Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewBornLOver

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...hanem rituális (kommunikációs) öngyilkosságot hajt végre. Ezt mutatta be egészen elképesztő módon az Arizona államban található Amy's Baking Company (meg még egy csomó szóból áll a nevük). Az eset tényleg nagyon tanulságos, érdemes rászánni egy kis időt az…..
NewBornLOver 2013.05.17 08:35:46
Szép napot mindenkinek! El sem tudom mondani mennyire örülök, hogy foglalkoztok ezzel a jelenséggel!:) Amerikai barátnőmmel beszélgettem skypeon és ő mesélt nekem erről az ominózus kiscsaládról!:)
Teljesen ledöbbentett pláne az, hogy helyi lakosként nagyon sok nyalánkságot elárult ami crazy amyhez köthető.
Először is a nő börtönviselt! Min. 14 hónapot ült börtönben, mert ellopta valakinek a social security numberjét nálunk ez talán a tb-nek felel meg (elnézést ezt nagyon nem tudom). A öreg Samy az ő sugardaddyje volt ami nagyjából afféle Kedves Ferenc minden modell kapcsolatnak felel meg ha kishazánk nyelvére szeretnénk lefordítani. Az öreg legalábbis amit az amcsi "rajongók" kiderítettek róluk tényleg alvilági alak és ezt az éttermet egyfajta álcának szánta hogy elhárítsa a figyelmet a pénzmosásról. - na ezért nem mentek csődbe eddig - Ugye a szolgáltató egység nevében szerepel a "cukrászat" megjelölés ami valójában annyit tesz, hogy saját bevallásuk szerint is a sütiket más helyről veszik és saját név alatt forgalmazzák. Többek között az eredeti facebook bejegyzésekben voltak olyan marhák, hogy ezt is elárulták, ugyanis amiatt kénytelenek extra durva áron adni akár egy szelet finomságot is mert nagyon sokba kerül a szállítási költség. Ami felháborította az internetezőket az az volt, hogy egy két szemfüles ember kiderítette, hogy nemcsak a sütiket "plagizálták" hanem a facebookon és mindenhol másutt közzétett képeket is amelyeken szebbnél szebb esküvői tortákat is megcsodálhatunk. Ráadásul nem egy képet magától Martha Stewarttól csórtak el aki Amerikában igazi médiajelenségnek és köztiszteletben álló embernek számít!
Az adás nyitójelenetében látható a szösszenet amikor Samy majdhogynem rendőrt akart hívni az egyik vendégre aki meg merte kérdezni, hogy mégis miért kell már 75 perce várnia a pizzára. Ez a férfi is megszólal a yelp.com oldalon. Amit mellesleg melegen ajánlok mindenkinek. Eszméletlen mekkora humorzsákok ezek az amerikánusok!:)
Gordon legjobban amiatt akadt ki, hogy a tulajok zsebrevágják az alkalmazottak jattját! Barátnőm mesélte, hogy Amerikában, a legtöbb helyen nagyon minimál bért kapnak a pincérek - 2,75-4 dollár között óránként - és ezt tudják is a vendégek pont ezért nagyon magas tippet szoktak a pincérek zsebében hagyni. Arról, hogy a jatt minden körülmények között a pincéré, felszolgálóé törvényt is alkottak, így az, hogy Amy meg Samy ezt megtartották, bűncselekménynek számít! Ráadásul kamerák kereszttüzében ezt el is ismerték!
Az amerikai közvélemény kiakadásának ezek voltak a fő okai. Minderre rátett egy hatalmas lapáttal az ahogy reagáltak a facebookos kritikákra illetve az ahogy viselkednek az alkalmazottakkal és a vendégekkel. Hogy képes olyat mondani ez a cafka, hogy a vendégnek nem mindig van igaza, amikor aki vendéglátózik az pontosan tudja, hogy ez az egyik legfontosabb szabály?
Az amerikaiak nagyon szeretik az olyan sztorikat amikben végigkövethetik egy ember jellemfejlődését. Azt ha valaki elismeri hogy hibázik, majd tanul a hibájából és ezáltal sikereket is ér el. Most ebben az esetben erre esély se volt.
A nő borzasztóan el volt kényeztetve gyerekként. Látszik rajta. Szinte toporzékol ha nem minden az ő szája íze szerint történik, felnőtt csak akkor csinál ilyet ha gyerekként a szülei nem magyarázták el neki hogy hát baszki bizony emberek vagyunk hibázunk néha napján és mostan kislányom ezt bizony nagyon elcseszted. Az öreg meg gyakorlatilag folytatja amit a szerencsétlen szülei elkezdtek azzal, hogy nem képes neki megmondani, hogy a vendégeknek nem ízlik a főztje. Mert ezt csinálja stikában kidobja a szemetesbe az ételt a nő nem tudja, hogy a vendég visszaküldte, majd amikor a vendég fizetés nélkül távozna a nő persze hogy kiakad, hiszen ő bizony finomat főzött a vendég felzabálta nem lóghat csak úgy meg.
És bizony ami ebben a műsorban lement az 100%ban így is van. A redditen el lehet olvasni a kirúgott pincérlánynak a beszámolóját az eseményekről.
Illetve ami nagyon érdekes, ez talán új hírnek számít velük kapcsolatban, jelenleg zárva tartanak, ugyanis egyetlen vendégük sem volt a műsor óta kizárólag kataszrtófaturisták akik fotózkodtak a kajálda előtt. Namost a nagy terv az hogy felfogadtak egy PRost aki kifejezetten az online managementre szakosodott, hogy majd az talán kihúzza őket a szarból. Legnagyobb szerencséjükre olyasvalakit fogadtak fel aki Amerikában maga is közutálat tárgya szóval az együttműködés nagyon vicces lesz. Május 21 én nyitnak újra ahol a megnyitó előtt sajtótájékoztatót tartanak majd többek között arról, hogy a tv műsor hogyan forgatta ki őket önmagukból és hogy ők egyáltalán nem vették el a dolgozóiktól a jattot! Már alig várom! :) Ne haragudjatok, hogy hemzseg esetleg helyesírási hibáktól a kommentem, de most jöttem haza a melóból és a szemem alig van nyitva ráadásul az elmúlt 16 órában kizárólag angolul beszéltem szóval ha néhol nem túl magyaros ne kövezzetek meg! Amolyan kis nyalánkságnak szántam mindezt! Pusza mindenkinek! :)
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
NewBornLOver 2012.05.24 18:49:53
@Max val Birca: te hülye soviniszta te!!!!! A nő lusta volt? Mert a férfinak nem kéne magától eszébe jutnia, hogy talán fel kéne húznia egy óvszert??????
NewBornLOver 2012.05.24 18:56:48
@Max val Birca: és az neked már ember?????????????? Ugye csak viccelsz??????????????????????????????
NewBornLOver 2012.05.24 18:57:18
@Max val Birca: Legalább a saját érveid mellett állj ki!
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
A főváros közismert építményeivel népszerűsíti magát egy külföldi pornóoldal – írta a Blikk. A szexfilmes vállalkozás reklámfilmjében felbukkan a Parlament, a Hősök tere, a Citadella és a Szabadság híd is. Többek között ezeken a helyszíneken vették fel a…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
NewBornLOver 2012.05.13 11:37:52
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Sziklaszilárd érvek? LOL Őszintén jó lenne, ha egyszer a szubjektív véleményed is leírnád és nem csak a pártszellem vetületét közvetítenéd.

Személy szerint azért sajnálom, hogy vége, mert ez megint arról szól, hogy minden szűnjön meg, tűnjön el a Föld színéről ami nem a "polgári értékeket" hivatott szolgálni, megjeleníteni!

Különben érdekes lehet egy jobbos-nagyonmélykeresztény pornófim, /jaj én szemét máglyára való ribanc/ töksötétben, tökkussban ágynyikorgás.
Gratulálok!
A KARD A mi ferink, a ti feritek... 2012.05.06 07:04:00
Legutóbb akkor éreztem, hogy helyükre kerültek a dolgok, mikor láttam esztergályos cilit a tesco reklámban. Lám, mégiscsak igaz, hogy addig addig rezegnek azok a barom atomok, míg végül mindenki belerázódik az őt megillető kis lukba. Az univerzum már csak ilyen, még akkor is, ha…..
NewBornLOver 2012.05.06 12:44:41
@No_Fidesz_No_Problem: :) Gabikától egy dolgot kérdeznék: Hogy vannak a Grippenek? :)
NewBornLOver 2012.05.06 13:05:56
@No_Fidesz_No_Problem: jeeeeXD különben én attól a nőtől hideglelést kapok, különösen, hogy mostanság vagy agyonszolizza magát, vagy sok sok ideje volt a hasát süttetni valamilyen magánszigeten. A rideg kék szemei ettől aztán még ijesztőbbnek tűnnek és amennyiben a szem a lélek tükre én a helyében egyfolytában napszemüveget hordanék. Mert így talán sokkal hihetőbbnek tűnhet minden amit mond. És ha ő foglalkozik a nyugdíjügyekkel akkor volt neki része abban, hogy ellopták az emberek megtakarításait? Mert akkor az plusz egy strigula a szégyenfalára.
A Vincent-blog a reOrbanize nevű manuálisan alkalmazható add-on-nal kedveskedik hűséges olvasóinak. A reOrbanize bármelyik böngészőhöz, szövegszerkesztőhöz, videó- és audioalkalmazáshoz, csatornához, nyomtatott és szociális médiához illeszthető. A működése egyszerű:…..
NewBornLOver 2012.05.06 11:39:30
@sfi: Az az ellenszer a TUDÁS!
NewBornLOver 2012.05.06 11:41:16
@sfi: A többségét ugyan nem. 1,5 millió a maradék 8,5-lel szemben nem többség.
NewBornLOver 2012.05.06 11:45:04
@sfi: Ne haragudj, de miért nem mondasz tényeket? Beteljesületlen torz vágyakozásról és félelmekről írsz. Nincs alapja ama félelemnek, hogy az emberek többségének, ilyen körülmények között nincs és nem is lehet normális jövőképe? Miért rossz arra vágyni, hogy szeretnénk élni és nem éppen hogy csak megélni? Kérlek válaszolj! Nagyon köszönöm.
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
NewBornLOver 2012.05.01 21:53:16
@márta)): Ez kb. annyira érdekel mint az, hogy te vagy-e a képen vagy sem. Elfogultsággal sem lehet vádolni, hiszen kollektíve minden politikustól hányok, így nem hiszem, hogy csak a szám képe akasztott ki téged. Régi emlékek? Félrelépés? Jobb ha kibeszéled magad. A frusztrált ember hajlamosabb megbetegedni mint az aki levezeti a feszültséget.
És bizony szórakoztat a püffögésed.
Értelmesen szoktál hozzászólni egy-egy témához: Pont ezért érdekel mivel akasztottalak ki?
NewBornLOver 2012.05.01 21:59:57
@(C) Neel Armstrong (A): 1. hsz-em: "Szép napot mindenkinek! Még nem volt időm minden kommentet végigolvasni. DE! Pár hete egy másik politikai témájú blogbejegyzésnél leírtam, hogy a jelenlegi teljes politikai elitet hogyan is lehetne eltávolítani. Fölösleges ellenük tüntetni, zúgolódni, akár kapákkal gereblyékkel nekik menni, ugyanis: 1: jól kiröhögnek
2: ránk uszítják a TEK-et és akkor lesz haddelhadd.
Mindkét esetben egy dolog a közös. Az a bizonyos 1% nem sérül.

Leírtam, hogy ezeket úgy lehet eltávolítani, hogyha szépen kiderítjük a mocskos kis dolgaikat, így amolyan plagibásan távozniuk kell. Nos tévedtem. Nekünk nem kell tenni semmit. Ugyanis ezek egymásra fogják ráhúzni a vizes lepedőt. Láncreakció fog elindulni és egyik aljadék szépen magával rántja a másikat. Öröm lesz nézni."

2. hsz-em:"Nem lehetne befejezni ezt a minősíthetetlen oltogatást?"

erre a reakciód: "@NewBornLOver:

Megjelent az első feljelentő, aki az óvónénihez szaladt árulkodni.:)"

Mit kezdtem én? Nincs olyan hozzászólásod amiben ne néznél le valakit minősíthetetlen hangnemben.
Most akkor mi a gond?
NewBornLOver 2012.05.01 22:02:27
@aszekelyek: oké oké nem kell itt kiabálni! :)
 Vasember és Thor már régen elgyepált vagy 4 tucat kőkemény ellenfelét, míg nekünk idehaza Góliáttal kellett beérni, aki varázslatos baltájának segítségével jutott túl néhány nehézségen. Fogalmam sem volt mi fán terem a szuperhős, amíg az Alfa egy különszámában…..
NewBornLOver 2012.04.30 12:34:04
@koimbra: Persze azt gondoltam, és nem is akarok semmit előre lelőni, hogy ez hol milyen körülmények között hangzott el. De ugye mégis. A körülmények és Budapest. Na jó végül is mindegy csak ez ledöbbentett.
NewBornLOver 2012.04.30 15:53:29
@chuck-d: dejó, nagyon köszi!:)
Kezdünk lassan belecsúszni a finisbe, vagy én vagyok túlzottan optimista, mindenesetre röpke 3 óra múlva már csak öten lesznek, ez azért már egész barátságos szám. Múlt héten azt ígérte Clau, hogy most a versenyzők kedvenc dalaikat fogják énekelni, azt hiszem, ennél kevésbé…..
NewBornLOver 2012.04.30 15:04:50
@nyuszi01: A vicc az, hogy Annámat folyton Gagázzák, közben meg pénteken olyan volt, mintha Katy Perry E.T. klipjéből lépett volna elő.
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
NewBornLOver 2012.04.26 03:10:38
@Nervus: Szia Nervus látom megfogadtad a tanácsom:) Fejlődsz:))))

Figyi szerintem Orbán tényleg viszi a prímet mocskosság terén, ugyanis aki képes 8 éven át hisztizni, hogy ej de romlottak a kormány emberei és majd ha őneki szavaznak bizalmat majd ő odasuhint a sok tékozló tolvajnak, felépít egy teljes kampányt arra, hogy bizony ő tudja, hogy lehet a magyar embereket megmenteni a válságtól, majd vesz egy 180 fokos fordulatot és gusztustalan és értelmetlen dolgokat csinál az istenadta nép kárára mindezt magyarázva azzal, ez kizárólag az elmúlt nyócév miatt van nos az amellett, hogy gazi elmebeteg, simán kiérdemli a főgeci címet. Jogar helyett pedig a faszkorbácsot. :)
Köszönhetően Török Gábor politológus blogjának, bárki könnyen hozzáférhet a legnagyobb hazai közvélemény kutatók (Medián, Ipsos, Tárki, Századvég) pártpreferencia eredményeihez egy helyről. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 2011 áprilisban jelent meg egy cikk itt a…..
NewBornLOver 2012.04.22 12:58:17
@ccactus: Szia! Tegnap már próbáltam válaszokat kapni a kérdéseimre egy másik blogon, de minden érintett csak hárított. Te tényleg úgy gondolod, hogy amit az elmúlt évben tett a kormány abból senkinek nem származott különösebb anyagi hátránya, max. pár száz forint?

Én tiszteletben tartom, hogy ki kinek a pártján áll. Azt szeretném, hogy engem, mint politikusgyűlölőt próbáljatok meggyőzni arról, hogy miért jó a gazdaságpolitikájuk, és, hogy később nekem mint állampolgárnak milyen hasznom lesz belőle.
Tényleg nagyon érdekelne, hogy mit válaszoltok. Nekem van egy álláspontom és szeretném megérteni a tietekét is. Előre is nagyon köszönöm.
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
NewBornLOver 2012.04.22 00:35:22
@dr. mesterseges szinezek: ez is jogos, de biztos van vaj a füle mögött! Elő kéne bányászni! S hogy ezt miből gondolom! Hát mer a szeme sem áll jól! :)
NewBornLOver 2012.04.22 00:36:01
@dr. mesterseges szinezek: nademostmártényleg:) XOXO
ROD and CUSTOM EGY ÉVESEK LETTÜNK 2008.09.30 10:16:00
Amerikai autók, hot rodok, custom motorok, Kustom KultúraA Rod and Custom magazin Magyarország jelenleg egyetlen olyan nyomtatott médiaorgánuma amely töményen foglalkozik az amerikai autók, és motorok, és ezek átépített, kusztomizált  verzióival. Az újság egy éve indult,…..
NewBornLOver 2012.02.28 06:17:33
Filmdroid TOP 10 Karácsonyi filmek 2011.12.24 14:15:00
Itt van a karácsony és a Filmdroidot is elérte az ünnepi hangulat. Ebből az alkalomból összeszedtem a 10 legjobb karácsonyi filmet. A lista szubjektív! Ez csak az Én személyes véleményem, a saját listám. Szerintetek melyik a 10 legjobb karácsonyi film? Melyik film/filmek maradtak le…..
A közösségi háló (The Social Network) kritikai és anyagi sikere után David Fincher A tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo) amerikai verzióját hozza el, ehhez dobott ki a Sony egy hosszú, közel 4 perces előzetest. Hosszú válogatás után Rooney Mara kapta meg Lisbeth…..
NewBornLOver 2011.09.22 16:12:23
@gisss: nincs két hónapja, hogy mindhárom könyvet elolvastam és egyszerűen üdítő volt látni az új jeleneteket. Sajnos előbb láttam a filmeket, de valamiért olyan érzésem volt mintha túl sok lett volna a holtidő. És ugye most előkerült a hiányzó láncszem. De Rooney Marától a hideg ráz. Egy pár sötét kontaklencse finomított volna az összképen. Lisbeth karaktere olyan amilyen de valamiért a férfiak és a nők is megkívánjak. Maránál nekem hiányzik a bizarr szexuális kisugárzás. Belőle nem nézem ki, hogy elkap a bárban egy idegent és megd*gja.
Folytatódik a Magyar Népmesék felnőtt kiadása, a legújabb gyűjtések nem a fonóból, hanem az eddig pornóvillaként működő Tv2-rezidenciából: gonosz mostohák, kikapós mennyecskék, és egy rakás Fehérlófia, akik időnként gyúrnak egy kicsit bicepszre, de azért nagyrészt csak a…..
Az Összeesküvők már a főcímzenével azt sugallja, hogy itt aztán tényleg mindenki hülye, hiszen mi másért erőltetnék a bekatizott Vukot idéző dallamvilágot, amit hirtelen a Metal Lady riffje zár. Aztán rögtön jön Pelle Mariann, és tudjuk, hogy a főcím még csak a…..
NewBornLOver 2011.09.20 17:55:18
@tapirwar: namármost az a durva, hogy a lyányok vv módra bikiniben zuhanyoznak, mámik pedig, és ez nem vicc, tök pucéran. Még a külön fürdőszobájuk is úgy van megcsinálva, hogy akár panorámafelvétel is készülhet róluk fürcsi közben.
SPOILER

nem tudom annak számít-e de megvolt a mámis maszti-traccsparti?
A kereskedelmi csatornák és az országos bulvárlapok soha semmilyen módon nem működtek együtt, a tévék nem időzítik történeteiket az újságok lapzártáihoz, a lapok pedig nem álcázzák saját értesülésnek a tévéktől átfaxolt sajtóanyagokat. Ez a tétel különösen igaz a…..
hogyvolt Aranypart - 1x12 2011.09.09 06:49:00
Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa…..
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
NewBornLOver 2011.09.08 07:33:54
@Gyűrűsfarkú maki: tökéletes jellemzés :)
Tényleg! Hogy vagyunk ilyen randa borongós hűs reggelen?

A krémfröccsös gumikesztyűs Levit nem lehet überelni. XD
hogyvolt Aranypart - 1x10 2011.09.07 06:31:00
A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a…..
NewBornLOver 2011.09.07 16:01:50
@biohazard: én se jövök ki a kosokkal, mert jellemzően, céljuk elérése érdekében bármin, bárkin képesek átgázolni. Majd ha ez megvót zseniálisan képesek életük azon szakaszát soha meg nem történtnek tekinteni. Nem akarok általánosítani. Én csak egy ilyet ismerek, nem hatot :)
a horoszkópos rész a tudáléKOSság miatt ütött:) rakat molylepke mereng a jövőn :)
NewBornLOver 2011.09.07 17:15:13
@Zsu*: még le sem ment az első adás a tv-ben, már jóval azelőtt bréking nyúz volt.
Az egyik online lap már aug. 20-án lehozta és ez csak egy példa.
NewBornLOver 2011.09.07 19:40:36
@Twix: :) itt csak egyről van szó, nagyon megbántott.
Mint mondtam, lehet, hogy csak a kivétel volt mely csak erősítette a szabályt. Miszerint imádom a kosokat:) de ez már tényleg ezotv-re hajaz.
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
NewBornLOver 2011.09.06 14:01:59
@NewBornLOver: XD de miért és hogyan került oda az a fogas??? Azon is sokszor eltűnődöm, hogyha ezek a semmi közepén ilyen jól elbulizgatnak akkor nagyon óccsón megússzák. Vajon mennyi pénz gyűlhetett össze Csonti mellműtétjére? Illetve nekem valahogy olyan benyomásom volt mintha a 8. és a 9. rész között pár nap kimaradt volna.
NewBornLOver 2011.09.06 22:33:41
@Eruka: áááá vizuális vagyok XDDD ezek a partyk egyre durvulnak XD esküszöm néha a vv4-es silent diszkós buli jut eszembe. Csak ugye itt non-stop megy a Kool and the Gang.