Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacy27

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még az országban valaki, aki meglepődött Orbán legújabb húzásán?..
Lacy27 2018.11.18 13:41:58
@6.Lenin: Ja nagy faszság, de már megtaláltalak csicska. Na nyomd az ideológiát, hajrá, nem fáradhatsz el.
Lacy27 2018.11.18 13:56:34
@paraszthajszal: Én dolgozok és elégedett is vagyok azzal, ami van. Na és? Nem lehet csak magaddal foglalkozni. Tudod társadalom. Ezt a szöveget csak addig lehet nyomni, amíg megélsz, a többiek meg le vannak szarva. Milyen átképzés? Ez németországban jól hangzik, itt egy vicc. Akinek semmiylen képzsése nincs, mert a 8 általánost se járja ki, ki tudja miért, azt hova képzed? A fogyatékkal élök, mély szegények, és így tovább. Na mindegy. Aki érzéketlen ezekre sose fog ebben problémát látni. Ezek itt maradnak velünk. Miközben egy kis kör meg degeszre keresi mgaát. Kit érdekel, hogy most egy kicsit más kör, mint az előző 8 évben. Ez nem problémamegoldás, hanem kozmetika.
Folytatódik a blog egyik leglátogatottabb cikksorozata, a Legjobb Comic-Con cosplay jelmezek. Az évről évre megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválok alkalmat biztosítanak a rajongók számára, hogy találkozzanak kedvenc filmjeik, sorozataik sztárjaival és alkotóival, és persze arra is lehetőségük…..
Lacy27 2018.09.09 20:25:21
  A film első kritikája itt található Nemrégiben bepótoltam a Végtelen háborút, és FroG (meg csomó más ember) kritikáját újra elolvasva úgy éreztem muszáj, hogy én is leírjak pár dolgot, amelyet vagy pozitív, de inkább negatív szempontból kiemelnék. (Spoileres írás jön!)..
A legtöbben már pár nap után rosszul vagyunk a puffadástól, ha nem jön a vécén az ihlet. Na képzeld el, mit érezhetett a szélzsákember...
  Mi lesz abból, ha Guillermo del Toro rászabadul a Penge franchise-ra? Csak a szokásos: felejthetetlen jelenetek és felejthető forgatókönyv.  Az idei Oscar-díjkiosztón rengeteg kategóriában jelölt A víz érintése című film rendezőjének ma már nem kell senkit meggyőznie arról, hogy a mozi mágusa,…..
Lacy27 2018.02.26 18:37:44
A Csillagok háborúja - franchise új éráját hozta el a Disney, alapvetően megváltoztatott koncepcióval és egy modern - talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy számomra nem túl kedves - filmkészítési felfogással. Van abban ugyanis egyfajta trendszerűség, hogy az új blockbustereket…..
Lacy27 2017.12.18 19:18:30
@merlinicus: Talán. Viszont ez nem simán Disney, hanem Star Wars, és az tök más kategória. Konkrétan a színészek se ismerik a forgatókönyvet. Kódolt szövegeket kapnak. Szóval lehet mások a szabályok.
Újra Star Wars lázban ég a világ! Az Utolsó Jedik már a mozikban, itt az ideje egy kis visszatekintésnek! Mit is szeretünk ebben a szériában? Mitől ennyire jó ez az „űropera”, miért szegezi képernyő elé emberek milliót minden korosztályból? Nyolcadik részéhez érkezett a széria, de mielőtt…..
A fitness blogger ezzel szeretné a természetes szépségre felhívni a figyelmet. Morgan Mikenas ugyanis egy éve nem szőrtelenít. Jól olvastad. 1 éve dzsungelnyuszi és büszkén posztolja. Szerinte ezzel sokkal több ideje van magára, és komfortosabban is érzi magát a saját testében.  Rengetegen…..
Nincs rá más, nincs rá jobb szó: ez a film egyszerűen szép. Nem újít, nem mesél el semmi újat, egy ősi nagy igazság és közhely az egész központi története (hiszen tale as old as time, song as old as rhyme...), és mégis, talán ebben az egyszerűségben, talán Belle karakterében rejlik a történet bája.…..
Lacy27 2017.04.17 18:27:05
Tavaly novemberben megjelent új nagylemezével nagyban koncertezik a Metallica csapata. Múlt hét szombaton éppen a Lollapalooza brazil állomásán léptek fel São Pauloban. Alább megnézhetitek a teljes koncertet, ami kábé iránymutatás arra nézve, hogy mi várható 2018. április 5-én…..
Ha egy filmet kéne megneveznem, amiben tökéletesen jelenik meg a VHS-korszakot jellemző felmagasztalt igénytelenség, akkor egyértelműen a Hegylakót mondanám, de trónkövetelőként szorosan ott állna mögötte a Robotzsaru. Ironikus módon - hasonlóan pl. a Rémálom az Elm utcában-hoz…..
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
A 90-es évek elejét nyugodtan nevezhetjük a rockzene aranykorszakának, kockás ingben és lobogó séróval lubickoltunk a jobbnál jobb muzsikák tengerében. Most tíz olyan albumot mutatunk be, amelyek idén 25 évesek, és a mai napig meghatározzák az egymást követő generációk ízlését...
Lacy27 2016.11.01 08:40:22
@Márk_Márk: Mindenre írhatod, hogy gagyi. Ez így semmi. Van különbség aközött, hogy nem tetszik és szar. Mellesleg a többi hozzászólásnál a rocknak nem az egyetlen mérvadója, hogy ki milyen jól játszik. Akkor ott a jazz és minek alapból a rock? A jazz zenészek úgyis a legképzettebbek, ezzel nem lehet érvelni.
Lacy27 2016.11.01 08:50:22
@karikaV43: Nem rossz, jó hallgatni, de nem vágott a földhöz. Lehet már én vagyok túl öreg ahhoz, hogy valóban rajongjak valamiért...
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
Futballsznob In Memoriam Puskás 2013.11.17 19:36:00
11 gif a magyarok istenéről. Modernizált Puskás mítosz, tessék jól megkapaszkodni a sávszélességben. Nem nagyon kommentálunk, beszéljenek a képsorok magukért. Hopplá... Örökzöld Bécsi edzés   Öregen és formán kívül   Debütálás…..
Onnan jutott eszembe a téma, hogy nem egyszer hallottam, hogy „erre olyan régóta vágyom”. Szerintem a férfiak megmondják, hogy mit szeretnének, csak mi nők hajlamosak vagyunk agyalni azon, hogy mi a valódi üzenet, mit jelenthet, amit mond. Felhívjuk először a legjobb barátnőnket,…..
Lacy27 2013.11.16 10:40:37
@Ivonn88: Nos szerencsére valakinek normális csaj jut. Mert ugye, ha valami nem tetszik ok. De hogy te tenni se vagy hajlandó, mert a pasi dolga, majd ő tegye meg... És akkor veled miért is jó? Mert meg lehet kapni? Szerencsére ez valakinek édes kevés.
Persze nem mintha ismernélek, ez alapján ez jön le. A férfias nők meg megkapják a jussukat
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Lacy27 2013.10.29 12:11:36
@MACISAJT: Igen, tipikus. Ezt csak ők csinálják, az aljasak!
Lacy27 2013.10.29 12:17:40
@ursus artos: Ja inkább nem kellett volna szólni. El kellett volna sunnyogni, hogy pofára esett. Ez van. Azért, mert hír lett belőle nehogy már a hírközlőt büntessék. Legközelebb forró ólmot fülébe, mert csak és hogy merészeli.
Mellesleg én is ott tanultam helyesen írni és egész jól megy. De azért baromi hatásos volt. Csak IQ nem kell hozzá.
Lacy27 2013.10.29 12:21:01
@teknős: És te most mit szólsz be békésen? Te kis antiagresszor. Elárulom okoska, hogy kommunisták már nincsenek, de semmi gond. Még 10 évig úgyse veszitek észre.
Az Alföldi Róbert által rendezett István a király pénteki bemutatója ismét alkalmat adott arra, hogy szembesüljünk az ország végletes megosztottságával. Az ellentüntetők kórusban buziztak, a liberálisok szörnyűlködtek, az indexesek meg készíthettek egy újabb videót, amin…..
Lacy27 2013.09.02 11:35:06
@Gyingizik: És mit is provokált ezzel? Magyarázd el kérlek!
Lacy27 2013.09.02 11:50:16
@Conchobar: Tény, idegen segítséggel sikerült. Nem csak idegenek, de bőven kellettek. Különben minek hívták volna őket? Hogy több jutalmat kelljen kiosztani?
Be kell vallanom, hogy meglehetős fenntartásokkal ültem le megnézni az Alföldi rendezte István, a Királyt. Tartottam tőle, hogy öncélú és szenzációhajhász látványelemekkel fogja teletűzdelni az előadást, hadd pukkadozzon az a polgár. Abban sem voltam teljesen biztos, hogy lesz-e…..
Lacy27 2013.08.22 08:39:37
@kiwirágós kivirradtig: Ebből is látszik mennyire primitív vagy. Semmi seggbekúrósat nem írtam veled ellentétben. De fenn tartom, hogy vak vagy. Csak egy szar homofób vagy, aki képtelen meglátni az értéket. Reménytelen eset vagy és sajnos sok van belőled. Ja mielőtt még beindulnál, a pinát szeretem.
Lacy27 2013.08.22 08:59:34
@Astor5: Azt hiszed, mert neked nem tetszik senki nem fogja megnézni? Vagy mert Kolozsvárnak nem tetszik? Ugyan már. Valószínűleg ők se ezért írták ki, hanem mert megosztó. Van különbség.
Lacy27 2013.08.22 09:06:25
@vilagnezet.blog.hu: Képzeld én is éltem már akkor és ezt úgy hívják, hogy savanyú a szőlő. Ők írták meg és nem más, a közönség és a siker pedig őket igazolta. Halljuk okostojás, akkor szerinted mi a jó, ha nem az, amit az emberek szeretnek. A zenész is megél valamiből. És akkor mi van. Aki nem sikeres, csak lehúzni tudja a másikat. Nem kell szeretni, de mi értelme lesajnálni valamit, ami ennyire vitte. Elvégre 30 év után is újra és újra feldolgozzák. Jó szart csináltak ezek szerint. Csak mert nem adták el külföldön? Te hallottál már cseh vagy román rockoperát? BBC-n esetleg? Ugye, hogy nem.
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Big Tits Amber 2013.07.12 00:50:46
Lacy27 2013.07.12 11:18:14