Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helen H.

494 bejegyzést írt és 2377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a benzinkúton összefutottam egy régi - a vicc kedvéért - szerelmemnek nevezhető pasival, aki ugyancsak jólértesült jelenlegi családi állapotomról: elvált/szingli/szabad préda... Illemből kérdezett ezt-azt, én illemből válaszoltam ezt-azt. Ő is egyébként szingli. Többször is beékelte ezen…..
Reggel egy átlagosnak induló telefonhívás ébresztett. A hívó fél hogylétem felől érdeklődött, mit csinálok ma, mi a helyzet a gyerekkel és ilyesmi.  Aztán megkérdezte hogy mennyire ciki ha arra gondol vajon milyen lehet engem nyalni.  Itt át kellett futtatnom magamon egy átvezető alkalmazást a…..
Helen H. 2016.07.21 15:44:02
@alisarboissay: Múltidő lett...
Már-már azt hittem kicserélték a mellettem lévő fiatalembert, mert az első három órában annyira kenyérre kenhető szolíd úriember formát hozott, hogy bármelyik századeleji illemkódex lapjai elviselték volna a bájgúnár jellemét...tudod az olyan megnyilvánulások mint: - "olyan szép értelmes a…..
Gyorsan mesélem amíg még friss. Fülemet érte a sztori - én nem tudom, de valahogy engem mindig megtalálnak az ilyen történetek és az ilyen történetekkel rendelkező emberek... - hogy a látszatra kis szende, egyébként angolt oktató tanárnéni azért szakított barátjával, mert a barátja nem volt…..
Tegnap este nézem az olasz-német meccset.  (Előtte voltam boltban, vettem sört, behűtöttem. Tanár Úr kérem én készültem.) Nézem a meccset. (Olaszrajongó vagyok. Ők - valljuk be - jóképűbbek mint a német válogatott fiúk.) Nézem a meccset. Egyszer csak jön egy ilyen üzenetem: " Könnyen…..
Egyébként így utólag már szánom-bánom, hogy nemet mondtam, mert nem jellemző a férfiakra kreativitás hajszolása ha szexre hívásról van szó. - Szeretnék veled beszélgetni. És te jó fotós is vagy. Készíthetnél rólam pár képet és együtt kiválaszthatnánk a legjobbat. Valóban szeretek fotózni és lehet…..
Rendeltem a neten egy szexi ruhát. Mivel napközben a munkahelyemen tartózkodom, így kértem a forgalmazót, hogy a futárt a munkahelyi címemre küldje. Futár megérkezett. Csengeti a mobilomat. Már megyek is az épület elé. Jóképű gyerek. (Sajnos nem illethetem más főnévvel, mert mint utólag megtudtam:…..
Nem tudom hogy manapság mennyi a határidő és mi minden vethető be pasik részéről egy-egy szűzlány ártalmatlanításához, de az én időmben nagymama vasárnap délutáni almás pités "bezzeg amikor fiatal voltam" meséjét is képes volt végigülni a lovag, aztán végül nem lett semmi a kocsi hátsó ülésén…..
Nézzétek milyen csinos Április Bolondját találtam: Forrás: thedisbrimstonedailypitchfork.wordpress.com Szerintem most már tényleg legyen tavasz:  ..
Testileg holtponton vagyok. A nem szexuális esetekben kialakult holtpontokra az a jellemző, hogy ha átesel, akkor már jobb lesz. Én próbáltam átesni a vibrátorról, de nem lett jobb... Olvastam a házipatika.com oldalon (hol máshol ugye), hogy a nők nemi vágya állítólag a harmincas éveik végén,…..
Helen H. 2016.04.01 22:31:08
@Monkeyface3: De csak ha van képesítésed. ;-)
Helen H. 2016.04.03 09:28:05
@Sexter a puncielemző sorozatkúró: Úgy vagyok mint a 0- vércsoport. Én bárkinek segítek, de nekem csak a 0- segíthet.
Lehet hogy kapásból igent kellett volna válaszolnom arra a mondatra, hogy: - Ne velem kiabálj ha mással van gondod, de a hátsó konyhában szívesen megujjazlak, jó feszültségoldó. És persze inkább kiabáltam tovább - ekkor már a fenti mondat elhangzása végett... Aztán a napokban igazítani kellett a…..
Helen H. 2016.03.21 20:17:52
@Slepy: Látom fogékony vagy a szójátékra is. ;-)
Mondjuk azt tudom értékelni, hogy a bérszámfejtő csaj szeret pletykálni. Magamról neki semmit, de ha terjeszteni akarok másról, akkor mindent...plusz: tőle hozzám az engem érintő hírek maradéktalanul eljutnak... - Képzeld, járt bent nálam a grazi csoport irányítója. Tudod, az aki elvette feleségül…..
A nap szenzációs ajánlata:   - Ha megdugni nem is, de egy műszerrel szívesen megbökködnélek. Mondta vala kolléga, miközben teavizet forraltam a kiskonyhában. - Elég szemtelenek vagytok velem. Még jó hogy csak vicceltek. Válaszoltam vala. - Hogy a faszban másképp bírnánk ki itt? Kérdezte vala…..
Kerestem egy tavalyi, már archivált anyagot, az archiv anyagoknak szánt helyiségben. Befutott egy kolléga: - Telefonod miért nem hozod magaddal? Egyfolytában csörög. - Halkítsd le ha zavar.  - Téged halkítanálak le. - Az nehéz lesz. - Vízszintesen is ilyen heves vagy? - A hevességhez nekem nem…..
Robbani tudnék. Nézzél. Szerencsés lány vagyok. Kedvellek. Így nem kell fizetned, ha el akarsz menni...   Szeretlek nézni ,Édes. Szükséged van rám, szóval mi az ami érdekel, amit akarsz. Fizetned kellene...   Ne rázz le! Ne hagyj itt!   Szeretnélek lassan megérinteni. Olyan magányos…..
Munkamegbeszélés szünetében: (...mert az időjárás téma már unalmas...) - Neked van tetkód? - Még nincs. - Nekem a hátamon üvöltő farkas, a mellkasomon a gyerekeim és sajnos a volt nejem. - Van valami technika amivel töröltethető. - Van. Lézeres. Járok is. Eléggé fáj és több alkalom kell hozzá,…..
Norman Rockwell: Amikor a macska megakadályozza a tűzvészt ...mert én a modern művészetet is szeretem... Kép innen..
Ebéd közben mesélte kolléga. Valószínűleg desszertnek szánta... Pár évvel ezelőtt a gyér nemi életet élő haverját befizette kurvára. Ilyen útszélire. Haver aktus előtt segített magán. Állítása szerint (azért ez találó kifejezés ide) azért, hogy a csajt tovább szerethesse... Viszont a pénz, amit…..
Szilveszter délelőttjén még cégben iparkodtam. Egyszálmagam a legfelső emeleten. Két kolléga a földszinten duruzsolt munkafélét és harmadik kolléga befutott hozzám három perc erejéig. Elmondása szerint csak miattam. Boldog új évet kívánni. Másnapos volt.  Tegnap este…..
Egy intim kérdést akart feltenni a fiatalember és engedélyeztem neki. - Melyikünkkel dugnál legszívesebben? Ezt az intim kérdést tette fel a hét főt számláló karácsonyi céges vacsoraasztalnál a hat férfi egyike, a matematikailag is egyetlen darab nőtől, tőlem. Én meg valami…..
Több mint egy hónappal ezelőtt az informatikusunk beállította, hogy az érkező céges mailjeimet egyik kollégám is megkapja. Az apropó az volt, hogy még nem szállították ki a számomra rendelt telefont, így ő odahaza a sajátján nyomon tudta követni az esetleges bejövő…..
Azt tudni kell, hogy a férfiak pofája csak addig nagy, amíg a nő szájából nem hangzik el ugyanaz amit a férfiak szoktak mondani, és a hatalmas kuss akkor érkezik a pasik részéről, amikor a nő mondanivalója végére teszi: találd ki hogy vicceltem-e vagy komolyan gondolom?... Több…..
- Nem akarsz egyik barátnőm lenni? - kezdte kolléga rajtam a bemutatkozást... Aztán szomorkodott kicsikét, mert valamelyik hölgy lapátra tette és ezt a hiányzó lyukat pótolta volna valakivel, és ha már új kolléganő vagyok és most találkoztunk először, hát persze hogy bökött…..
Napi MaszturbáláSokk Naiv pornó 2015.11.12 22:32:03
Kollégáim 95 %-a pasi. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ebédszünetben és minden egyéb szünetnek minősülő esetben el vagyok látva szexuális hírekkel. Mesélik, hogy egyes férfiaknál az a divat - divat baszki, divat...-, hogy lefekvés előtt társkereső portálokon merítenek…..
Hangzott el a kiscsoportos céges esti nem hivatalos találkozón és erre valamit kellett reagálnom, ezért azt mondtam: - Eddig én elégítettem ki, most már jó lenne ha engem elégítenének ki. Mire azt a választ kaptam, hogy ezek szerint új életet kezdtem. Okos. Nagyon okos...