Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocsing

33 bejegyzést írt és 3317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
mocsing 2010.08.16 12:00:42
@rajaram: igen, biztos sokan kimaradtak. (ahogy tomasson is). a poszt koncepciója véletlenül sem a felsorolás teljessége volt
mocsing 2010.08.18 21:19:29
@Lojzi_: :)

hunt amúgy annyira fájdalmasan közepes játékos, bár most nem nézem a meccset sajnos. ha meghagyják őt, hogy aaron, akkor pótold özilt, nagyon ki fogom röhögni a werdert
mocsing 2019.06.27 14:10:49
@madbalee: de azért egy fasza transzfer volt idén is, csak pavard-on 30-at fogtak
labdabiztos 2010 felidézése 2010.12.26 14:23:00
Az év végén az újságok akkurátusan összefoglalják az év eredményeit, a sportcsatornák orrvérzésig ismétlik az emlékezetes meccseket. Újfent kiderül, hogy az eredményeket és a látványosságot tekintve néhány ország még előttünk jár. Szerencsére verbálisan még mindig mi…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Megdőlt a futball egyik, legalább évszázada hangoztatott alapigazsága! Rutinos nagypapák és sokat megélt apukák kezdték valahogy úgy a kisgyerekek futballra szoktatását, taktikai nevelését: végy egy jó kapust. Tartotta magát meglehetősen sokáig, mint a geocentrikus világkép, de…..
labdabiztos Válaszúton 2010.10.13 11:00:00
nem szerkesztőségi cikk, végh hanta feljegyzése Valamikor 2007 őszén elindult egy új kezdeményezés a magyar blogszférában. Néhányan úgy gondolták, nincs olyan fórum, amely hozzájuk szólna. Regisztráltak, összeálltak, formába öntötték és megalapították sokunk kedvenc…..
mocsing 2010.10.13 21:12:46
@kétballáb: :)

jó lesz odaát is. ami itt jó volt, az ott is meglesz. az nst is megmaradt annak, ami volt, a 'biztos sem változik szerintem alapjaiban. hanta lesz a lelke továbbra is, ha holnaptól pogácsavadászatról akarna blogolni, azt itt is megtenné. ott is azt fogja tenni, amit ő szeretne, márpedig abban én eddig kevesebbszer csalódtam, mint gellei juhár képességeiben.
mocsing 2010.10.13 22:40:19
@végh hanta: valóban, még ez is előfordulhat, de ez ne riasszon el senkit, aki követné a 'biztost amoda is :)
mocsing 2010.10.15 10:40:32
@Artie: :))
- Adjon Isten, Hansi bátyám! - Grüss Gott, kedves Palikám! Mi járatban? - Semmi különös, épp az Unser Bildschirmet néztem felvételről, aztán kerülök egyet a szőlő felé, hogy ha leesik az eső, egyből neki tudjunk esni a szüretnek. Bár így is ez lesz az egyik leggyengébb…..
Kezd egyre cinkesebb lenni, amit művelünk. Elmaradt sorozatban két összefoglaló, valamint az elmúlt kör tisztességes beharangozója. Továbbra is sajnáljuk, de van olyan, amikor így alakulnak a dolgok. Ugyanitt jelezném, hogy szívesen vesszük, ha esetleg saját kezetekbe veszitek a…..
Szánjuk-bánjuk, de nincs mit tenni ellene, a szerkesztő-posztíró is csak ember, még ha ezt könnyedén megkérdőjelezik egyesesek a tömegesen közzétett magyarfocis kontent alapján. Lotus megérdemelt szabadságát tölti valami futballal nálunk jobban fertőzött helyen, hanta pedig…..
mocsing 2010.09.16 22:23:30
@jason_voorhees: basszameg, ez én voltam.

hanta, vetted? :)
mocsing 2010.09.16 23:04:32
@végh hanta: :DD óriási
Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.Az esküvői tanúskodásért is…..
A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és…..
Ritka ihletett állapotba került kedvenc Bohócligánk. Estván király ünnepén és a hozzá kapcsolódó hosszú hétvégén szotyihéjjal beborítandó nyolc stadionból hatban is rangadót rendeznek, vagy legalább valamilyen okból pikáns mérkőzést. Fogalommagyarázat következik.Rangadó…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
mocsing 2010.08.18 11:50:43
@Lojzi_: bízva bízzál
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
mocsing 2010.08.17 10:06:09
@Ferguson: ez rekord, vazze :)
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
mocsing 2010.08.05 22:38:18
@Rekordvizemeister: azt elfogadom, hogy a bayern el tudja érni, egy ilyen meccsre 5 emberből a három fontosabbat ne vigyék el. egyébként szerintem ez minden mamutklubnál így van más országokban is.

hogy badstuber hoeness nyomta volna be, nálam kicsit ilyen nagyon magaskarikás bulvár szagú. nyilván máshogy indul egy bayernes, mert bl-négyben van általában, de nekem ez erős.

nekem elég szélsőséges eset kell, h a válogatott érdekét védjem klubbal szemben, kb bárkit megérettem volna, aki dániába nem akarja elengedni alapemberét. még assauert is, istenem, hiányzik az öreg :)

mondom, löw válogatási elveivel nekem is bajom van, csak szerintem most pont nem jó részébe akarsz szerintem belekötni.

az a kulcsmomentum, hogy a fél bayern-kezdőt (vagy mondjuk az első 15 játékosból ötöt) elvinni egész más, mint két játékost. ez van, most sok a bajor válogatott, volt és lesz ez még máshogy. ha özil és merte maradtak, a minimum volt három bajort is mellőzni.
mocsing 2010.08.16 15:32:58
@dzolutan: ne feledjük, hogy nem este, hanem hattól. este a bányászok játszanak, de azt is adja a sporttv
mocsing 2010.08.16 20:34:58
@Lojzi_: raúl kispados, vagy még oda se fért el? :)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
mocsing 2010.08.09 19:50:36
@Titi120: ha nem is a konkrét hszben, de a feltételezhető üzenetben van azért fantázia, miszerint sokat nem nyerünk azzal, ha gera egész szezonban 10 pl-meccsen beáll átlag 12 percre.

mindezt a pozitív hozadékok mellett mondom, azokat látom én is
mocsing 2010.08.16 15:06:49
@Lojzi_: kiemelten geci hangulatban tetszik lenni? :)
mocsing 2010.08.16 15:20:39
@Lojzi_: szerintem MrAT másik csapathoz csábítására momentán csak a Poolnak van esélye, mégpedig Grygera megszerzésével, miután a jó Poulsen már az övék
Általában úgy szoktuk kezdeni a hetente esedékes beharangozókat, hogy értetlenkedünk egy kicsit. Most sem lesz másként. Mondom is. Kisteleki István távoztával egy dolog egész biztos nem változott meg emeleszéknél, a versenynaptár hektikussága. Nem akarjuk állandóan az angol…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
mocsing 2010.08.10 20:07:34
@Titi120: tóth balázs a középpálya torghelléje, csak arányaiban jobb nála :)
mocsing 2010.08.11 12:37:54
@quaso0926: buzsáky buzsynak becézését egyeztetni kéne vele is, ő nem biztos, hogy rajong az ötletért :)
mocsing 2010.08.11 22:33:20
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
mocsing 2010.08.10 16:11:39
www.youtube.com/watch?v=kU_I5xn2Z50

ezt követelem updateként a posztba
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
mocsing 2010.08.08 15:06:41
@popp: "szerénység, ne tömjénezze magát! ha én szeretek valamit magamban, az a szerénység" mondta egész pontosan drága bástya elvtárs
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
mocsing 2010.08.05 13:10:46
@Csöncsön: erről díszbohóc jut eszembe
mocsing 2010.08.06 00:09:16
@Titi120: micsoda canossa :)
dMásodik fordulójához érkezett a Bohócliga soros kiírása, és reméljük még vannak néhányan, akik az egy, már lepörgött hétvége után sem untak rá. Az elmúlt napok szerencsére kellően eseménydúsak voltak, aki akarja, könnyedén meglelheti a módot saját szórakoztatására.…..
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
mocsing 2010.08.04 15:37:15
@imici77: sok minden lesz, ami itt nem elérhető
mocsing 2010.08.04 15:47:08
@imici77: fbookolni nem kell többet, mint egyébként, csak ha felmész, ránézel a blog oldalára is. a twitter, de főleg a tumbli meg olyan, h ott bizonyítjuk a világnak elborultságunkat, illetve adagolunk ínyenceknek való apróságokat - ha viccesnek/érdekesnek találod, érdemes követni :)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
mocsing 2010.08.01 21:00:43
@dzolutan: raúl beárazta sattelmaier-t :)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
mocsing 2010.07.30 14:28:08
@Árpádka: van erről elfekvőben egy majdnem 10ezer karakteres posztom, ami elberékig megy vissza :) lehet, most ki kéne lőni :)
mocsing 2010.07.30 15:35:23
@dzolutan: akkor ezt megpróbálom/juk valamilyen úton-módon bóknak venni :)
mocsing 2010.07.30 16:13:34
@dzolutan: s lőn :)
Dobd el a tökmagot komám, hagyd a pultban nyugodtan betevő sörödet, vágd zsebre Novotny Zoltánt és a Körkapcsolást, ragadj meg egy vuvuzelát, és vezesd be végre a magyar futballt a világ nagy vérkeringésébe! Mert csak ennyi múlik. Vagy inkább mégse. Kígyózz egy sorban, hajolj…..
mocsing 2010.07.29 16:50:18
@mocsing: ...t, ami mindig csak jövőre lesz meg. rettegjetek.
mocsing 2010.07.29 18:08:22
@OJ: nagyot álmodtam, mert azt most kell :)

@végh hanta: csak nem indíthatok egy hibátlan szelvénnyel :)