Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emtévé

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A magyarok kettéválásáról, egy részük kelet-, másik részük nyugat felé vándorlásáról és egymással fenntartott rendszeres kapcsolataikról 950-ben Bíborbanszületett Konstantin bizánci császár írt „A birodalom kormányzása” című művének 38. fejezetében [1]. A keleti magyarok emléke a 13. század…..
Több mint ezer olvasói visszajelzést kaptunk a Felház mozgalomról megjelent írásunkra. Köszönjük mindenkinek, hogy megosztotta gondolatait, véleményét. A reakciók Facebook-oldalunkon és az eredeti cikk alatt olvashatók. Az alábbi nyílt levelet tartalma és terjedelme miatt külön posztban közöljük, de…..
emtévé 2016.04.23 20:24:03
@Thomas Pastor: Drága szadduceus testvér, senki sem mondta/írta, hogy Isten minden parancsát be lehet tartani. De van pár, amit muszáj…
emtévé 2016.04.23 20:27:09
@Blog felhasználó: „A Vigyázó nyílt levél írója, Semsei László kicsoda, és milyen minőségben ír nyílt levelet? :) Lehet, hogy ez mindenkinek világos, csak nekem nem - a neten nulla infót találtam róla.” Kedves Blog felhasználó, ezek szerintem snowdeni reflexek, hogy egy bejegyzéshez küldött olvasói levél írójáról akarsz adatokat szerezni. Kitették, mert jónak találták. Te is próbálkozhatsz!
emtévé 2016.04.24 11:16:01
@Thomas Pastor: Az a kemény, hogy én csak megerősítettem, amit írtál, azaz magaddal vitatkozol. Jól nyomod:) Hajrá!
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
A Tárki Társadalomkutatási Intézet „A gazdasági felemelkedés társadalmi-kulturális feltételei” címmel végzett kutatási programja azt állapította meg, hogy hazánk társadalmának értékrendszerét bizalomhiány, normazavarok, igazságtalanságérzet és paternalizmus jellemzi.…..
Logikailag sem stimmel Barack Obama Szíriával kapcsolatos politikája. A történet ott kezdődik, hogy az amerikai elnök korábban kijelentette, a vegyi fegyverek bevetésével a szíriai rezsim átlépheti azt a bizonyos „vörös vonalat”. Amikor hírszerzési források adatai alapján…..
emtévé 2013.09.09 09:37:50
Mert vagy ostoba vagy pedig demagóg. Már egy ideje figyelem alakítását, de amit a héten művelt azt már nagyon nehéz karakterleütés nélkül kibírni… Egyszerűen már nem megy! Ugyanis Péterünk a napokban döbbent rá, hogy a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki…..
emtévé 2013.08.19 14:04:59
@Zuckerbrot: Te a FIDESZ egyik szóvívője vagy? Mert olyan jól nyomod!
Néhányan véraláfutásosra markolták combjukat az izgalomtól: vajon lesz-e Fodor Gábornak pártja a 2014-es választásra. Hát nem lett. Pontosabban lett, csak halvaszületett. Fodor néhány hónapja bejelentette, hogy ötödmagával megalakította a Magyar Liberális Pártot (MLP).…..
emtévé 2013.06.24 15:06:55
@Reckl_Amál: Azért ez elgondolkodtató...:
szintiszta.blog.hu/2013/06/10/senki_se_akarjon_kormanyvaltast_i

Tényleg nem kéne szavazni
emtévé 2013.06.24 16:16:54
@BGM: érdekes. A honlapon is 5 alapító szerepel:) liberalisok.hu/alapitok.html
emtévé 2013.06.26 15:22:21
@Nephro: Gondolom Te azon kevés ember közé tartozol, aki tagja Fodor Gábor pártjának.:) Ugyanis csak ők gondolkoznak így. Most nem pártokat kell alapítani, hanem összezárni és egységet alkotni. Sokan gondoljuk így, ha megnézed a fenti kommenteket. Itt Te vagy az első fecske!:)
Tele van vele az összes híradó: ott van mindenütt, megtekint, tanácsot oszt, vezényel, irányít, vízügyi szakinformációkat olvas fel, kolbászt ebédel és a gát árnyékában kávézik: nincs árvízi hír Orbán nélkül. Micsoda ellenpontja ez a márciusi hókáosznak. Csapataink…..
emtévé 2013.06.10 21:46:51
hacsaknem Ha kapok tíz évet... 2013.06.09 14:01:13
Mit kell tenni, amikor a történelmi árvíz egymásra lépő talpainkon felkapaszkodva már a térdünket nyaldossa, miközben Orbán Viktor árvíz hátán fölfele ívelő választási kampánya is egyre jobban teljesít? Ki kell állni és meg kell ígérni azt, amit évekkel korábban már…..
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
György István (Fidesz) 54 éves, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese, és országgyűlési képviselő. Nemrég nagyon aktivizálta magát, három érdekes javaslatot is beadott ugyanazon a napon. Csokor: 1, Ingatlankisajátítás a képviselőkértA május…..
emtévé 2013.06.08 20:54:40
@Ironfist: Ez most sokkolt! Köszi az infót!
      Készítettek egy interjút Bajnai Gordonnal a Heinrich Böll Alapítvány berlini konferenciáján. Nagyon kulturáltan, összeszedetten beszél.  Mindazonáltal 0:29-nél egészen furcsa dolgokat kezdett mondani:   "Hungary is going in the wrong direction. The…..
Az ellenzéki összefogósdi egyre mélyebb összecsapásait elnézve időnként azon gondolkodom, mit is csinálnék Bajnai Gordon helyében. Már nem mint kapus, hanem mint politikus. Legyünk őszinték, 2014-ben nem lesz kormányváltás. Orbán Viktor kihívója – szép dolog vagy nem, más…..
emtévé 2013.06.08 20:49:08
@Urfang: A szerzőnek szerintem igaza van. 14-ben nem lesz kormányváltás. Ha pedig nem lesz, minek pofonba szaladni... Amíg 400 ezres békemenet szaladgál az utcákon, nincs esély. 2018-ra talán mindenki észhez tér.