Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wardrum

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rémálom-franchise soron következő, 4. darabja egy kicsit nehéz feladat elé állított engem, de talán nem csak engem, hiszen egy ilyen hosszúra nyúló sorozatban, igenis nehéz egyenletes színvonalat nyújtani. Ez már az előző részeken is érződött egy kissé. Bár nem látok, nem…..
Az éber álom (lucid dream) egy állapot, ahol az álmodó tisztában van azzal, hogy ő álmodik és azzal is, hogy minden, ami történik vele, csupán az álom része. Tapasztalt éber álmodók, akik megfelelő praktikák elsajátítása után képesek az álom eseményeit irányításuk alá…..
Folytatásokat készíteni nem mindig hálás feladat. Ez sajnos egy olyan műfaj, ahol egyszerűen elkerülhetetlen az előző résszel való úton-útfélen történő összehasonlitgatás. Így, aki folytatás készítésére adja a fejét, nem sok lehetőséggel találja magát szembe. Vagy az…..
Szeretek úgy nézni filmet, hogy előre tudom, amit látni fogok, az egy klasszikus mű. Hogy miért? Mert ilyenkor duplán kritikusnak érezhetem magam, minden részletre odafigyelve és keresve azokat a pontokat, amik miatt az adott film - legyen az akármilyen évjáratú, - klasszikusnak…..
Wardrum 2013.07.07 11:10:57
Meglehetősen nehéz helyzet elé állítottam magamat azzal, hogy ezt a filmet választottam megnézésre. A cím miatt már vonzó volt a téma, hisz az első rész, ha nem is vett le teljesen a lábamról, és nem maradéktalanul jó film, mégis volt benne valami, ami miatt kellemes emlékként…..