Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.09.02 22:12:00
@Napkutya: Egészen zavarbaejtő tud az is lenni, hogy amikor egy ilyen hívő szembesül tényekkel, konkrét számokkal (pl. az államadósság adataival), az számára "ellenvélemény", "negatív vélemény".

Aki ilyen tényeket közöl, az már nem is "nemzeti", kiesett a virtuális valóságából.
Hanem ballib. Vagy libsi. De jó nagy szemét, az biztos és nagyon elfogult.
Húsz  éve jelent meg a Zooropa, a U2 egyik kevésbé ismert, de annál több rejtjelezett tartalommal töltött lemeze. Hámozzuk most le a témáról a jól ismert dublini mamutzenekar körüli szokásos vitákat és a tényt, hogy a mai U2 már nem az, ami húsz éve volt, popkulturális…..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.07.07 18:55:48
@Gyurma73: Biz' én is ott voltam, és tisztán emlékszem, ahogy mindenki a U2 jegyét magasba tartva fütyülte ki Ákost. :)

Szegényke. De hát ami szar, az szar, ez van sajnos.

Arra is emlékszem, hogy Bono ott, a koncertről, kihangosítva felhívott telefonon valami MSZMP-s elvtársat.

(Szűrös Mátyást talán? Vagy nem őt? Azóta már ő is "jobboldali", mint a többi MSZMP-s? Vagy MÉG nem? Nem néztem utána. Csaj nehogy megsértsek itt egy minisztériumi alkalmazottat!)

A zenéjüket meguntam, de meghatározó koncertélmény-emlék maradt ez nekem.
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a…..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.07.03 14:48:12
@Blogger Géza: Hazudsz megint. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem sima magánszemélyekről van szó, hanem a párt, a szekta, a maffia embereiről, családtagokról.
Azt hiszed, bárkit is meggyőzöl arról, hogy ne a szemének (fülének) higgyen, hanem a magadfajta bűnözőknek??? :)
Viktor és János pontot tesz az ügy végére. Trafikrablás-trilógiánk befejező része. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       ..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.07.02 19:07:34
@Kim Jong Un: "patás orbán"

nem, ezt a kifejezést csak te használod, különböző neveken. :)
Ment a Debil, jött a Miska, de nem változott lófasz se. Jót röhögtünk, amikor emberünk azt ígérte, hogy most aztán kiscserkész becsszóra kiszámíthatóvá válik a gazdaságpolitika, de ami az elmúlt másfél hónapban történt, így is faszkorbácsért kiált. Mivel Mihály…..
Fiskális restrikció, egyenlegjavító intézkedések, szükséges kiigazítások, nem, nem ment el az eszünk mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a megszorítások szinonimái egyedül talán csak a Fidesz kormány nincs tisztában vele. Vagy az is lehet, hogy a „nem megszorítások”…..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.18 23:13:37
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.18 23:21:39
A kormány felemeli a távközlési adót - a javaslat szerint a nem magánszemély előfizetők esetén, jelentette be hétfő délelőtt Varga Mihály gazdasági miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. A távközlési adó kettő forintról három forintra nő, a…..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.17 12:58:15
Balról Paprikajancsik a gáton 2013.06.12 08:20:57
Ha van idegesítő dolog egy természeti katasztrófában, akkor az, hogy ilyenkor minden politikus meglátja a lehetőséget hazafiasságának demonstrálására.Holott a politikus a gáton annyit ér, mint csimpánz az atomreaktorban: ha csak nincs építésvezetői vagy közmunkás tapasztalata,…..
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12 18:37:41
@Wrex: És most pont úgy érveltél, hogy számonkérhetnéd magadon nagyképűen, amit a többieken: tökéletesen mellébeszélsz, mert nincs válaszod arra, hogy mi az élsport.

Hirtelen "szörnyű katyvasz" lett az, amire nincs egy értelmes szónyi válaszod. :))
Pedig kristály tisztán, türelmesen elmagyarázta neked a kolléga, és szóról szóra igaza an.

Fuss neki mégegyszer, különben még valaki azt fogja hinni, hogy vagy hülye vagy, vagy hazudsz. :))))

(A személyeskedést megelőzve: egész életemben szenvedélyes sportember voltam, most is az vagyok, nem voltak sikereim papírom, ahogy kudarcaim sem, mivel soha nem versenyeztem, pláne nem pénzért. Ja, de mégis, a szakmámban vannak sikereim, mivel szakmám viszont van.)
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12 18:41:11
Az állomány jelenleg a vacsorát hajtja végre 2013.06.12 20:13:58
@Wrex: Frappáns válasz. :)))))))