brutális és rejtélyes bűnügyektől. Ezek közül az egyik legfurcsább a Steinherz Rudolf-ügy, amely a hazai mellett a külföldi sajtó figyelmét is felkeltette. Ez nem is csoda, hiszen az eset minden további…..
Tschokky 2015.12.10 07:04:25
@toportyánféreg: A kalapács anyja pedig egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.