Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radioaktiv

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 90-es évek sok tekintetben egy feneketlen fekete lyuk volt, és ez bizony a könyvkiadásban is meglátszott. Már a regények szövege is tele volt hibával,  a legócskább papírra nyomták (tudjátok, amelyik döglött szürke volt, tele szeméttel és némelyiket ki lehetett szedni a papírból), és a borítókban…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Ha a Wachowski testvérek csinálnak valamit, arra oda szokott figyelni a filmszakma és persze a nézők egy igen jelentős része is. Sokan úgy gondolják, a Mátrix óta a testvérpár nem tudott semmi jelentőset letenni az asztalra, ám tévés debütálásuk most visszahozza őket a…..
Radioaktiv 2015.08.03 19:55:25
@Before: Akkor most cinikus leszek... ha mar erzed a nyomast hatulrol, akkor igazan mely a kapcsolat? :D
Eleg szelektiv orgia volt ez, az igazi polgarpukkasztas tipikus peldaja. 3 resszel kesobb az egyik csavo egy vicc erejeig mondja a masiknak, hogy we had sex...es ennyi volt a tortenet es karakter epito jellege az egesz jelenetnek :)
Technikailag zsenials es orgia egy mondatban...WOW :)
A Finntroll tagjai nyilván nem voltak tisztában vele, de amikor 1999-ben kiadták első lemezüket, a Midnattens Widundert, pusztító vírust eresztettek rá a világra: a folk metalt. Nem, nem őrültünk meg, tudjuk, hogy léteztek folk metalt játszó zenekarok a finn erdőlakók előtt is,…..
Kéksakál Beautiful People 2008.02.17 17:52:00
Legközelebb igyon veletek a Zoknifaló. Már a közeli rokonság is rajtam röhög, mert a kedves szemtanú volt szíves beszámolni arról, hogy seggrészegen, ruhástól, elszabadult gatyában aludtam a füdőkádban, és csak morogva, prédikálva hagytam el a helyszínt. Mellesleg - a…..