Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Boldogkoi

106 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van ez. Bámulatos esszé, amit meggyőződésem, hogy senki nem olvas el, aki egyetért Boldogkőivel, mert egyszerűen fájdalmas. TGM körülményessége, szellemi maszturbációja stílus nélkül. Jaj, a Zsolti nagyon okos, rengeteg idegen kifejezést használ, biztos igaza van! Elég megosztani!  Engem…..
Zsolt Boldogkoi 2023.01.12 15:05:21
@tesz-vesz: Most olvastam ezt a blog begyejegyzést. Megkérdezhetem, mi a problémája a a génmódosított növényekkel kapcsolatos nézetemmel és azzal, hogy az oltásellenesek most Putyin mosdatásba kezdtek?
Zsolt Boldogkoi 2023.01.13 19:58:28
@tesz-vesz: Jó sokat írt. Pusztai Árpádnak igen rossz híre van a szakmában, a GMO-burgonyával etetett patkányok esetében eleve rákképződésre hajlamos törzset használt és számos egyéb probléma miatt a tudományos közösség nem fogadja el hitelesnek ezt az eredményt. Éppen most osztottam meg a feleségének az oltásellenes szövegét a Facebook oldalamon. Szörnyű. A GMO technológia és az általa előállított termékek alapból nem veszélyesek semmilyen szempontból. Persze, lehetne mérgező géneket is betenni a DNS-ükbe, de ezt nem teszik, nyilván. A Monasantót azóta megvette a Bayer. Ami a GMO vetőmagvakot illeti. Sok pénzt belefektettek az előállításukba és főleg az engedélyeztetésükbe. Ha nem kellene fizetni ezekért, akkor elég lenne egyszer megvásárolni, aztán szaporítani. Ez a dolog kapitalizmus alaplogikájába szerintem belefér. Ami az általánosítást illeti. Ha jól emlékszem, Krekó Péterek végezték azt a felmérést, hogy az oltásellenesek Putytin pártiak lettek. Nyilván, egy tudományos közleményben, leírtam volna a százalékos arány, de az említett cikkem műfaja megengedi ezt az általánosítást szerintem, mert nincs kijelentve explicite, hogy 100%-ban megtörtént az átalakulás, hanem azt sejteti a mondat, hogy nagy tömegek léptek erre az útra.