Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metzger91

55 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívül izgalmas hétvégével búcsúzott a 2016-os szezon, a bajnokság az utolsó pillanatig nyitott volt...
Ugyan a versenyek nem hozták a várt izgalmakat, kisebb-nagyobb események mégis megkavarták a bajnokság alakulását. Haug ennek ellenére is elemez...
A DTM mezőnye egy év kihagyás után másodjára érkezett meg a Hungaroringre. Újabb visszavonulás és egy idő előtti szezonzáró. Az üres lelátók fényében pedig újabb szünetre számíthatunk. Ez volt a hungaroringi hétvége...
Metzger91 2016.09.29 21:27:54
@Bruce94: Igen, de azért elég szellős volt a lelátó :D Persze abból indulok ki, hogy a német futamokon 70-80-100 ezer ember normálisnak számít. Ekkora tömegeket a Hungaroringre sajnos csak a WTCC, F1 tud megmozgatni. Sokat segített volna ha be van az egész promózva, vagy legalább néhány futamot közvetített volna az M4 élőben...

Köszönöm! :)
Wittmann továbbnövelte előnyét a bajnokságban, de még négy verseny van hátra és bármi megtörténhet. ..
A hétvégi futam az 50. DTM versenyhétvége volt a Nürburgringen. Emlékezetesre sikerült!..
Magától értetődőnek vesszük, hogy a versenyautókon ott vannak a gumik. A háttérben azonban nagyon is komoly csapatmunka zajlik. Interjú a gumitechnikussal. ..
A DTM az esélyegyenlőség jegyében szigorú szabályokat alkalmaz mind a technikai, mind a sportszabályzatban. A könnyebb pilóta nincs olyan nagy előnyben. De miért?..
Mi történt Wickens-szel és Vietoris-szal? Miért olyan jó Wittmann? Három bajnoki cím csak hat pontra elég? Norbert Haug elemez...
Szombaton a GPS, vasárnap pedig a DRS rakoncátlankodott. Valaki emiatt veszített pontokat. ..
A Mercedesek egész hétvégén jó teljesítményt nyújtottak mindenki nagy meglepetésére. A szombat szinte hibátlan volt a Mercedes szempontjából, de a vasárnap.....
António Félix da Costa, Mike Rockenfeller és Gary Paffett. Mi a közös bennük? Zandvoort különleges számukra...
A norisringi hétvégét próbálja Haug elemezni. Volt seggfejezés, törés-zúzás, dráma...
DTM blog Norisring - Tarolt az Audi 2016.06.26 18:00:46
Hosszú idő után tudott ismét győzni az Audi a "hazai" futamán. Ekström pusztított, Mortara nyert, Nico Müller pedig első győzelmét szerezte meg.   ..
"Minél bonyolultabb a neve valaminek, annál kevésbé segíti elő a kemény és szoros versenyzést."..
Molina a második, Auer pedig első győzelmét szerezte meg a Lausitzringen...
A Lausitzring teljesen más kihívások elé állítja a pilótákat és a technikát, mint Spielberg. Mindenki nagy reményekkel vág neki. A Mercedeses pilóták különösen nagy motivációval utaznak a helyszínre a 24 órás nürburgringi sikerek után. ..
Sok dolog történik egy versenyhétvége alatt, ami a laikus szemnek fel sem tűnik, egy profinak viszont azonnal szemet szúr. Ki is lehetne alkalmasabb erre, mint Norbert Haug, akit senkinek nem kell bemutatni. ..
Tomczyk szereti az őszinteséget, a régi autókat és a metált. Az időmérős tempója hiányzik, de soha nem adja fel...
Timo Scheidert megbolondítja az ausztriai hegyi levegő és Mercedes vérre szomjazik. Lassan a programfüzetbe is bekerül. ..
Túl vagyunk a második versenyhétvégén, a BMW dupla győzelemmel mehetett haza, a Mercedes 6 pontot szerzett egész hétvégén...
A hányattatott sorsú magyar DTM rajongók ezen a hétvégén sem számíthatnak élő televíziós közvetítésre, de pánikra semmi ok!    Elérkezett a második, spielbergi versenyhétvége, több opció is van arra, hogy élőben kövessük a hétvége eseményeit. A szabadedzéseket, időmérőket és a futamokat egyaránt.…..
"Elkapkodtuk a döntést és elsz@rtuk az időmérőt"..
Glockot kizárták, Paffett nagyot küzdött egész hétvégén. Végig jól ment a Mercedes, szombaton sehol nem volt a BMW, vasárnapra feltámadtak és az Audi tűnt el.  ..
A köztévé nem fogja élőben közvetíteni a hockenheimi nyitófutamot. Ütközik a WTCC-vel, az pedig a magyar vonatkozás miatt elsőbbséget élvez. A szombati és vasárnapi futamokat is csak késő este, felvételről nézhetitek meg. De itt a megoldás!..
DTM blog DTM 2016 - Spotter Guide 2016.05.05 11:19:47
Gyorstalpaló kezdőknek, avagy ki és miben ül...