Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dried

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pierre Kóstolgat Huszár - zsír 2021.05.12 10:48:00
Volt itt már huszárvágás, huszár csel, meg még ki tudja mi. Talán nem véletlen, hogy Huszár Krisztián séf és hivatásos gasztrómacsó ennyi, a neve után asszociálható jelzőt, fogalmat ébreszt abban, aki ismeri. Huszárnak aligha vették volna fel abban az időben, amikor erre még volt kereslet, mert…..
dried 2021.05.13 05:56:26
Ha azt mondom, Klein Ferenc, biztos nem sokan tudják, miről is van szó. Pedig rengetegen ismerik és szeretik, és járnak hozzá majdnem 40 éve! De meddig még?..
Akinek még van bármilyen kétsége afelől, hogy mi történik akkor, amikor mindannyiunk érdekében logikus és normális konszenzusokat próbálunk elérni a zöldekkel, annak érdemes tanulmányoznia a legújabb javaslatokat a motoros társadalomra nézve a kinti zöldektől.Az egy érthető felvetés, hogy az emberek…..
dried 2020.05.20 21:31:32
@miert?: A hétvégi kaminon stoppot nem elsősorban környezetvédelmi okokból vezették be, hanem azért, hogy hétvégén kisebb legyen a dugó és kevesebb a baleset.
Három barlangot és egy teve formájú sziklát is érintettem, ráleltem egy harkály fiókára és egy ismeretlen Makovecz épületre is, míg - két szakaszra bontva - feljutottam a magyar Rolling Stones-ra. A Szentlélek térről induló 218-as busszal mentem ki a téglagyári bekötőútig. Itt már csak egy gyors…..
dried 2018.09.15 13:54:07
Az amerikai Jace Downey nagyon durván szexfüggő volt, olyannyira, hogy egészen hajmeresztő kockázatokat is vállalt. Mígnem eljött egy pont, amikor nagyon komolyan elgondolkodott az öngyilkosságon...
dried 2018.03.09 15:49:21
@Ratyi Manó: ...akkor te is beteg vagy! :)
Normafa - sokszor volt ez a kezdő kép a Fortepanon. Ha beírjuk a keresőjébe, most is egy 1900-ban készült, lírai hangulatú fotót dob fel két kislánnyal és egy öreg bükkel. Ma, ha  a budapestiek meghallják a Normafa nevet, azonnal a népszerű kirándulóhely ugrik be nekik. Mi a Normafa? Milyen…..
Már régóta tudjuk, hogy a szőrös hobbiállatoknak sok jótékony hatása van a gazdákra, és sok örömet okoznak. A mai csárton kimondottam a macskák jótékony hatását láthatod. A macskák ugyanis nem csak érzelmileg támogatják gazdájukat, hanem ténylegesen hozzájárulnak a fizikai jólétükhöz is. A macska…..
Pedig semmi rosszat nem tettek. Tuti, neked is van olyan szomszédod, akiről alig tudsz valamit, nem is nagyon beszéltek, de mégis, valahogy néha picit talán, titkon zavar a stílusa. Vagy csak nem tudunk velük mit kezdeni. Mert picit furák. Tudod, pl. az, aki a falhoz simulva cammog le reggelente és…..
A hideg reggeleken az autóablakok folyton bepárásodnak, emiatt pedig sokszor perceket kell állva rostokolni az autónkkal, mielőtt elindulhatnánk. Összeszedtem nektek néhány ötletet, amivel pillanatok alatt páramentes lesz az ablak: A borotvahabot felkenve és ablaklehúzóval leszedve pillanatok…..
Az ember   Az amatőr fényképezés legnépszerűbb motívuma maga az ember. Ez a téma még az egyszerűbb digitális gépekkel is jól fotózható, mivel nincs szükség nagy felbontású CCD-re, nagyobb optikai zoomra. Az unalmas beállítás, a rosszul megválasztott megvilágítás, a gyenge kompozíció azonban ennél…..
dried 2016.11.26 16:52:26
@Borzasztó Károly: Nem igazából gépváz kérdése ez hanem ahogy a cikk író is írta elsősorban látásmód másodsorban pedig a helyesen megválasztott optika a siker kulcsa. Na meg persze gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.
A hong kongi Kowloon Walled City helyén ma már egy park áll, de húsz évvel ezelőtt még 40-50 ezren lakták a nagyjából 0.026 négyzetkilométeres területet. Ezzel a világ legnépesebb területének számított, ráadásul úgy, hogy mindenféle szakember vagy tervezés nélkül duzzadt…..
dried 2016.07.30 21:31:34
@Sigismundus: Nagy különbség, hogy kádárék idejében a szűkebb vezetőség nem lopott mérhető értékben. Lentebb természetesen megtörténtek bűnös dolgok de azok sem voltam ilyen mértékűek és közel sem arra volt berendezkedve az állam hogy egy maffia vezetés végtelen gyarapodását szolgálja.
Ezt állítja a Borsnak a színész egyik barátja, aki elég riasztó képet fest Rékasi állapotáról, miközben ő nem nagyon nyilatkozik a sajtónak. Rékasi tavaly nyáron, robogóbalesetben sérült meg, a lábát többször meg kellett műteni. A problémát az okozza, hogy a nyílt sebbe kórokozók juthatnak, és ezt…..
dried 2016.07.16 17:51:45
Teljesen legálisan, minden mutyi és hálapénz nélkül is lehet jó színvonalon, magánkórházban, magánorvosoknál, akár Svájcban is gyógyulni. És még csak nem is kell hozzá elképesztően sok pénz. A júniusi Forbesban van egy összeállításunk az éppen elérhető egészségbiztosításokról, elég alaposan…..
dried 2016.06.16 04:07:47
@tomfree: Ezt a cirka 200 ezret az első körben elköltöd hálapénzekre és lerohadt kórházakban kell túlélned mindezt.
A színésznő három hónap kihagyás után lesz látható a tévében mától. A szünetet ő maga kérte, szeretett volna magával foglalkozni, és nem a mókuskerékben szívni egész nap, így kiugrott a sorozatból egy időre. Hálistennek, mármint az ő szempontjából, az ilyen napi szappanokban simán lehet így…..
dried 2016.05.31 21:20:50
Rékasi Károlyt vasárnap kellett ismét megműteni, mert több lap információja szerint elviselhetetlen fájdalmai voltak. A tavaly nyáron balesetet szenvedő színész idén februárban egy csontpótló műtéten már átesett. A Blikknek Pikali Gerda nyilatkozta, hogy újabb operáció vált szükségessé, mert Rékasi…..
dried 2016.05.03 22:48:44
@Attila1234: Hát ezen hangosan felröhögtem !!!! :DDDDDDD
... helyszínelés 2010.06.27 22:32:00
Néhány héttel ezelőtt kerekeztem Dunakeszi felé a Külső-Szilágyi úton, és az egyik buszmegálló után a járdán, ahol szinte senki nem jár, ugyanis egyszercsak minden előzmény után véget ér (vagy úgy is vehetjük, hirtelen és korán kezdődik, és buszmegállóban végződik),…..
 ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Néhány hete találkoztam Péterrel, mert itt a blogon szóba került, hogy van neki egy 93.000 km-t futott S51-es Simsonja. Mivel az én egykori spenótzöld Simsonomról csak rosszat…..
dried 2015.10.13 19:20:26
@Bxx: és felfelé is 1.3litert evett 100km számítva?
A mindennapok egyik leggyakoribb nyersanyaga a bőr. Annyira megszoktuk, hogy mindenhol ott van a ruházati elemektől kezdve a bútorokon át a kiegészítőkig, hogy teljesen elfelejtettük, honnan is származik, és milyen áron…..
dried 2015.08.08 09:31:51
@lowly: Életemben az első videó amit nem bírtam fél percnél tovább nézni. Szerencsétlen állat tekintete szívszorító volt. Látszott a szemében hogy nem értette hogy ezt miért teszik vele.
Szomorú, nagyon szomorú hogy mi emberek ennyi szenvedést okozunk nekik.
A Bors infói szerint a másfél hete robogójával óriásit bukó Rékasi Károly már lábra állt, igaz csak járókerettel, de ezek szerint a felépülése gyorsabb lesz, mint gondolták. A színész állapotáról egyik kollégája számolt be a lapnak, ezek szerint Rékasi gyógytornász…..
dried 2015.07.10 07:39:04
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Az 1970-es évek közepén a Harley-Davidson egy rövid időre, de szemezett a V4-es motorelrendezéssel, ám a V4 Nova néven futtatott projekt összesen harminc blokkot és tizenkét működő motorkerékpárt tudott felmutatni. Végül ejtették az egészet, ráadásul annyira sötét korszak…..
Hirdetni manapság pofon egyszerű. Csak csinálsz pár fotót, összeszeded a lakásod paramétereit és feldobod egy hirdető oldalra, aztán hátra dőlsz és várod a vásárlókat. Amilyen könnyűnek látszik, pont úgy el is lehet rontani, például ha rosszul fotózol. Íme pár tanács,…..
Hatalmas botrány lett egy rendes iskolai táncelőadásból Oroszországban. Diáklányok olyat mutattak a színpadon, amire a közönség egy emberként felhőkölt. Sokan felháborodtak, vizsgálódik a rendőrség is. Az előadásról készült videó már több mint tizenhárom millió…..
dried 2015.04.16 20:48:26
Ezt mondta Tarlós István főpolgármester a január 28-i fővárosi közgyűlésen. Tájépítészként megszólítva érzem magam. Három éve figyelem a Római parti gát történetét, ahol szokás szerint fordítva ülünk a lovon. Nem a Római part, a Csillaghegyi öblözet és a Duna kapcsolatát akarjuk megoldani, hanem…..