Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jan Dzurek

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mamut egy olyan állat, amelynek megjelenítése és egyáltalán megismerése szinte elképzelhetetlen lenne számítógép nélkül. Ennek oka az, hogy egy kihalt állatról van szó. A mamutok világának megismeréséhez és minden őslénykutatásban a kutatók munkájához nagy szükség van számítógépekre...
Mi köze a műanyag tasakoknak a számítógépekhez? Mindenképpen rengeteg. A műanyag tasakok tervezése egy olyan, magas precizitást igénylő művelet, amelyhez magas számítási kapacitású számítógép szükséges. Az ilyen munkafolyamatokat végző mérnökök ugyanis speciális,…..
Az ezüst, napjainkban talán a legnépszerűbb ékszer alapanyag. Köszönheti ezt annak, hogy eleganciában sokak számára még az aranyat is megelőzi, viszont jóval olcsóbban hozzáférhető. Ráadásul egy olyan anyagról van szó, ami szinte mindenkinek jól áll, és mivel nemesfém, az…..
Ez a kis sündisznó nagyon szereti a számítógépeket. ..
Ahhoz, hogy egy acél felület rozsdamentes legyen, nem kevés mérnöki és egyéb szakemberi tervezés előzi meg a kivitelezést. Már ennek során elengedhetetlenül szükséges a számítógépek használata, hiszen manapság semmilyen kutatás vagy tervezés nem képzelhető el…..
Magam is szinte minden munkafolyamatot számítógéppel végzek, így tudom, mennyire fárasztó és egészségtelen egész nap a gép előtt ülni. Különösen a gerincet terheli meg. Ezért kialakítottam magamnak egy falra szerelt, álló munkahelyet. Ez két polcból, és az egyik alján egy…..
A számítógépek elterjedése előtt is volt sok olyan étterem, ahonnan lehetett ételt rendelni. Ekkor még személyesen vagy leginkább telefonon történt az ételrendelés. Manapság azonban sokkal könnyebb dolgunk van. Számítógéppel, az interneten keresztül gördülékenyen megy a…..
Hegyvidéki környezetben az internet kapcsolat sokszor gyengébb mint máshol, és előfordul, hogy olyan lassú, hogy nem is érdemes vele foglakozni. De ilyen helyeken az ember általában nem dolgozni akar, hanem élvezni a természetet.   A számítógépek nagy segítséget nyújtanak…..
Még a nyár végén aktuális lehet sokak számára egy last minute utazás, amihez szállásra is szükség van. Apartman vagy vendégház kereséshez pedig a legjobb eszköz a számítógép. Az interneten bármelyik belföldi vagy külföldi üdülőhelyről rengeteg szálláshely található…..
Egy olyan, kényelmes és hasznos szolgáltatás a repülőtéri transzfer, amelyhez elengedhetetlenül szükséges a számítógép használata. Egyrészt fontos a szolgáltatás megfelelő internetes jelenléte (marketingje) ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek tudjanak róla. Ha valaki például…..
A számítógép a férfiaknak szóló ajándékokkal kapcsolatban kétféleképpen is szóba kerülhet. Egyrészt, gyakran előfordul, hogy a hölgyek valamilyen számítógépet, laptopot, táblagépet vásárolnak férfi rokonuknak, mivel a férfiak nagyon szeretik a technológiai…..
egy majom egy számítógéppel ..
A számítógépek mint olyan sok másban, az egyedi ruhadarabok előállításában és beszerzésében is nagy segítségünkre lehet. Elsősorban az internet által. Vannak például olyan weboldalak, ahol póló nyomtatás rendelhető egyedi mintával, amit online tudunk kiválasztani és akár…..
Laptop, kecske. ..
Mióta mindennapos használati eszköz lett a számítógép, szinte minden embernél, természetesen sokkal könnyebb lett az osztálykirándulások szervezése is. A számítógép segítségével egyszerűen kiválaszthatjuk például az interneten, hogy mi legyen az úticél. Hazánkban…..
Nem túlságosan régóta jelenlévő szolgáltatás Magyarországon a telefonos ételrendelés, mellyel egyrészt időt spórolhatunk meg, másrészt pedig kényelmes lehet, ha éppen nem kell elmennünk egy étterembe, hanem házhoz hozathatjuk az ebédünket.  A telefonos ételrendeléshez is…..
Ez pedig itt egy számítástechnikai irányultságú teknősbéka. ..
Az autó akkumulátor is egy technológia termék, amelyet meg kell tervezni, és elő kell állítani, le kell gyártani, ahhoz hogy termékről beszélhessünk.Természetesen mind a tervezés, mind pedig a gyártás során elengedhetetlen segédeszköz a számítógép, amelynek számítási…..
Az oroszlánok és a számítógépek kapcsolata régi hagyományokra tekint vissza. ..