Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktorcukor

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk. Az aláírás szerint "gyógyító", az email cím szerint Kovács Lajos [spirithealer2009@...]. Néhány óra alatt lefolytatott levelezésünket azért közöljük, mert jellemző tárháza a szkepticizmussal, a tudományos módszertannal kapcsolatos tévhiteknek, valamint a bizonyítatlan,…..
doktorcukor 2010.02.01 19:50:18
@Gyógyító: Igyekszem tanulmányozni, azonban egy általános iskolai tankönyv mégis csak könnyebben beszerezhető ;-) Minden esetre tömören el tudná magyarázni hogyan tud a víz információt tárolni?l
ez ma szakadt ki belőlem. Elnézést a gyenge kivitelezésért, nem volt időm a kidolgozásra, remélem így is publikálható.Üdv,AtteoSose izgasd magad, a gyenge kivitelezés a - bruhaha - gyengénk. A megoldáshoz annyi segítséget adok, hogy a kép még kifejezőbb lenne némi…..
doktorcukor 2008.08.06 03:57:14
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
doktorcukor 2008.08.05 15:58:44
doktorcukor 2008.08.05 16:32:43
A blogban már megénekelt Submachine sorozat alkotója, Mateusz Skutnik újabb point-n-click kalandjátékokkal gondoskodik az ősz hajszálakról: a Daymare Town és folytatása az elődökhöz hasonló, az újdonság talán csak a tusrajzszerű, pofás grafika. A játék beküldője, fordp01…..
Subba Cuki csöpp gengszter 2008.03.06 11:44:56
Hölgyek, urak, fogyasszák szeretettel a Gangsta Boyz-Da Boss: Fiatal Gangsta nevű lakossági gangxszxkta hipphopp alkotást. Nemcsak tehetséges, de szimpatikus fiatalok verselnek remek zenei alapokra, amit nyilván ők maguk szereztek. Az Öt utcaiak felköthetik a gatyájukat. ..
doktorcukor 2008.03.06 12:26:50
Subba Egy gayporn karrier kezdete 2008.01.24 14:45:00
Várjál, az ott mi? ..
Kevés rajzfilmet gyűlöltünk jobban tiszta szívvel, mint a belga Pierre Culliford kis tenyérbemászó kreálmányainak kalandjait megörökítő Hupikék törpikéket (megengedjük: lehet, hogy ebben kiadós szerpet játszott a borzalmas magyar címadás is). A képregény idén ünnepli ötven…..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..
Breitkopf nevű kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket erre az oldalra. Wittman Ferenc bizalomgerjesztő videója valószínűleg a műfaj - a lehúzós MLM rendszerek - egyik legbizarrabb képviselője, ha ez nem lenne, említésre sem érdemes lenne az oldal. A kamerába sugárzott mondatok…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
doktorcukor 2007.12.10 12:02:01