Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rzs

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Az MSZP Mátrixa 2009.05.21 14:01:00
Mottó: Voltál már úgy, hogy nem tudtad, ébren vagy-e vagy álmodsz?   Döbbenet. A Reakció antiszemita heccblog alosztálya tegnap este óta lázasan dolgozik, hogy megfelelő ellencsapást mérjen az mszp.hu casus bellivel felérő támadására. Ma reggelig semmi eredményt nem hozott…..
  Tavalyi Gurmai-szaktopikunk kommentjei között vomit ajánlotta figyelmünkbe a szocialista EP-képviselő megyünk-mi-a-szegények-közé turnéjáról készült videót:   (A videót már csak a felvezetésben a riporter mögött látható, pszichedelikusan örvénylő erdő miatt…..
 Bajnait megválasztották Kiss Péter helyettesének, vagy fordítva, de igazából mindegy. Korunk Vasvári Pálja, Fricz Tamás híveivel elindult kolbászolni a városban. Aztán az eső feloszlatta a tüntetőket, de ők később visszajöttek, és a szokásos rendőrhergeléssel…..
rzs 2009.04.15 13:19:33
@Zoli28: Én egy kicsit már soknak tartom a kormányellenes tüntetőkön való gúnyolódást
Egyetértek. Hol is írták, hogy "fikázni könnyű, alkotni nehéz" ? :-)

Javaslatokat kérünk, non-debil kormányellenes tüntetőket, a jószág egyévi jövedelmét...
Még a leginkább konstruktív cikk Lola karikásostoros demokrácia-modellje volt ;-)
rzs 2009.04.15 14:01:05
@Zoli28: van egy ilyen indexes fórum, amúgy talán valamelyik @rc kiállítás mottója volt (bár egyszer sem láttam a kiállítást). Mindegy is, kitől, de ide illett :-)

Amúgy semmi mögöttes tartalom, csak egyetértettem veled abban, hogy unalmas - sőt káros - a jobbos tüntetéseken gúnyolódni. Egy ilyen tüntetésen azt hiszem, több a végsőkig elkeseredett, szerencsétlen ember, mint a balhés droid. Nem kéne kiröhögni őket csak azért, mert másként artikulálják, amit mindannyian érzünk.
Mandiner blog Papnevelte balosok 2009.04.08 07:31:00
 Egyik iwiw-es ismerősöm azt írta az üzenőfalra, hogy „volt piarista diák lesz a Gordonka jobbkeze”. Elbizonytalanodtam, mert a friss hírek szerint Szigetvári Viktor lesz Bajnai kabinetfőnöke. Szigetvári régi motoros, már 2001-ben pattogott az MSZP-ben, de eddig nem…..
rzs 2009.04.08 09:46:19
@Dirky/T.Rambó: a diktátorok valóban nem szokták kedvelni az egyházakat, de ez szerintem nem mérvadó: a diktátorok egy ideológiát kizárólag a hatalomgyakorlás eszközeként használnak.
rzs 2009.04.08 10:28:12
@szpal: nem azé, aki akarja, sem nem azé
És ez Ottlikot is úgy megihlette, hogy megírta az Iskola a határon-t :-)
 Gott sei Dank, ma már kezdünk kijönni a német kultúra érthetetlen lealacsonyításából. A többes szám kissé megtévesztő, hiszen nem a magunk kis köreire gondolok, hanem a magyar kulturális elit elsősorban franko- és anglofil szereplőire, akik bizonyos szintű lenézéssel…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Tegnap mutatták be a budapesti Centrál Kávéház új cukrászát, a Reakció is képviseltette magát. Régi reakciós szerzőnk, Dolcevita beszámolója (és képei): Tegnap délelőtt igen látványos és ízletes sajtótájékoztatón voltam a Centrál kávézóban. Az év elejétől…..