Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gogolák Csaba

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
Gogolák Csaba 2013.12.07 11:19:21
Olvastam itt sok okos(kodó)komentet,én csak azt tudom mondani ,hogy nekem élesben volt alkalmam Májusban tesztelni egy ilyen szerintetek "ha olcsó akkor xar is cuccot",bukót és kabátot.Én is azt mondom hogy többnyire csak rongy rázás az mikor azt mondja valamelyik sznob hogy attól jó mert 30-60-90 vagy 110 ezerbe kerül a ruha vagy bukó,attól még ugyan azon a dzsunkán készül csak más tengeren.Én korrektül csattantam majdnem fékezés nélkül egy autóba(nem adta meg az elsőbbséget)és mivel itt vagyok azt hiszem mondhatom hogy csak azért mert olcsó még nem xar.Amúgy egy Motowell sisak,és egy prtotektoros dzseki volt rajtam(szintén tízen X ezerért),Probiker magas szárú cipő(szintén tízen X ezerért),érthető okokból a buksi kuka,a cipő szintén mert a lábam meg mentette de magát nem,a dzsekiben ki cserélem a prtektorokat és szaladok tovább.De most ne gyertek azzal hogy mi van akkor,ha fejjel telibe verem az autót,mert akkor Q..ra mindegy lett volna,akkor is jön a kaszás ha 90 ezerért van rajtam buksi,egyszerűen azért mert ennyit bír az emberi szervezet.Persze nem azt mondom hogy mindenki álljon neki otthon önteni a védőfelszerelést,csak figyeljen oda a megfelelőségre az E meg a többi amit feltüntetnek.Igen ha valaki olcsóbban vesz bukót ,alkudjon meg azzal hogy kicsit nehezebb vagy zajosabb mint a nagy márkák(nem fikázom fikázom a nagy márkákat csak nem tehetem meg)de attól még nem xar mert olcsó.
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..