Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dgt_

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
Ha őszintén a szívünkre tesszük a kezünket, akkor belátjuk, hogy a magyar köztudatban még mindig él a "szegény elnyomott kisember" metaforája, akit a nagy gonosz multi (esetünkben most a biztosító) erőfölényével kizsákmányol, akinek a hóhérja a pénzéhes biztosítási…..
dgt_ 2015.09.14 20:21:56
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
Az első amerikai terepjáró Olaszországból és a nagy visszatérő a csehektől. De vajon milyenek ezek a tömegtermékek valójában? ..
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
Ady Endre tökéletes tesztpilóta lett volna az új Corsához, csak a Harc a Nagyúrral című verset kellett volna kicsit átírnia, és az Opel navigációját helyezni a disznófej-középpontba. Ha pedig még nem látta, hogyan próbálják átverni a Becsületesneppert német kollégái, ezt a…..
dgt_ 2015.03.07 13:34:00
@A nick már létezik,válassz másikat !: Dízel lesz az, látszik az egyik snittnél a ford. szám mérő (3e/140kmh óra szerint), gondolom egykilenc pédé.
Az Égéstér 154. adásának kommentposztja. Vajon mi készteti arra a Nissant, hogy az összes bevált megoldást felrúgva építsen versenyautót? És hol van a rendőr, amikor szükség van rá? Direktlink a letöltéshez...
BMW-gyár épülhet Magyarországon 2015. február 3. 14:47   A VS.hu értesülései szerint több német nagyvállalat leendő magyarországi beruházásairól megállapodott Angela Merkel és Orbán Viktor. Gyárat építhet nálunk a BMW, a paksi atomerőműbe beszállhat a Siemens, az…..
dgt_ 2015.02.04 12:49:50
@don-kanyar: "A Mercedes tavaly jelentette be, hogy 2022 és 2024 között megszünteti a kecskeméti gyártókapacitását, a gyárat "átszállítja" Kínába."

Erre kérhetnék egy forrásmegjelölést? (Az, hogy a kurucinfón ezt írták, nem számít hiteles forrásnak.)
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Ez a majom benne van a top tízben, simán. Parti a medence szélén, menő motorok és egy Datsun 240 Z leparkolva a parton, a DJ tolja a zenét, mi kell még? Hát persze, tiltásig forgatva füstöltetni a gumit a jobb sorsra érdemes Honda CBR 600 RR-en. Mekkora móka már, de tényleg, annyira…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Belsőség Heti merítés 2014.08.24 07:56:44
A kolosszus, vagyis ha kevés a Rolls-Royce Sokan lebeszélnek a 350-esről, pedig nem rossz az, és hengerfejes sem lesz, ha nem gyilkolod hideg motorral, bemelegíted menet közben magas fokozatban, és 70-fokon már akár rá is léphetsz, nem lesz hengerfejes! Japán romboló A…..
Kellett volna a németeknek az olasz gyártó, végül lemondtak róla. Csikós ellenben valóra váltotta álmát. Milyen áron? Az Égéstér 131. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
dgt_ 2014.08.08 18:55:36
    Legalább 12 palesztin halottja van a tegnap éjjel történt izraeli légicsapásnak, ami a Gázai-övezet sűrűn lakott részén történt. A palesztin hatóságok tájékoztatása szerint 310 palesztin halottja van az eddigi harcoknak, az izraeli hadsereg 1 katona haláláról adott…..
dgt_ 2014.07.20 08:44:01
@kvadrillio: százával lő a hamasz izraeli területre rakétákat, de ez a tény véletlenül se zavarjon.
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
Egyelőre nem tudják, hogyan, csak azt, hogy kell. Kíváncsian várjuk, nem lesz egyszerű. Az Égéstér 127. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. Kapcsolódó anyagunk: Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) levele, a robogók…..
dgt_ 2014.07.10 18:29:49
@jk88: szemrák... lol, ezen hangosan felnevettem, köszi. :D
A gyalogosvédelemre fogni mindent nem lehet, ellenben a filmes stáb megszívta volna a Rolls-t, amitől nem estünk hasra. Az Égéstér 125. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
dgt_ 2014.06.27 06:18:47
@visszakettopadlogaz: Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, így csak elképzelni tudom milyen bizarr élmény lehet. Biztosan a legjobb/leghasznosabb extrák közül való, annak aki sokat megy, persze meg is kell tudni fizetni. Engem a távolságtartó tempomat is lenyűgözött, de egyelőre egy "simának" is örülnék.
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Történetek a múltból, Fuser-gate és egy kis BMW. Valamint a vásárolt érettségik. Az Égéstér 120. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...