Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád Tóth

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már teljesen megszokott, hogy az emberek szelfikkel árasztják el az internetet. Kell egy közös kép az ebédeddel, a barátoddal, a koktéloddal, a kutyáddal vagy csak úgy gondolsz egyet és pózolsz a tükör előtt, hadd lássák mások is milyen cuki az új pulcsid.  Úgy tűnik az "emberi szelfik" már…..
Árpád Tóth 2016.02.03 17:00:21
@aegithalos: Mivel Ön konkrét esetet írt a húgával és saját magával kapcsolatban én is szeretnék egy hasonlót megosztani Önnel. És akkor maradjunk a konkrétumoknál.
Az én gyermekem főiskola után elhelyezkedhetett volna a szakmájában (kevés pénzért ugyan), de nem támogatták volna a továbbtanulást, ezért úgy döntött inkább a mesterképzést választja. Mesterképzés ideje alatt folyamatosan gyakornokként napi 8 órában dolgozott a fővárosban (vidéki városból felkerülve), sőt ott akár a diploma után is tudtak volna munkát biztosítani neki , viszont egy, a családban történt tartós betegség miatt az addig nyújtott hathatós támogatásunkat nem tudtuk biztosítani. 25 évesen úgy gondolta, szüleiről leválva megpróbálkozik az önálló élettel, de erre a 140.000 netto nem lett volna elég (Hosszú távon valószínűleg emelkedett volna a fizetése, de amint tudjuk az ember 3 hét alatt képes éhen halni.) Úgy döntött hazajön, de a két évvel azelőtti állások a politikai tisztogatás áldozatává váltak, majd újra "betöltődtek".
Mivel németül is jól beszél és nem veti meg a fizikai munkát, így a hozzánk közeli Ausztriában egy benzinkúton talált állást. Azóta megtanult "sniccelt" panírozni és mosolyogva felszolgálni a pohár sört. És megél... Nem Magyarországon...

Ennyit a szelfiző macskáról...
Árpád Tóth 2016.02.06 13:45:06
@aegithalos: Valószínűleg a történet hasonlósága a gyakoriságában rejlik.36308645594
A nők sok mindent máshogy látnak, mint a férfiak. Máshogy néznek a focira, a főzésre, a takarításra, és persze az autókat is egy teljesen más szemszögből vizsgálják, mint az erősebbik nem képviselői. De ez nem jelenti azt, hogy a nők nem tudnának vezetni, vagy nem értenek a…..
Árpád Tóth 2014.07.06 08:55:54
@Kekeckokec: sebtiben egy magyar szó amit nem ismersz,de a szinonimái közül talán valamelyik ismerős lesz:rögtön, rögvest, ebben a pillanatban, nyomban, azon nyomban, tüstént, haladéktalanul, azon melegében, kapásból, közvetlenül, azonnal, azonmód, üstöllést, izibe, egy pillanat alatt, most, még azon melegében, máris, azon minutumban, menten, sebtében, egy szempillantás alatt, csípőből, halaszthatatlanul, egyből

+ !
Tegnap valami furcsa csillagállás lehetett, vagy a fene sem tudja, de több borzasztó közúti bénasággal futottam össze azalatt a pár óra alatt, amíg ügyeket intéztem kis városkámban, mint…..
Csudálatos hírt olvastam ma, kedves Barátaim! Orbán Viktor, mélyen tisztelt vezetőnk, Magyarország szellemi vezére úgy határozott, megvalósítja azt, amelyre szerény népünk már oly…..
Kezdődik az újév, ne felejtsük el, ezentúl, ha hivatalos papírozunk a dátumot már ne 2013-mal kezdjük. Ilyenkor jönnek az újévi fogadalmak, és úgy állunk neki, hogy ez az év jobb, vagy…..
„Erzsébet megkérdezte mekkora kockázatot vállalok ezzel a műsorral, az legyen az én bajom. Amit én csinálok, az illegális” – ragadta meg a figyelmemet a vasárnap délelőtti szokásos…..