Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PMilan83

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihály Árpád KHL-szerződést kap 2011.07.30. 10:59 F. Kapus Mihály Árpád: Amerikai történet keleten 2011.08.02. 19:12:56  nso.hu ..
Bálizs Bence: Tudom, sokat kell tennem 2011.02.08. 12:20 F. Kapus ..
Warriorra vált a magyar válogatott 2010.11.11. 18:00 Hblog /jegkorong.blog.hu..
A jövő hét végi Telenor Hoki Kupára kijelölt előzetes válogatott keretből egy hátvéd és egy csatár kikerült, helyükre újak érkeznek majd a keddi találkozóra. Jobb Dávid (Sapa Fehérvár AV19) és Ladislav Sikorcin (HSC Csíkszereda) helyett Pozsgai Tamás (Dab.Docler) és…..
"Amikor kiderült, hogy gyermeket várunk, eldöntöttem, az idén Kanadában maradok. Fontos, hogy amikor a kisbaba megérkezik, a szülők és a nagyszülők együtt legyenek. De ez nagyon nehéz döntés volt, mert szerettem volna visszatérni Magyarországra" – mondta blogunknak…..
A Telenor Hoki Kupán november 13-án az A csoportos bentmaradást sokadszor kiharcoló Franciaországgal játszik a magyar válogatott. Ellenfelünk megadta az utazó keretet. A 28 nevet tartalmazó listán 19 játékos található, aki tavaly ott volt az A csoportos vb-n. A jó játékosok közül…..
PMilan83 2010.10.16 09:11:35
@DominiKing: te, a Milka nem svájci? :)
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
A 2011-es vb-felkészülés keretében kétnapos terepszemlét tartott Budapesten a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) képviselője. A Papp László Sportarénában egy pótlandó hiányosságot jegyeztek fel, a már Ljubljanában is tapasztalt új előírások értelmében a divízió 1-es…..
PMilan83 2010.09.13 12:06:11
@SzDaniel: ja, tavaly is írtam, hogy akkor úgy veszek jegyet, aztán senki se írt hogy akkor hol lesz...
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
A 29 éves Ales Kranjc a Sapa Fehérvár AV19-ben folytatja pályafutását. A ponterős bekk az előző szezonban a Vienna Capitals játékosa volt, 63 mérkőzésen 27 pontot szerzett, viszont pluszmínusz mutatója a leggyengébb volt a csapatban, –15. A szlovéniai divízió 1-es…..
PMilan83 2010.07.30 16:05:24
@-d(-_-)b-: köszönöm válaszodat, most már csak egy hülye kérdésem van, hogy tuti tudok akkor ott a helyszínen venni jegyet? Csak azért kérdezem mert Pestről mennénk.
PMilan83 2010.07.31 17:34:05
@Dave55: @-d(-_-)b-: igen, köszönöm szépen a segítséget! ;)
Fiatal nemzetközi játékvezetőnk sikeresen vizsgázott a német játékvezető-testület négynapos, szerda délután véget érő edzőtáborában. Az orvosi, a fizikai és az elméleti teszt alapján a negyven résztvevő közül az első tízben végzett. EBEL-bírónk októberben német…..
PMilan83 2010.07.29 22:12:13
Az EBEL-csapatoknál a megszokott módon jelentős mozgás volt az átigazolások tekintetében már eddig is. Eljött az ideje, hogy megkíséreljük összefoglalni, melyik csapatnál milyen változások történtek az elmúlt szezon vége óta. Annyi máris megállapítható, hogy nagyon kemény…..
A Sapa Fehérvár AV19 centere Finnországba utazik próbajátékra. Nagy Gergőt az SM-Liiga-résztvevő Ilves Tampere és másodosztályú farmcsapata, a LeKi hívja. A 20 éves csatár örül, de blogunknak elmondta, nem mindenáron szerződik külföldre. "Igazából a LeKi augusztus…..
Az egyre masszívabb huszonötszörös bajnokcsapatban folytatja pályafutását Peterdi Imre. A svájci A csoportos világbajnokság legeredményesebb magyar támadója vegyes szezonon van túl, a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapatában kezdett, a Vasas Bp. Starsban folytatta, és első körben…..
Négy kormánypárti képviselő önálló indítványt nyújtott be "egyes adótörvényeknek a sport támogatásával összefüggő módosításáról". Ebből kiderül: ahogy vártuk, a jégkorong is a kiemelt látványcsapatsportágak közé kerül, és amennyiben a jogalkotó…..
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
Kóger Dániel a német másodosztályú Lausitzer Füchséhez utazik próbajátékra. A weisswasseri csapat nyáron nagy számban tesztel légiósokat. Szerdától nyolc játékos mutatja meg magát, van köztük szlovák, cseh, lengyel és magyar, jövő héten újabb nyolc hokist várnak. A…..
Nem ragaszkodunk a rögzített kivásárlási árhoz, többféle megoldási konstrukciót kínáltunk a Lahti Pelicansnak, mondta blogunknak Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója annak kapcsán, hogy a finn élvonalbeli csapat hivatalosan is bejelentkezett a még egy évig…..
Vladimir Dubek 2004 nyarán érkezett hazánkba, hat évet játszott az UTE-ban. Nemrég magyar állampolgárságot szerzett, a válogatottban is szerepelhet, ha megfelel. A bő keretnek már idén is tagja volt. A 29 éves zólyomi szélső otthon edz, két hónapos egyéni felkészülést végez,…..