Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntiszociálisMacska

37 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor ültem a szobámban a gép előtt és felhallatszott hozzám a TV. Ment benne 1 műsor. Arról szólt hogy a 15 éves csaj elment randira valami pasassal, és nem jött vissza. Persze anyuka nemtudta hogy, hogy néz ki a pasi, ki az, mi féle, hova mentek találkozni. Aztán riasztotta a…..
Minden bizonnyal számos, olyan stílust tudnánk kiragadni az elektronikus zene széles palettájából, aminek puszta létezése is komoly meglepődést válthat ki a hétköznapi rohanó emberből, és sajnos vagy nem sajnos, így van ez egy olyan zenei stílussal is, ami egykor komoly…..
AntiszociálisMacska 2014.01.08 19:51:43
AntiszociálisMacska 2013.11.05 20:32:42
@renitens.: erről beszélek nyuszó muszó xD
Az előbb olvastam egy cikket a Toddlers and Tiaras nevű gyerekszépségversenyről és megmondom őszintén felkúródtam. Nem elég hogy a tiniknek hülye példaképeik vannak mint pl. Májli Szájrusz, már a szarospelenkás kis gyerekeket is meg kell hülyíteni. A képen láthatók a…..
AntiszociálisMacska 2013.10.18 23:14:43
@girllover: Itt most nem a pedofilok izléséről van szó, hanem arról hogy pár idióta szülő már kisgyerek korban egy beképzelt, egoista, öntelt kiskurvát nevel a gyerekéből. Azt meséli be neki hogy ez így a helyes, így szép és akin nincs 5 kiló make-up az nem is szép. Egy torz elképzelést mutat a gyerekének a világról.
AntiszociálisMacska 2013.10.05 21:09:54
@renitens.: melyik fórumba? :D
Oldschool Techno A pince kincsei 2013.10.04 22:13:27
Kb. egy hónapja az anyám leküldött a pincébe, hogy pakoljak ki az egyik régi szekrényből, mert neki kell az a szekrény valamire. Lementem a pincébe, ahol régen szén volt tárolva. Tele van mindenféle öreg kacattal, limlomokkal. Minden elromlott elektromos készülék oda kerül le,…..
AntiszociálisMacska 2013.10.04 18:50:37
@TaplóTélanyó: A Tescos nő egyszerűen bunkó, már a tekintete szúrós, egyszer kivolt írva a szalonnás kiflikhez hogy 3+1 ingyen, ezért vettem is 4et. Erre kiszámláz nekem 4 kiflit. Mondom neki, ott az volt kiírva hogy a 4. ingyen van. Erre azt mondja, hogy már nem érvényes az akció. Hát az anyja picsáját nem érvényes. Akkor minek van kiírva? Ha elfelejtették levenni, akkor az az ő hibájuk, és jogom van a 4. kiflire ingyen. Az volt a szerencséje hogy siettem órára. Ha nem siettem volna, akkor tuti cirkuszoltam volna.
AntiszociálisMacska 2013.09.19 15:58:12
@TaplóTélanyó: Köszi, majd még írok :)
AntiszociálisMacska 2013.10.04 18:46:39
@renitens.: Köszi szépen a commentet, örülök neki hogy azért még van pár ember aki hasonlóan gondolkozik mint én. Mostanában nem nagyon írtam, mert elkezdődött a suli, és ahogy már írtam egy másik bejegyzésben, naponta 1-másfél órát utazok suliba, aztan ugyanannyit vissza, és kicsit kimerítt a 4:30as ébredés, a 90 perces órák (óra végére már elülöm a seggemet), meg ez az egész rohanás. De ma végre van egy kis szabad időm és írok ezt-azt. :)
AntiszociálisMacska 2013.09.21 15:26:33
@TaplóTélanyó: Hahaha igazán nincs mit. Én nem vagyok rocker, de néha rockot is halgatok (Nirvana, No Doubt meg ilyenek bejönnek nekem). Legtöbbször elektronikus zenéket halgatok, de nem ezeket a tuc-tuc mainstream zenéket, hanem olyanokat mint pl. Marusha, Hardsequencer,Prodigy,Robert Miles...
De Rocker Zsolti viccei, meg a zene paródiái azok még mindig bejönnek :D Nekem jelenleg fekete és fehér-szürke-tarka macskáim vannak, de nekik is olyan jó puha bundájuk van.
AntiszociálisMacska 2013.09.21 20:27:10
@TaplóTélanyó: Meghalgattam, tényleg jó szám. Eddig nem ismertem.
Antiszociális Macska Macskamentés 2013.09.20 18:48:00
2006 szeptember. Ez egy kicsit másabb történet mint a többi, aki szereti az állatokat, annak tetszeni fog. Reggel kimentem, hogy behozzam a reklámújságokat a postaládából. Ahogy kimentem, megláttam a fa alatt, a ház előtt egy kis cirmos macskát. Nézett rám a nagy kék szemeivel…..
AntiszociálisMacska 2013.09.21 11:39:06
@TaplóTélanyó: Hát igen, nagyon sajnáltam őt, fiatal macska volt még. És tényleg nagyon hálás, hűséges kis állatka volt. Mindig ha kimentem, már ott volt a lábaim körül.
Like ha neked is tele van a tököd a szerelmi bánatos 10 évesekkel akik idézetekkel bombázzák a faszbúkot (das ist faszabuckot). Én meg likeolom a likeot, ha likeolsz miközben likeolsz :D ..
Tele van a faszbúk az ilyen agyfasz idézetekkel, mindenki szerelmes, mindenki csalódott, rinyálnak az összetört szívű 12 éves csajok, az helyett hogy legoznának. Tököm tele van már vele, gondoltam lekritizálom egy kicsit ezeket az idézetes képeket.  Ok, de miért kell ehhez…..
2010 Gimiben ültünk egy unalmas fizika órán, és négyen beszélgettünk, a jövőről, a terveinkről. Egy fiú és három lány. Az egyik lány azt mondta "Minek tanulni? Köll gazdag csávót fogni oszt ennyi" Erre én mondtam "Én meg önálló, önellátó nő akarok lenni, akinek nincs…..
2010 ősz. Már reggel azon gondolkoztam el-e menyjek suliba, majd úgy döntöttem elmegyek, és ha valami nem tetszik akkor hazajövök. Már amikor bementem, láttam mindenki puskát ír. Kérdezem mi ez? "Írunk kémiábú"- felelte a padtársnőm. "Picsába" , mondtam, elfelejtettem hogy…..
2002, alapiskola, 3.B osztály, rajz óra. Bejött a tanitonő, mondta hogy vegyük elő a rajzlapokat és rajzoljunk figurákat, fessük ki, majd vágjuk ki ollóval. Elő is szedték a gyerekek a cuccaikat. Ilyenkor jött rá mindenki hogy mit felejtettet othon, és ment kunyerálni másoktól.…..
Karikatúra egy hülye picsáról, akit nevezzünk csak Putrinellának, aki a wc-ben pózol az ájfónjával, úgy hogy azt nem veszi észre hogy a wc-ben áll a szar. Vannak ilyenek. Sajnos. ..
Március 2013, leesett a hó. Már megint. Pedig már abban reménykedtem hogy végre jó idő lesz és nem kell naponta szarrá fagynom az úton. Hideg van vagy nem, ez már nem a gimnázium ahol lógni lehet. Itt ha lógsz akkor kibasznak mint kotlót szarni. Ez van, az egyetem nem kötelező.…..
Falun lakom, a nevét inkább nem árulom el, nevezzük csak Cs-nek. Utálok itt lakni. Az emberek nagyrésze buta mint a fasz és okosnak tartja magát. (Tisztelet a kivételnek) Néha azon gondolkodom hogy nem-e rokon mindenki mindenkivel. Mert ha úgy van akkor az megmagyarázná ezt a…..
Ó de csodálatos a tavaszTe már megint mit akarsz?Oly gyönyörű a tavasz.Jólvan má' te hülye fasz.Lassan itt a nyár, amit mindenki vár.Ja persze...te meg a zanyád.Ó milyen csodásan süt a nap.Ó hogy kapd be a faszomat !Ó hogy ragyog a kék égen...Ó hogy elmész a picsába szépen.Az…..
Antiszociális Macska Utálom 2013.09.10 13:14:32
- utálom az agyatlan kiskurvákat akinek valóságshow sztárok a példaképeik- utálom amikor valaki játszik a caps lockal,és így ír CiCusH WaGyOkhhH AzT CsHőŐ- utálom amikor valaki nemtud mibe belekötni ezért az ékezetbe vagy a helyesírásba köt bele- utálom a birka nőket akik egy…..
Mindig ha rámegyek egy magyar oldalra,lehet az demotivalo.hu vagy akár egy magyar videó a YouTube-on, mindig veszekednek az emberek a commentekben és ha másba nem tudnak belekötni akkor a helyesírásba kötnek bele. Persze a legjobban akkor röhögök amikor valami ŁoŁaHh CiCuSsHh WaGyoK…..
Múltkor felmentem a faszbúkra és néztem ezt a sok 13-16 éves kiskurvát ahogy pózolnak a tükör előtt,a discoban, a szoláriumban meg a halál faszán. Látni rajtuk hogy csak arra várnak hogy valaki megbassza őket, legalábbis úgy tesznek, aztán valamelyik nyafog ha basszák. Látok…..
Régen a 90es években a DJ egy pasi vagy csaj volt aki jó számokat játszott,jól voltak összemixelve a számok. Nem az volt a lényeg hogy hogy néz ki a DJ hanem hogy mit és hogy játszik. Nem az volt a lényeg hogy mekkora műcsöcsei vannak és mennyi szilikon van a pofájában. Ma már…..