Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandalap

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél későn nézte meg a motoros kesztyűjét online, mert addigra megvette 20% kedvezménnyel élőben. Ami igazából 20%-kal drágább volt, mint amit weben normál áron látott. Még szerencse, hogy a legolcsóbb kesztyűt nézte ki: Balfék lévén újra átvertek, de most igen…..
Azt már feldolgoztuk, hogy a mobilcégek webshopjai és üzletei között nincs kapcsolat. Ez viszont a gyakorlatban azt jelenti, hogy a T-pontokban átvett, weben rendelt készülékeket a helyszínen nem cserélik, ha véletlenül gyárilag hibásak: T-mobile indított egy új szolgáltatást…..
A Google régóta támogatja a weboldalakat abban, hogy minél strukturáltabb módon jelenítsék meg adatokat az oldalakon. Ezt erősíti, hogy nem csak az indexelés lesz jobb/könnyebb/gyorsabb, ha a honlap megfelelően strukturált, de a találati oldalon is megjeleníthetőek a strukturált…..
Pandalap 2013.09.02 10:30:19
Megnézegettem ezeket a webshopokat. Egyikben sem látom az egységes termékmegjelenítést, ami pedig nagyon fontos. Láttam ma ezt a videót: www.brandbank.com/hu/ . Olvastam, hogy Magyarországon is itt van már a Brandbank. Örülök, hogy végre itthon is felfogják az emberek, hogy az online értékesítés egy külön iparág, és minőségtelen megjelenéssel nem lehet eladni semmit. Szerintem az egységes termékmegjelenítés egy nagyon jó szolgáltatás.
Közismert tudósok, ismerjük őket még az iskolapadból, elismerjük a munkásságukat. Azt is tudjuk, hogy ismert személyeket érdemes a reklámokban alkalmazni. Több tudósból lett világszerte elterjedt reklámarc. Elsőként a Mentos reklámjai következnek, amelyek nem kevesebbet…..
Múlt héten részt vettem a Mobile Hungary konferancián, ahol első kézből értesülhettünk róla, hogy hatalmas újításokra számíthatunk a Google Analytics terén, melynek célja, hogy az üzleti folyamat minden pontját mérni lehessen - akár még az offline vásárlásokat is…..
Mert persze az egyértelmű: legyen kuponbeváltási lehetőség is, ha van webáruházad. Hiszen a kupon jó dolog, építheti a vásárlói lojalitást, de eszköze lehet egy bevezető promóciónak, vagy éppen egy kiárusításnak is. És ami kimondva ilyen egyszerű (Legyen kuponbeváltás!) az…..
3 hétre ígérték és meg is jöttek az eredmények az allergia vizsálatról.Máté tejallergiája A 3)-ró A 2)-re csökkent, de a diétát továbbra is szigorúan tartani kell.Lucának elmúlt a banánallergiája (ami szerencsére csak átmeneti volt).Máté miatt viszont továbbra is át kell…..
A margarinA margarinokról először azt gondolták, hogy jó hatásúak, mert nagyobb arányban tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírokat, mint a vaj. Néhány margarin 4,0-nál is jobban megemeli a P/S arányt. A legtöbb margarin azonban nem természetes termék. Ezek a népszerű…..
neem, nem fogok időjárásról beszélni, ami van, az jó. egy pillanat erejéig talán azért mégis, mivel ez a hideg joghurtos leves igazi melegben esik igazán jól. ami pedig közeleg, úgyhogy tessék készülni. zsófinál elolvashatjuk a leves történetét, és "húsos" változatát.…..
Pandalap 2013.07.05 15:37:08
Szója-fogyasztóként örülök, hogy végre ebben a témában is indítanak nyereményjátékot. A facebookon találtam, Szója-Tudod kvízjáték.
(
www.facebook.com/mindentaszojarol)

Hasznos tippek, érdekes információk és minden, ami szója. Végre nem csak a fogyókúra vagy a legfrissebb bikini trend a téma :)
A jó felhasználói élmény csodaszerei Bármilyen eszköz használata közben, miközben kihasználjuk funkcionalitását, vagy éppen morgolódunk sutaságán egy élményt élünk át. Érzéseket vált ki a belőlünk. Ha jól tervezték, örömöt, ha rosszul, frusztrációt okozhat. Ma,…..