Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bucsus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolta volna, hogy még az adóhivatalnak is van szíve? Ráadásul ilyen zord időkben, amikor az államháztartásnak minden fillérre szüksége van? A jelek szerint mégse, de azért ne gondolja senki, hogy ez mindig így lesz, "mivel a bírság kiszabásától való eltekintés …..
Ott hagytuk félbe a kukacos Tibicsoki-bonbonok történetét, hogy a gyártó Bobonetti belső vizsgálatot rendelt el, de azért csalással is gyanúsítgatta a fotók beküldőjét. Két nappal később aztán megállapították, hogy biztosan nem a gyárban történt a szennyeződés, és…..
Verem a fejem a falba, hogy nem írtam többet a minden fiatal apát leteperő hányós betegségről, közben olyan hangokat hallatok, mint egy jódlizó szamár, de hiába: múlt csütörtökre kinyomtatták és most már (remélhetőleg) a boltokban a Kitolás 2., a Homár harmadik könyve. Ez is…..
Belsőség Halálhörgés, szidalom 2007.12.02 09:21:00
Mondhatunk mi bármit, tetszeleghetünk a tárgyszerűségben, ön, az olvasó úgyis azt gondol, amit akar. 5,5 liter gázolajat fogyaszt a Logan Rácz kolléga dalmáciai nyaralásán, és erre azt meri írni, hogy takarékos? Természetesen kiderül, mások kétszer ilyen erős, másfélszer…..
Vitán felül a Tescóban talált béna árcédula a legtöbbet fotografált téma a Homár történetében, most mégis ki merem mondani, hogy ez itt a legjobb terméknév-félrefordítás ever. Annyit röhögtem már rajta, hogy most lezárom a gépet, és lazításnak Gung Bao Sándor forradalmi…..