Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szász Eduárd István

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook-on már osztják meg egymás között a magyar aikidósok, kérünk, kommenteld be, ha jönnél és szervezzünk autókat, hátha úgy mindenkinek olcsóbb és kényelmesebb! ..
Szász Eduárd István 2014.04.08 18:41:25
Szombaton szerkesztőségi ülést tartottunk, palacsintával (mi mással) és sok teával, tekintettel a borzalmas időjárásra. A képen balról jobbra: Zalavári Noémi, Gyulás Orsolya, Csák Gergely, Pető Richárd és Povázsai László. Ugyan sok nem látszik belőlünk, de az már biztos: a…..
Nemrég az AikiMag Facebook-oldalán olvastunk egy olyan kommentet, ami ezzel a mondattal kezdődik.  Mindenki találkozott ugyanezzel a mondattal az edzőtáborokon is. Ismerjük mindannyian: lesütött tekintet. Halkra fogott szavak. Félmosolyok. Nehogy valaki meghallja. Csak neked mondom el.…..
Szász Eduárd István 2013.09.04 10:40:35
Varacsk Mitől gazdag Svájc? 2010.05.14 17:51:00
Gondolkoztatok már valaha azon, hogy mitől megy Svájcnak olyan jól? Egy ismerősöm mesélte:  Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges…..