Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobby.ewing

0 bejegyzést írt és 371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem volt minden úgy, mint a mesében. Mindkettőnknek dolgozni kellett a sikerért és a szerelmünkért” – Talán ha Levélírónk az első próbálkozásra felengedi magához a pasit, most mindaz nincs, ami végül is megvalósult. Hepiendes történet.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Ebben az évben engem ért a megtiszteltetés, hogy elvihettem az autónkat a szokásos tél eleji kerékcserére. Hiába voltam az elmúlt 4 évben autótulajdonos, és volt a férjemnek is egy autója, valahogy sosem én mentem a szakemberhez velük. Igaz, egyszer jelen voltam, de akkor is egy férfi családtaggal,…..
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
bobby.ewing 2017.11.09 18:45:20
@Fillér B. Gusztáv: de, értettem elsőre is mit írtál. DIREKT szétültet titeket.

És? Ha nem bírsz ki pár órát az utastársaid nélkül, fizesd ki. Ha nem tetszik a rendszer, repülj más társasággal.
A tuskóság finom bája úgy telepszik rá a TV2 Ázsia Expressz című új realityműsorára, mint a halszag arra a vietnami öbölre, amiben az első rész végén a műsor szerencsés három párosa ölre ment a helyi kofákkal pontyeladás közben. Valahol érdekes kórkép az utazós reality az országról, a 14 szereplő…..
Vajon milyen mocskos titkokat rejthet az az Yphone 6? Ha valami kiszivárog, küldjétek el nekünk bizalommal!..
Subba Karcsi, iszol te rendesen? 2015.12.14 10:55:00
Két ripacs Gesztesi hajnalban hívogálta Trutykót, aztán bement hozzá a Mokkába, hogy bebizonyítsa nincsenek alkohol problémái. Mégis nagyon furákat mond, furán viselkedik, és a nézése is fura. Ááááá, nem iszik..
bobby.ewing 2015.12.15 12:29:47
@kifli:
te állat!
  Nincs mentség és magyarázat erre a fotósorozatra kérem szépen, és szégyen, gyalázat, de én sírva röhögtem minden képen, különösen azon, amin Alekosz teniszezni(?) próbál egy szál alsógatyában, illetve azon, amin a gyerekmedencét pumpálja, dettó gatyában. Ez már biztos…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
A 200E buszjárat a Gyömrői úton így halad végig a Kőhídtól egészen a Ferihegyi gyorsforgalmi úttal történő összefonódásáig. Ezek az állapotok nem csak a városból kifele, hanem a városba tartó járaton is tapasztalhatók. Sajnos a videó nem is tudja teljes valójában…..
bobby.ewing 2015.12.03 16:04:18
Egy friss tanulmány szerint tavaly az Európai Unióban minden államban magasabb volt a saját tulajdonú ingatlanban élők aránya, a legtöbben Romániában, Szlovákiában, és Litvániában élnek saját otthonban.  Az ingatlanokat Németországban, Ausztriában, Dániában, és az…..
Megemelkedett Berki Krisztián gázsija az Édes életben - írja a Blikk. A bulvárlapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő informátor szerint az előző szériában még adásonként 100 ezer forintot keresett Berki a szerepléssel, de ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget…..
Egyelőre még szó sincs arról, hogy tárgyalnának a szombaton bemutatott netflixes Jessica Jones második évadáról, ám a showrunner Melissa Rosenberg szerint mindenképpen lenne rá igény, és még ötlet is akadna hozzá. A dolog viszont nem olyan egyszerű, mint gondolnánk, mert még ha…..
bobby.ewing 2015.11.30 23:05:12
A kocka című, új TV2-s vetélkedő az első blikkre úgy néz ki, mintha az Egy perc és nyersz felturbózott, csicsás verziója lenne, amiben az egyszerűnek tűnő játékokat a versenyzők nem egy nyitott játéktéren, hanem egy zártban (a kockában) tolják, és kész, meg is van az új…..
ras2 Kudarc 2015.11.20 20:24:04
Nem jó bevallani – igaz, elszenvedni se kellemes. Két hónapja kezdtem el önkéntesként mentorálni egy 16 éves cigány srácot, aki harmadszor járja az ötödik osztályt, és nem azért mintha értelmi fogyatékos lenne. Budapesttől 50 perces vonatútra, egy kétezres faluban él, és a…..
  A betörők szeretnek biztosra menni és elsődlegesen abba a lakásba törnek be amely üres, - mert a tulajdonosok például szabadságra utaztak. A napokig elhagyott lakás, ahol nincs mozgás, a villanyt se kapcsolják fel előbb utóbb rossz fiuk látókörébe kerülhet. Amennyiben tehát olyan "látvány…..
bobby.ewing 2015.04.19 08:29:37
@Qwer: Igen, nekem ilyen van. Nincs rákötve a telefonhálózatra, GSM kártya van benne
A fájdalom elkerülhetetlen az életben, de azt megválogathatjuk, hogy ki okoz fájdalmat. Csillagjainkban a hiba c. filmből Csalódni sok mindenben lehet, de minden csalódás gyökere önmagunkban keresendő. - mondom én. Azért tudok - most próbára tettem - ilyen veretes, emlékkönyvbe…..
bobby.ewing 2015.02.01 13:08:13
@Alibanya1: nyilván nekem is van erkölcsi értékrendem, még ha nem is mindenben azonos a tiéddel.
Szeretőt muszáj bevonni, például hogy ne küldjön neked este tízkor jó éjszakát sms-t.

@csepke: szerető csak párkapcsolat kezdemény volt, de megmaradt ágybarátnak. Van a természetének egy olyan része, ami miatt soha nem lehetne számomra párkapcsolat.
Szerintem a két férjjel is ezért lett válás a vége.
bobby.ewing 2015.02.01 13:12:51
@Pixynor: "ha emiatt megadnád neki az esélyt, hogy mással legyen, biztos vagyok benne, hogy az a házasságod végét jelentené,mert a nőknél a megcsalás minden esetben érzelmi alapú. És ha már nem boldog valakivel a nő, akkor ott a dolognak vége van."

Egyetértek veled, én sem hiszek a nyitott házasságban. Köszönöm a megerősítést, hogy én csinálom jól.
bobby.ewing 2015.02.01 23:35:38
@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
a felmérések szerint nő a hűtlen nők száma. Ezt arra vezetik vissza, hogy egyre kevéssé függnek a férfiaktól, így egyre kisebb a retorzió esélye.
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
bobby.ewing 2015.01.22 17:49:23
@Baresz83: Kitöltöttem: 9 pont a 10-ből :) Azt nem tudtam, hogy hányadik kerületben van a villa, és el sem találtam
Olvasónk tavaly áprilisban szakított a Telekommal. Fogta, és ahogy kell, az összes bigyót feladta szépen postán. Hogy kötött-e új szerződést valamelyik más szolgáltatóval vagy digitális nomád lett, nem tudjuk, mindenesetre telt-múlt az idő, jött a május, ment a nyár, majd a…..
bobby.ewing 2015.01.22 22:00:59
Gondolkoztam én is, hogy beküldöm a homárnak.
Annyira utálom ezt a hozzá nem értő, szerencsétlen bandát...
2013. tavaszán kötöttem a té-vel szerződést. Nem igazán akartam velük szerződni, mert nem tudtak normális sávszélességet biztosítani, de akkor még nem volt más szolgáltató az épületben. Telefonon kötöttem a szerződést, egy év rabszolgasággal (a határozatlan idejű szerződés 6 hónapra is annyiba került volna, mint az egy éves határozott). Megértem persze őket, hiszen borzasztó költséges volt a bekötés, egy 18 ezer forintos kütyüvel és öt perc munkával. Amikor felhívtak a bekötéssel kapcsolatos időpont egyeztetésre Bélának szólított az ügyintéző, rögtön szóltam neki, nem vagyok Béla, más a nevem, mire ő megígérte, a szerződés aláírásakor már az én nevem lesz a papíron. Nem az volt.

Küldözgették a számlát, én meg közöltem velük, javítsák a nevem rajta, más nevére szóló számlát nem fizetek. Többször telefonáltam, ügyfélszolgálatra jártam, ott végre találkoztam egy segítőkész és hozzáértő alkalmazottal, aki kb 3/4 órai ügyintézéssel helyre tette az adataimat.

Addigra már bevezettem a másik szolgáltató net-jét. Nagyon nem izgattam magam a szerződés felmondásával, hiszen úgyis az egész évet kell fizetnem, de 2014. februárjában összeszedtem a vezetékeket, távirányítót, hálózati elosztót, becsomagoltam a dobozába és visszavittem a legközelebbi Té pontba (Lurdy-ház).
Mondtam szerződést szüntetnék, kifizetném a kötbért a hátralévő időre, és itt van a kütyü. Szerződést sikerült megszüntetni, arról hogy mennyivel tartozom fogalmuk se volt, majd kapok róla levelet, kütyüt nem veszi el. Én meg mondtam, ez a maguké, én addig innen el nem megyek, míg nem ír róla egy átvételi papírt. Hogy-hogy nem, véletlenül volt formanyomtatványuk, így ügy lezárva. Gondoltam.

Néhány hét múlva küldtek vagy 12 levelet, bennük 12 különböző összegű számla. Elképzelésem volt a tartozás nagyságáról, de itt akárhogy párosítottam, sehogy sem jött ki hasonló összeg sem, ezért telefonáltam, mondjanak egy számot amivel tartozom. Mondtak, még aznap átutaltam.

Nyáron kaptam egy levelet, amiben még tartozásról írtak, felhívtam őket ez mi, hát a tartozásom kamata. Jó, azt is átutaltam. Aznap.

Pár napja hív egy ellenszenves női hang, azonosítsam magam. Sejtettem hogy valami adósságbehajtó, azt hittem valami parkolás elnéztem, és azt keresik rajtam, de nem. A Té-nek tartozom. Mondom, mivel? Egy számlával. Értem én azt, drágám, de mi a számla tartalma? 18 ezer forint. Oké, ennyiről szól, de milyen szolgáltatás van rajta? Egy eszköz. Én azt visszaadtam. Akkor faxoljam át. Ember, azóta költöztem, mit tudom én hol van. Akkor szívás, fizessek.

Elkezdtem keresni, isteni szerencse, pár perc múlva a kezemben volt a papír(ok). (több lakásom is volt az épületben, különböző digitális elosztókkal, és egyszerre szüntettem meg őket) Hívom a behajtót, melyik hiányzik. Mit tudja ő, faxoljam el mindet. Itt lett elegem, mondtam nem faxolom el az egész iratszekrényemet, majd ha tudják pontosan mit keresnek rajtam, szóljanak. Azért felhívtam a Té-t, először kb 1 óra alatt semmire sem jutottam velük, aztán pár nap múlva 43 perc alatt újra semmire, pocsék a nyilvántartásuk, fogalmuk sincs mit keresnek rajtam, se típus, se gyári szám nincs náluk nyilvántartva. Azért én elküldtem mail-ben az átvételik másolatát, nehogy az legyen, hogy én nem vagyok együttműködő.
Trehány, hozzá nem értő csapat, az ő lustaságuk és bénaságuk okoz nekem plusz munkát és idegességet.

Szerintem még megyek a bíróságra is.
Az idő nagy kincs, és ez egy remek közhely. Próbálok magamra találni, megtalálni azt a stratégiát, ami nekem megfelel, és túlélni az érzelmi megpróbáltatást, amelyet alkottam magamnak. Nem megy könnyen. A múltkor összefutottam vele a metróban, mármint az érzelmi megpróbáltatással, nagyon megviselt.…..
bobby.ewing 2015.01.22 17:58:07
@bigbaby:
Etruszk közmondások? Tudtommal ma sem értik a nyelvüket.

@csevely: szerintem a reneszánsz az nem a _sötét_ középkor.

Alibanya: az első biztosan nem volt impotens, miért nem variáltad át a programod? Dughattál volna végre.
bobby.ewing 2015.01.22 19:05:07
@Alibanya1: pedig dönteni kell, vagy társalogni fogsz, vagy dugni :)))