Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cel

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kopó utánzatok sora folytatódik: A kis kedvencek titkos élete 2. kevesebb mint az első rész nyitányának felével csatangolt az első helyre, miközben az X-Men: Sötét Főnix a franchise leghalványabb rajtját jegyzi...
A májusi kettős után kisebb szinten mozgó nyári kasszasiker-várományosok is kezdenek feltűnni. Az Ocean's 8 - Az évszázad átverése a várakozásoknak megfelelően szállította a pénzt az első helyen, miközben az Örökség forgalmazójának eddigi legnagyobb számait hozta...
Cel 2018.06.10 20:35:10
aeon flux usa box office: power 2017.03.26 17:36:00
A szépség és a szörnyeteg ezúttal is olyan összeggel vezeti a listát, ami nyitányként is javára vált volna - a negyedik legmagasabb második hétvégi összeg birtokosa a Disney musicalje. Eközben a nyári viszonyok a Power Rangers nyitányával is folytatódtak, hiszen a poros franchise új, sőt…..
Jelentős figyelem kísérte az Infernót az amerikait két héttel megelőző nemzetközi bemutatója alkalmával, noha érezhetően nincs már annyi szusz Dan Brownban, mint akár csak hét évvel ezelőtt. Mifelénk ugyanakkor a film képes volt az Angyalok és démonok jegyeladásait megismételni, méghozzá idei top…..
aeon flux usa box office: buster 2016.07.17 17:37:00
Vagy busted? Végre megmérettetett a sokat emlegetett, új Szellemirtók a mozikban, és persze, hogy nem lehet egyértelmű ítéletet hirdetni felette az első hétvége eredményei láttán. A sci-fi vígjáték mindenesetre az élre nem került, az továbbra is A kis kedvencek titkos élete tulajdonát képezi. Új…..
Cel 2016.07.17 20:47:04
Lehűtötték magukat kicsit a kasszák ezen a hétvégén, legalábbis az eddigiekhez képest, mert egyébiránt hiába maradt el az Egyiptom istenei és az Ave, Cézár! nézettsége is a remélhetőtől, a nemzetközileg tapasztalható érdeklődést hozták nálunk is. Harmadik hete a Deadpool vezet, súlyos magasságokban...
Elkészült a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala első magyar szinkronos előzetese, ami az InterCom jóvoltából az IGN Hungary oldalán debütált, és most itt is bemutatkozik. Mivel ugyanekkor a film nemzetközi fronton a Batwing következő promóciós rajzaival támad, a mai nap…..
Az új, csapatépítő tévészpot egy percben több eddig nem látott jelenetet mutat, mint amennyit az előző önismétlések két-két és félszeres hosszában láthattunk. No nem Visionből – akinek amíg nem jön ki saját karakterplakátja, a többiekét sem tolom ki, majd szépen, egyben az összeset –, de például…..
Decemberben lehet kicsit kesztyűs kézzel bánni egy-egy nagy várományos csökkentett üzemmódú indítása értékelésekor, de bárhogy is nézzük, az Exodus: Istenek és királyok nyitánya kevés lesz ahhoz, hogy Ridley Scott még egyszer belevághasson valami hasonlóba.....
Dwayne Johnson Magyarországon forgatott filmjében újraértelmezik a legendát, pontosabban azt az időszakot mesélik el, hogy lett a hőből zsoldos, aztán a zsoldosból legenda, mindezt sok szörnnyel, csatával, szőrrel és Andy Vajna csajával. És akkor mindenki: "ÉN VAGYOK HERKULES!!!" ..
Cel 2014.04.10 16:23:25
Igaz, hogy a GAB bezárt egy, a díjszezonban sokszor nyitva hagyott kört, a mi kis házi díjunk is azt bizonyította, hogy egy üdítően sokszínű szezont tudhatunk a hátunk mögött. Bár a végeredmény nem feltétlenül erre utal, örömteli tény, hogy a szavazatok alapján módfelett…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
A szezon egyik legnagyobb durranását tűnt előzetesen az Anchorman 2: The Legend Continues című vígjáték-folytatás, s noha Ron Burgundy nem lebecsülendő módon őrizte meg híveit egy évtized távlatában, nem sikerült leszorítania A hobbit: Smaug pusztaságát a dobogóról hétvégi…..
Cel 2013.12.27 00:13:33
@Zalaba_Ferenc: Köszi. Nem is várható már gondolom?
aeon flux this is halloween! 2013.10.31 11:55:00
Pont idén kerül tizedik alkalommal megrendezésre haveri körben az éves Horrornite, épp ezért kicsit lóg az orrom, hogy a szokottal ellentétben nem ma, hanem csak néhány hét múlva tudom megtartani - olyan prózai okokból kifolyólag, hogy hamarosan költözünk, és a régi lakás már,…..
A több mozihálózat által meghirdetett filmünnepből kimaradt, s ezáltal nem egy moziban a műsorról ideiglenesen le is került a Gravitáció az elmúlt hétvégén, ennek hatására pedig módfelett nagyobb csökkenést élt meg bevétele, mint normális körülmények között az várható…..
Cel 2013.10.23 17:38:47
@Takács Máté: Köszi
Oké, számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a hatalmas cápák bármilyen közegben megállják a helyüket. Ugyanakkor lassan azon sem lepődünk meg, ha különféle állatok keresztezéséből létrehoznak egy másik brutális vérengző teremtményt. A SyFy egyik ZS kategóriás filmje a…..
A Hupikék törpikék 2. több mint félszáz mozi vásznát lepte el az elmúlt hétvégén, így már csak a lefedettség okán is bizonyos volt, hogy első helyen emelkedik ki e folytatás. A dobogó további fokait is az InterCom birtokolja a Farkassal és a Nagyfiúk 2.-vel, míg a másik…..
Guillermo del Toro méregdrága szörnyfilmje Amerikában költségvetésének még csak a felét sem termelte ki, még sincs teljesen kizárva, hogy a Warner rábólintson a folytatásra. Történt az, hogy a Kínában július 31-én nyitó Tűzgyűrű rekordot döntött az amerikai filmekre egyre…..
Cel 2013.08.05 10:17:29
Jean Grey halálát követően Logan (ismét) remetének áll, felelőtlen vadászokkal és CGI-medvékkel kokettál, és úgy általában nem találja helyét, habár annyira nem is keresi, inkább csak teng-leng. Ellenben kiderül, hogy a Hirosima/Nagaszaki-incidens idején épp Japánban…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Lapzárta (The Paper). Megfejtő: todie2d (4 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. Mozsy (3 pont)5. Tnitike (1 pont)..
Cel 2013.07.17 23:58:07
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Melegkonyha (Fuera de carta). Megfejtő: Tnitike (öt kép alapján) Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. Tnitike (1 pont)..
Cel 2013.07.10 18:21:32
Grutól az AntiGonosz Liga rámenős ügynöknője (Kristen Wiig) kér tanácsot egy rejtélyes gonosztevő kézre kerítésében, akinek végül együtt erednek nyomába. És mindeközben a Minyonok idétlenkednek...
A szabályokat itt találjátok. Új kép! Megfejtés: Üldözési mánia (Rat Race). Megfejtő: adm16 (2 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. adm16 (8 pont)..
Az első félév utolsó hétvégéje a nemek harcáról szólt, és nemet a férfiakra mondtak a nézők. Roland Emmerich szuperköltséges akcióját, Az elnök végveszélybent könnyűszerrel nyomta ugyanis le a Bullock-McCarthy páros komédiázása a Női szervekben, ráadásul még dobogós…..