Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfkopf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
wolfkopf 2017.02.07 14:20:48
@molnibalage: Sajnos úgy néz ki hogy a"nagy formàtumú" szavakat nem egyformàn értelmezzük. Egy olyan emberről lekicsinylő véleményt alkotni, olyan a kàkàn is csomót keresők véleménye alapjàn ,akik úgy szeretnének népszerűséget szerezni hogy történelmi személyiséget próbàlnak utólag besàrozgatni ,(hozzàteszem sajnos elég gyakran sikerrel ...majmink megmondyuk àm az igazat alapon).Azt hogy micsoda kàrt okztok ezzel el sem hiszitek ,nekem és szerinted gunyossan "Rommelfanoknak" nevezett embereknek szinte semmit ,néhàny kissebb érzelmi kitörésen kívül ,de a történelmet csak hírből ismerőknek,( és hidd el rengetegen vannak , sajnos főleg a fiatal generàcióból , tapasztalom nap mint nap környező ismerteségemből ). Pont azt az élményt veszitek el tőlük , amitől érdekessé szerethetővé tennék a történelem tanulàsàt, megértését...És igen is kell egy Rommel ,aki megirta az achtung panzert , aki a szellemhadosztàlyt vezette , aki egyedül hitt a partraszàllàs helyében , akit sivatagi rókànak hívtak, akit rajongàsig szerettek a katonài , akik köztük ült a gépeikben , akinek a legjobban àllt a a lovagkeszt és a védőszemüveg a homok ellen, aki meghalt a csaladjàért ,és ha pucss sikerült volna , valószinű ő lett volna Németorszàg első vezetője. És legfőképp töbször mondta hogy, utànam mint azt hogy , előre. Az élményt veszitek el az átlag emberek elől ha, csak a szàraz tényeket meg az unalomba fulladó tudomànyos informàciókat daràljàtok. Ui.Csak remélni merem hogy nem történelem tanàrként tevékenykedtek.
wolfkopf 2017.02.07 14:39:22
@Zzoorroo: ???.Ha Kaszparovov ellenem vagy ellened sakkozott volna akor is ilyen hírnévre tett volna szert szerinted? Neem uram oda kellett egy Karpov , azóta hàny híres jàtékos volt ,van mégis az àtlagember az ő legendàs csatàrozàsukat ismeri.De tegyük fel a Dél nyer Grantra hànyan émlékeznének, Lee generàlis egy vesztes hàborút vívott mégis népszerűbb mint valaha. Vagy nézzük ha mint nincs Lee egyàltalàn meddig birta volna a lázadàs ,a konföderàció valószínű hetek alatt összeomlott volna.Van egy mondàs " jobb egy okos ellenség mint egy buta baràt".Erről mi magyarok szerintem tudnànk oldalakat mesélni.....sajnos...
wolfkopf 2017.02.07 14:44:59
@Super aGyuri: Kutuzov és Tél tàbornok eggyütt legyőzhetetlen pàros...: )
Rég írtam toplistát - meg soká is fogok - de nem bírtam ki hogy most már rendre oldalakon keresztül ezen filmek falloszát polírozó kritikák láttán ne terítsem ki kártyáimat, hogy valójában ezek a filmek értetlenek, értelmetlenek, éretlenek, és még valami é-betűs ami eszetekbe jut. Nehezen jutottam…..