Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autosatveresek

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Januárban bevittem az autómat a magán tulajdonú műintézménybe. Elmeséltem az autó történetét, miszerint normális esetben 180E-Ft hiteltartozás van a kocsin, ez az eset a futamidő szerződésbeli lejárta. A nem normális eset pedig, ha idő előtt kifizetem egy…..
 "Tavaly Decemberben lerobbant az autóm és egy szakszerviz megállapítása szerint 4db porlasztócsúcs cseréjére volt szükség. Mivel a szervizben ennek darabja 80-90ezer forint lett volna, ezért azt a lehetőséget választottam, hogy azt saját magam szerzem be, és a…..
A hirdetőújságokban, internetes oldalakon található hirdetések közt rengeteg a kerekedők által feladott hirdetés. Amennyiben magánszemélytől szeretnénk használt autót vásárolni, (valamivel kisebb az esélye annak, hogy bepalizzanak), nehéz kiszűrni a hirdetések közül a…..
  Szívás, azután szívás: "A múltkor elkövettem azt a hibát, hogy nem sokkal szervizbe vitel előtt tankoltam a kocsival, így volt benne kb. 35 l benzin, amikor átvették (ezt az átvételkor nem írják fel, csak a km óra állást). Amikor javítás után megyek ki,…..
Nem gondoltuk volna, hogy napjainkban is ilyen könnyen rászedhetők az emberek, de a régi közmondás még mindig igaz: "Az üzletben nincs barátság." "Egy ismerősöm rábeszélt, hogy a nevemre vegyünk egy autót neki,mivel ő nem rendelkezett a hitelhez szükséges…..
"Egy bizonyos töltőállomáson üzemelő automata autómosó a mosás alkalmával letörte az autó gyári tartozékát képző pótféklámpát is tartalmazó légterelő elemet! A személyzet segítőkészen járt el, felvették a jegyzőkönyvet és továbbították a központba!…..
Na ezt figyeljétek: "Februárban vásároltam egy új Fiat Puntó autót egy gyöngyösi autókereskedésben. Szerettem volna eladni, vevő is lett volna, de az átvételkor kiderült a festékréteg mérésekor, hogy a jobb első ajtó valamikor sérült, mert 3 réteg festék van rajta. A…..
"Egy autókereskedésben vettem egy használt autót. Internetes hirdetés nyomán jutottunk el hozzá. A meghirdetett autóra azt írta, hogy van benne rádió, központizáras, "jó motorral!!". A valóságos autóban nem volt sem rádió, sem központizár, de mivel szép…..
"8 hónapja vettem egy ignist, 3 km volt benne. (de minek?!) Már ez első megtett 47 km után (lakhely és szalon közti távolság) a téli gumi felrakása során kiderült, hogy az egyik gumiharang lyukas, mert nyomta a zsírt magából. Ez a vásárlás napján volt. Betelefonáltam a…..
Az alábbi rövidhírre a rendőrség oldalán találtam (http://www.police.hu): "Ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést egy fiatalember, akit 800.000 forinttal károsítottak meg. Egy meghirdetett autót akart megvásárolni. Az eladóval egy nyírehygázi parkolóban találkozott,…..
Az alábbi cikkre a napokban bukkantam a Népszabadség Online-on (http://www.nol.hu): "Az ártatlanoknak egymást kell perelniük?  Történet egy átvert eledóról, egy jóhiszemű vevőről és a csalóról " Z. F. , a Zala megyében " élő fiatalember 2003 nyarán…..
"Egy éve vásároltam egy 4 éves Opel Astra típusú gépkocsit. Az ablakba kiragasztott papíron a megtett kilométer sorban az „óra állása szerint” felirat szerepelt. Az óra 70 500 km-t mutatott. Az előleg kifizetése előtt egy látszólag teljesen hiteles…..
Autós átverések Újabb átverés 2007.12.23 02:10:00
"A következő történt velem. Elhatároztam, hogy veszek magamnak egy használt autót. Sokáig nézelődtem is, hogy megtaláljam a legmegfelelőbbet. Anyukám egyszer csak hívott, hogy a szülővárosomban talált egy nagyon jó autót. Mivel én Pesten lakom, így csak az internetes…..
Műszaki vizsga előtt Seat Toledomat elvittem a szomszédom által ajánlott szerelőhöz, ő intézte a vizsgát is, ami után értesített, hogy kész az autó, mehetek érte. Mivel előre nem egyeztünk meg a szerelési díjban, az olajcserével, két első fékbetét cseréjével, anyaggal…..
Autós átverések Csípőfogó 2007.12.19 20:32:00
Az alábbi levelet egy kedves ismerősöm küldte: "Használt Alfa Romeo vásárlásakor amennyire tudtuk átnéztük az autót, habár nem vagyunk szerelők, de azt hittük mindenhez értünk. Külsőre, belsőre nem találtunk rajta semmi problémát, az ülések, belső kárpitok szinte…..
Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy leleplezzük a magyarországi és külföldi autóvásárláskor történő csalásokat, szervizekben történt átveréseket, bolti-, és alkatrészvásárlási füllentéseket, hazugságokat. Ezen az oldalon nincs kertelés, csak a kiábrándító és…..