Regisztráció Blogot indítok
Adatok
essay

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adriennt nem irigyeljük, amiért - pont egy pénztárca vásárlása közben - a pénze elindult, de nem érkezett meg a divatbolt számlájára. Velünk ilyen még sohasem történt, bár a lebegést vízi lényekként nagyon szeretjük. Azt az egyet nem egészen értjük, hogy ha ez az összeg be…..
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
Lakna Ön templomban? És zsinagógában? Európa szerte egyre több templom kap világi funkciót, mivel számtalan szakrális épület áll üresen. Elég hívő híján sem az egyház, sem az állam nem tudja vállalni a fenntartásukat. Mi a helyzet Magyarországon? Nekünk elsősorban új…..
essay 2008.09.09 09:54:39
Az a különleges helyzet állt elő, hogy ma azok is jól járnak, akiknek csak az m1-et fogja a szobaantennájuk. Megértem a helyzetüket, nemrégiben – a lavórra várva – heteken át mi is csak azt tudtuk fogni és hát alig-alig kapcsoltuk be a tévét. Az alkalmat megragadva,…..
hángörienidiocc A kultúra útjai 2008.05.12 17:13:00
Nemrégiben megjártam, ha nem is Tolnát-Baranyát, de Pécset mindenképpen, főleg a belvárosi részt. Igen, most megint az EKF program miatti siránkozás következik, csak egy kicsit másképp.Mivel most - ahogy az előbb említettem - csak a belvárosi részben mozogtam, ezért nem láttam,…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..