Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kruger Papa

12 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bettinek betegsége van. Betti nem eshet teherbe, nem hordhatja ki a magzatot, és nem nevelheti fel. Betti nem láthatja, ahogy a gyermeke felnő, ahogy járni és beszélni tanul. Betti nem kötözheti a horzsolásokat, nem csillapíthatja a lázat csemetéjén. Betti nem láthatja, ahogyan fia,…..
Kruger Papa 2009.07.08 10:06:43
Vajon meddig tart, amíg a Viasat3 példáját követve a nagy tévétársaságok is fogják magukat, és külföldre költöznek, hogy kivonják magukat az ORTT joghatósága alól?..
Tele van plakátolva a környék MVM öttusa bajnokság oriásplakátaival.Kérdezem én, ki ez az MVM ZRt?Csak nem a Magyar Villamos Művek ZRt.???Attól tartok de.Akkor kérdezem mi a K.anyjuknak szponzorálnak az állam pénzéből sport bizbaszt?Reklámból?Hogy tőlük vegyem a delejt ne…..
Az alábbi levélíró jóval jobban járt annál a hölgynél, akinek a papírjaival céget alapítottak. De ez is elég kellemetlen ügy. Tisztelt Zugügyvéd, 2007.01.01-én ellopták a táskámat, benne a személyimmel, lakcímkártyámmal, TAJ kártyámmal és a…..
Aranylövés Kína, Te állat! 2008.08.22 06:29:00
 Megnyerik az éremtáblát. Jönnek, mint az oroszok. A törökök. A tatárok. A hunok. A vandálok. Zúznak keményen. A csapatsportokban pofára esnek. Sehol nincsenek fociban, kosárban, kézilabdában. A brazilok simán verik őket röplabdában. De semmi baj, az agyondoppingolt…..
Valaki csináljon már valamit Pflum Orsival, ha értitek mire gondolunk. Tényleg kedvünk lenne írni egy hosszabb atikulálatlan üvöltést, hogy mégis mit képzel ez az első körben kiesett megasztáros wannabe celeb, meg persze leginkább, hogy mit képzel a sajtósa. Hogy tényleg…..
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..
Az utcai tarhálást általában nem bírom. Nem azzal van baj, hogy a szegénységgel nem akarok találkozni, mert úgy vettem észre, hogy az igazi szerencsétlenek nem jönnek oda hozzám, nem akarnak lenyúlni. A leszólítósok inkább a bajt, az alkalmat keresik a lopásra. Minősített eset…..
Subba Parti por 2008.08.15 10:59:00
Mondhatnánk, hogy klikkelj a képre, és keresd meg hol található a kiemelt részlet, de inkább nem. Valami új partipor rejtekhelyet találtak ki? Más magyarázatot nem találunk arra a lucskos fehér dologra ott.   ..
A Tv2 ugyan mélyen hallgat, biztos negyven oldalas titoktartási szerződést kötöttek még a stúdió takarítószemélyzetével is, pedig egy marginális amerikai szaklap, a Variety már megírta: A Tv2 a Big Borthert is fejlesztő Endemoltól megvette a Divided című kvízshow formátumát.…..
hétvégén megint megcsinálták a ramazurit.A látens buziknak szúrta a szemét a másságukat vállaló melegek felvonulása ezért azokat tojással, kővel, meg amit értek azzal dobáltak.Magyarul: a bakancsos buzik meg akarták verni a tangás buzikat.Csak tudnám, hogy azért mert irigylik a…..
Látogatásom a latruni páncélos múzeumban nem pont úgy alakult, ahogyan azt terveztem. A fene se gondolta volna, hogy Izraelben (ahol május közepén a nap hat óra után nyugszik és még fél nyolckor is világos van)egy múzeum – ráadásul egy olyan, melynek jelentős kiállítási…..
Az állami ünnepek alkalmával szemet gyönyörködtetően öltözik piros-fehér-zöldbe a város. Kikerülnek a nemzeti színű zászlók a közintézményekre, iskolákra, hidakra. Szép is lenne, ha egész évben így lenne ... Illetve magas rangú külföldi állami delegációk érkezésekor…..
Szia Vivien! Láttalak az iWiW-enÚgy megjelölnélek úgy megjelölnénekHa merném lehetnél a havernémHa verném könnyebben kihevernémA hátad szép a lábad jó ó VivienNincs senki hozzád fogható ó didibenBámullak naphosszat csak kicsibenÁlmomban megtoszlak kezem a bilibenÓ Vivien…..
autózz! Éjszakai száguldozók 2008.05.08 15:16:00
Tömény felháborodottság, rengeteg kérdés és egy csipetnyi elkeseredettség érződik gsxr1100 leveléből és a szokásos konklúzió, hogy nálunk mindent lehet... Kicsit más téma mint az eddigiek: "gyorsulási verseny" a Hajógyári Szigeten! Megmondom, miért zavar ez…..
Csucsu - REFLUX Lesz, lesz, lesz 2008.05.08 04:25:00
Megszakad az a magyar szívem, nagyon fáj, ma reggel kiesett kezemből a görbe bögre. Szégyenünkben betekerhetjük magunkat a Feszty-körképbe.Szlovákia 2009 elején bevezetheti az eurót. Az Európai Bizottság engedélyt adott rá. Hogy Magyarország mikor, azt még mindig nem tudja senki.…..
Kruger Papa 2008.05.08 10:43:15
Idézek egy klasszikust:)

kruger.blog.hu/2008/03/06/a_jovo_itt_van_csak_elcsesszuk

a magyar jövő pártja
2008.03.06. 10:26 :: Kruger Papa
Az elmúlt hetekben szerncsém volt.
Végre találkoztam és beszéltem néhány értelmes emberrel.

Nézve a hazai mocsarat az embert elfogja a kiúttalanság nyavajás érzése.
De, az alábbi programot sikerült kidolgozni, amit a jelenlegi sz@rból minket kivezetni tervező mozgaloomnak a zászlajára kellene tűznie

1. 80 fős parlamentet, adózott jövedelmekkel!
2. hivatalosan közölni a jónéppel, hogy nincs ingyen ebéd!
3. felhívni a jónép figyelmét, hogy már nem vagyunk megszállva!
4. használható oktatást!

A parlament létszámcsökkenése mindeig felmerül, de azután, ahogy bejutnak, már nem is olyan fontos.
Mi meg fizetjük ezt a cirkuszt.
Ami ráadásul az ország egyik legnagyobb fekete foglalkoztatója - lásd költségtérítések bemondásra, szakértői számlák EVÁval, stb.

A nép még mindig nem tudja, hogy így vagy úgy fizetni kell mindenért.
Legyen az gáz, orvos, sör, nő, stb. A kocsmában is legfeljebb hitelbe de nem puszira adják a cuccot.
Ezt a szomorú hírt valami komoly hangú jó munkásember tudathatná velük.

És egyúttal azt is, hogy rácsesztünk, már nem vagyunk megszállva.
Ha ellopunk, elrontunk valamit akkor magunkkal vagy nemzettársunkkal cseszunk ki, nem az átkos elnyomó megszállóval.

Az oktatásunkat pedig alapjaiból kellene újraépíteni.
Olyasmit kellene tanítani aminek hasznát veszi a jómunkásember.
Pl. jó lenne, ha
tudnának olvasni az emberek, nagyon megkönnyítené a késöbbi életüket.
továbá ha tudnák, melyik közigazgatási szerv mire van.
hogyan kell egy egyszerűt szerződni.
mikroökonómia alapjait megismerhetnék.
és végül olyan szakmát tanulhatnának, amit használni is tudnak.

Tele vagyunk informatikai managerrel (főiskola, levelező tagozat), de nincs egy rendes szobafestő a megyében sem...
Ismét szomorú kerékpáros haláleset történ Budapesten. A Hollán Ernő utcában, szerdán délután egy középkorú férfi esett le a biciklijéről. A mentősök hiába próbálták újraélszteni, a férfi sajnos elhunyt. Az eset fél négy körül történt, a kiérkező hatóság a…..
Ismét oknyomozást folytatott az egyik kereskedelmi csatorna abban az ügyben, hogy mi is a helyzet az úgynevezett fogyasztói csoportok körül. Többen jelezték ugyanis, hogy „áldozatává” váltak egy ilyen cégnek, mert nem kapták meg a szükséges tájékoztatást. A…..
autózz! Ne bízd a véletlenre! 2008.05.05 13:15:00
Ha egy autót többen is használnak, jó ha tudjuk mikor ki vezette, mert előfordulhat, hogy felelősségre vonnak minket és nem biztos, hogy pontosan emlékezni fogunk, hogy az adott időpontban éppen kinek adtuk kölcsön a járművet. Perillustris ennek kapcsán ad mindenkinek egy hasznos…..
Feltételezett ügyfél: ELMŰ-ÉMÁSZ csoportFeltételezett brief:Jó hír!! Elindulhat az Energiadetektív projekt, amiről a karácsonyi ünnepségen beszélgettünk! Lásd a kis PPT-t, ha nem emlékeznétek. Viszont: annyi nehezítés van, hogy a főnök csak úgy egyezett bele a budget-be, hogy…..
comment:com Leleplezzük Scarletet 2008.04.30 08:57:00
Igaz nálunk csak május 1-re ígérte a tévéreklám, hogy kiderül, milyen sorozat is ez a Scarlet, amit úgy nyomnak a kertévék mostanában, de az USA-ban már bejelentették, így nem tartjuk magunkban, tessék: semmilyen tévésorozatról nincs szó. A reklámban emlegetett…..
Kruger Papa 2008.04.30 20:01:20
Pár röpke videóval szeretnénk tisztelegni az ember legjobb barátja előtt. Mondhatnánk persze azt is, hogy az erősebb kutya baszik, de nem mondjuk mert mindjárt itt az anyák napja, na meg a munka ünnepe és négy napig amúgy sem mondunk most valami sokat, szóval a lényeg, hogy jövő…..
hángörienidiocc Cui prodest? 2008.04.27 19:18:30
Seneca óta tudjuk: Cui prodest scelus, id fecit. Akinek hasznára van a bűntett az követte el. A krimiírók épp erre az ősi igazságra apellálva pakolják tele regényeiket gyanús személyekkel, akiknek a végrendelet (vagy más egyéb) okán bizony jól jön az áldozat halála. Aztán a…..
Gőzerővel zajlik az "állásvadászat" az SZDSZ-es minisztériumokban. Persze nem a hagyományos, "beküldöm az önéletrajzomat és várom hogy behívjanak interjúra" módszerrel. Valószínűleg ezért nem léptek ki egyből a koalícióból, 1 hónapot adtak saját…..
Kruger Papa 2008.04.25 11:39:28
a megoldás a javaslatom megfogadása, hogy asszongya:

Mivel ekkora
sz@rban vagyunk, új szabályokra van szükség.
A következő országgyűlési választáson csak az igazoltan SZJA BEFIZETŐ állampolgároknak szabadna választani.
Állami és közalkalmazottaknak nem ér, mivel ők a költségvetésbe gyakorlatilag nem befizetők.

Akkor vége lenne a tolvaj csapatok hancúrjának, indulhatnának a reformok.
Sőt a kampány is olcsóbb lenne, az a 2 millió ember elfér a Kossuth téren :-)

támogassa minden épeszű:
kruger.blog.hu/2008/04/04/reform_no_8