Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lazy daisy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán még emlékeztek rá, hogy pár hónapja arra kértem az országfelelősöket, írjanak arról, milyenek az emberi kapcsolatok abban az országban, ahol élnek. Nos, még mindig jönnek az írások, ma B. posztját olvashatjátok Franciaországról és arról, vajon tényleg olyan…..
lazy daisy 2013.07.03 12:52:06
@think different: fix alkalmazásban vagy szerződéssel? Multinál vagy kis cégnél? Nem gondoltam volna, hogy ilyen különbségek vannak, pláne mérnököknél. Èrdekes. Èn németeknél élek és ekkora különbségekről fix alkalmazásnál itt még nem hallottam.

Amúgy Angliában Londonban mennyivel magasabbak a fizetések a vidéki fizetésekhez képest?
lazy daisy 2013.07.03 13:30:06
@think different: köszi a választ. én itt ilyen különbségeket csak freelance munkánál hallottam, meg egyszerűbb (nem mérnöki) munkáknál. Mondjuk itt németeknél sok cég igazodik mindenféle fizetési táblákhoz is.
Határátkelő La vida Erasmus 2013.06.26 06:55:00
A mai poszt alcíme akár az is lehetne, hogy könyvbeillő fordulatokat hozhat egy spanyolországi Erasmus-félév, mert szerzője, Ana valóban meg is írta egy könyvben élményeit. A mai poszt nem a könyvből való, külön ide, a blogra írta. Olvassátok, és szóljatok hozzá! Mi nők,…..
lazy daisy 2013.06.26 10:15:37
@szaszo71:
"Ha nekem könyvet kellene írnom inkább arról írnék, hogy micsoda "élmény" külföldi házastárssal otthon életet kezdeni. Ami aztán oda vezetett, hogy visszajöttünk Németországba, ami mindegyikünknek külföld, de legalább itt lehet élni. "

Nem akarsz erről posztot írni? Én szívesen olvasnám...