Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy73

0 bejegyzést írt és 3215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Ha valaki a magányt választja, az lehet tudatos döntés, de akár a szerencsétlen véletlenek összjátéka is. Levélírónknál a varázs hamar elszivárog, így tisztában van vele, hogy nála jobb partik is léteznek.                                  Fedezd fel és használd! Érezted…..
Andy73 2024.07.16 16:45:27
@Lorrh: szerinted férfi a poszter? Erre nem is gondoltam, a szingli kifejezést inkább nők használják, de persze nem ártana, ha legalább a poszter neme egyértelműen kiderülne ezekből a fogalmazásokból.
  A múlt héten Vásárhelyi Mária adott interjút a Klikk TV számára. A szokásos, brutális hazugságok mellett ezúttal néhány használható gondolatot is kaptunk a baloldali szociológustól.   A beszélgetés első témája - ki is lehetne más - Magyar Péter. „Rémülten és csodálkozva figyelem, hogy a…..
                        „Én sem úgy éreztem, hogy neki ez csak egyfajta kötelező tornagyakorlat lenne, és alig várja, hogy hazamenjen” – Az első együttlét óta bő egy hónap telt el, és azóta Posztolónk képtelen ágyba csalogatni barátnőjét, mindössze csak pizzázókig jut el vele.                …..
Amikor hőségrekordok vannak a legtöbbünk számára megint érdekes lehet, hogyan is állunk a globális felmelegedéssel és a klímaváltozással általában. A legtöbb problémával úgy vagyunk, hogy még ha csak szomszédos országokat sújt is, addig nem annyira érdekes, csak mikor már a rokonságunkat,…..
Andy73 2024.07.14 14:51:24
@Mérnork: Afrikában és a világ nagy részén méindig kisebb a népsűrűség, mint Nyugat-Európában. Hollandiában, Belgiumban, Angliában és Németországban is többszöröse a magyarnak, mégis elég jó színvonalon élnek. A gond egyébként csak részben a népességrobbanás, sokkal inkább a fosszilis energiák fokozott ütemű elégetése kb. kétszáz éve, és főleg az utóbbi évtizedekben. Persze a a kettő összefügg, hiszen az ipar és a modern technológia rohamos fejlődését ez tette lehetővé, és ez vezetett a népességrobbanáshoz előbb Euróbában, aztán a világ más részein is.
                       A pasi foglalt, mégse látja egyéb akadályát annak, hogy elárulja érzéseit az egyik barátnőjének, akit ezzel meglehetősen kellemetlen helyzetbe is hozott, mert ő eddig csak barátként tekintett rá. Ilyen vallomások után maradhatnak még barátok?                            …..
                       A keresgélés során előbb-utóbb mindenki eljut ehhez a kérdéshez: tényleg nem létezik olyan ember, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok? Posztolónk már nem akar lemondani semmiről, és az igényeit se tudja már lejjebb vinni, csak hogy megtartson valakit, mégse kívánja feladni a…..
                       Posztolónkat nehéz helyzetbe hozta az egyik exe, aki tanácsért fordult hozzá egy kibontakozó románcával kapcsolatban. ...Ám ki vállalja majd a felelősséget az esetleges rossz tanácsokért?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       Amikor pár nap után nehéz eligazodni valakin, az se túl jó előjel, de legalább segít a gyorsabb döntésben. Posztolónkat olyan kérdésekkel traktálja a barátjelölt, amikre ő se tudja a választ, de úgy érzi, a fickó igen, mert neki mindig vannak saját válaszai. Ma azt is…..
                       „Rendőr lett, végül megházasodott és pár év után valami szektatag lett – ez azért is döbbentett meg, mert egyik pályára sem tűnt hajlamosnak” – Az exek életében vájkálni nem szép dolog, ám Posztolónk véletlenül értesült két exe elszabadult sorsáról. Csak azért érdekli az…..
Andy73 2024.06.25 12:12:01
@Reactor: Biztos sok csajt és pasit érdekel a társadalomfilozófia és a politológia.
De ha már itt tartunk, akkor a kommunizmust nem venném egy kalap alá a kapitalizmussal, mert az előbbi totális diktatúra volt a legtöbb helyen, ahol megvalósult, míg az utóbbi sokkal szabadabb rendszer. Mondhatod, hogy ott meg a pénz diktál, de akkor is sokkal nagyobb a mozgástere a legtöbb embernek. És nem hinném, hogy 95 százaléknak rossz lenne, csak azért, mert nem olyan gazdagok, mint a top 5 %. Nem mindenki vágyik arra, hogy milliárdos legyen, sokan megelégszenek egy viszonylag jó életszinvonallal, ha szabadon élhetnek. A kommunista országokban egyébként az életszínvonala is sokkal alacsonyabb volt az átlagnak, mint a kapitalizmusban, nem csak szabadsága, v.ö. NSZK-NDK, Merci - Trabant (az is várólistával).
Csajok és Pasik Blog Róka és én 2024.06.21 07:57:00
                       Ez a kapcsolat sosem ment igazán, a felek mégse tudnak megválni egymástól. Vajon misztikus folyamatok állnak a háttérben, vagy egyszerűen csak az unalom? Ma azt is megtudhatod, milyen szöveggel tegyél féltékennyé egy olyan nőt, aki már belefáradt a féltékenységbe.      …..
                       „Ő ott jól érzi magát, és csak akkor fogunk majd beszélni, ha eszébe jutok, és felhív” – A pasit vidám medenceásásra invitálják vidékre, pont azokban a hetekben, amik a barátnő esetleges szabadságával esnének egybe.                                  Fedezd fel és…..
Andy73 2024.06.18 08:12:50
@Lorrh: kirándulsz? Vagy csak álmodik a nyomor? Aki tényleg ott lakik, saját házban, nem ír ilyeneket.
Andy73 2024.06.18 11:46:27
@Lorrh: ok, tipikus újgazdag viselkedés. Nem kell szociálisan érzékenynek lenni, de aki nem hirtelen lesz jómódú, többnyire nem kérdedik a vagyonával. Persze albiban is lehet ott lakni, bár az sem olcsó, de van aki csak azért kipengeti, hogy ezzel hencegjen.
Andy73 2024.06.18 18:56:28
@Andy.73: az albi a bérlakás becézése is lehet, sőt, még egy kiadott szobáé vagy garázsé is.
A június 9-i önkormányzati választás és EP voksolás olyan eredményt hozott, aminek sem a kormánypárt, sem a hagyományos ellenzék nem örült. Azonban úgy is értékelhetnénk, hogy a Fidesz győzött, a Tisza Párt nyert, a magyar választók pedig fényes sikert arattak. Az a hagyományos politikai modell…..
Andy73 2024.06.13 10:27:00
@birkamenet: a Tisza a Néppártba ül az EP-ben. Ott van most a KDNP is, és ott volt korábban a Fidesz is. Szóval nem igazán baloldali, legfeljebb a mostani Fideszhez képest.
Bárhogy is nézzük, egy Fideszből kiszakadt párt nyomta le a magyar baloldalt.
A Fidesz most is nyert, sőt többen szavaztak rá, mint a legutóbbi EP választáson.
Andy73 2024.06.13 11:09:22
@Nevem senki.: Azért van különbség, mert most ők nyerték a német EP-választást, miután a legutóbbi német parlamenti választást elbukták a baloldali koalicióval szemben, tehát más a szavazóbázisuk és a politikájuk is.
Andy73 2024.06.13 15:41:22
@birkamenet: úgy látszik, mindketten örülünk, hogy a Tisza leváltotta a baloldalt.
                       Posztolónk lassan negyven felé tart, és mivel újra a társkeresés világába került, megfigyelt valamit: főleg a nála jóval fiatalabbak figyelmét kelti fel. Ám a találkozók mindig kiábrándítóak, mert az ifjú lovagok bár nagyon helyesek, dögösek, és ki vannak gyúrva, viszont…..
Andy73 2024.06.11 09:34:28
@Lorrh:

"Értsük meg jobban a folyamatot! A menopauza jelentése
A menopauza szó szerint a menstruáció végét jelenti. Tulajdonképpen egy időpontot jelöl, melyet megelőzően a menstruáció teljes egészében, legalább 12 hónapon keresztül elmaradt. Ennek ellenére a gyakran az egész folyamatot jellemzik ezzel a szóval, mintegy a női változókor és klimax szinonimájaként használva, ezért a továbbiakban mi is így teszünk.

A menopauza egyúttal a termékenység végét is jelenti (hiszen nem szabadul ki több petesejt a petefészekből). Általánosan 45-55 éves kor között következik be, azonban az utóbbi időben egyre előrébb húzódik (a stresszes életmódnak, a xenoösztrogéneknek, a kiegyensúlyozatlan táplálkozásnak köszönhetően). Ezért nem meglepő, hogy a menopauza kezdete is egyre fiatalabb korra tolódik, van, akinél már a 30-as években jelentkeznek a menopauza tünetei, de kitolódhat egészen a 60-as évekig is."

anatur.hu/blog/termeszetes-megoldasok-menopauza-tunetei-ellen

Ettől függetlenül, ha egy fiatalember egy 60-as nőre izgul fel, és vele létesít kapcsolatot, ott komoly problémák vannak, mindkét fél részéről.
A poszter persze még messze van a 60-tól, de a menopauzától már nem annyira.
Andy73 2024.06.11 10:26:21
@Lorrh: "38 éves nőnek nem jó a huszonéves fiúcska. Neki most egy érett egzisztencia kell."

Ez igaz, és az ideális a negyvenes férfi. Akkor egyáltalán nem biztos, hogy a férfi fog korábban meghalni, de egyébként sem ez a fő szempont az ismerkedésnél, legalábbis normális esetben.
Másrészt egy ötvenes férfi is élhet még 20-30 évet, vagy akár még többet, és elég komoly gondok vannak, ha valaki a párja halálát várja.
Andy73 2024.06.11 11:53:46
@bz249: senkinek a halálát nem jó várni, ezt a kommentelő írta, csak azt már nem masoltam át, annyira beteges. Persze lehet, hogy poénnak szánta, a legtöbb komment eléggé komolytalan, de sok poszt is ezen az oldalon.
                       „Voltam már szerető is, egyszer, de nem ment sokáig, mert nem tiszta dolog az ilyesmi és nem tudtam megszokni, hogy van más is” – A pasiban ébredt fel a dolog, a nő pedig nem érti, mit keres egy nyitott kapcsolatban – ami már eleve nyitottnak indult – a féltékenység?      …..
                       Senkinek sem könnyű a játszmázásokba beletanulni, de az is lehet, hogy erre egyáltalán nincs is szükség. Levélírónknak sok kérdése van, de a fő probléma talán az lehet, hogy nehezen értelmezi a jeleket és a pillantásokat, így még egyetlen nő szeméből sem tudta kiolvasni az…..
Egy kapcsolat kétféle módon lehet hosszútávú: 1. tűrve és nyögvenyelősen, 2. örömmel és együttműködésben. Minden párkapcsolat meghatározó pontja, hogy mennyire engedünk szabad mozgásteret a másiknak. Ha kalitka-kapcsolatról álmodott valaki, annak kevésbé fontos ez, de aki nem, az a legkisebb…..
Az understatement (angol ‘alámondás, kevesebbet állítás’) angol stilisztikai fogalom, lényegében a litotész (kicsinyítés) megfelelője, általában az irónia, a szarkazmus, olykor az eufemizmus vagy a sejtetés eszköze. Ellentéte a túlzás, a hiperbola. Understatement tágabb értelemben minden olyan…..
                       Levélírónk elég faramuci helyzetbe került: végre összecuccolt a barátnőjével, aki már nem is a barátnője... illetve ez a rész is homályos. Csak az az érdekes, hogy amikor együtt voltak, akkor az összeköltözés fel se merült. Most a nő nála lakik, de az biztos, hogy oda nem…..
                       A humorérzék egy olyan dolog, ami nem feltétlenül alakult ki mindenkinél egyformán. És hogy ebből milyen egyéb személyiségjegyekre lehet következtetni egy nőnél, az egy elég nagy kihívás. De az is lehetséges, hogy nem is jellemhiba, és minden kialakul még, csak idő kell.    …..
Az egykori szovjet pártvezetőket idéző módon próbálja letagadni a Fidesz teljes vezérkara, hogy bő három évvel ezelőtt hackertámadás érte a külügyminisztérium informatikai rendszerét. A dolog pikantériája, hogy a támadást egy, az orosz titkosszolgálatokhoz kötődő csoport követte el, amit a…..
Andy73 2024.05.20 10:06:46
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Úgy néz ki, a Tisza párt befut a második helyre, vagyis lecserélődőben az ellenzék - egy ex-fideszes pártjával.
Ami a cikket illeti, lehet, hogy fontos téma, de nem sok embert érdekel, akár Trombitás Alfréd tálalásában, akár máséban.
                       „Próbálom felnyitni a szemét, hogy a nő már csak azért tartja, hogy ne érezze magát egyedül, mert ő is beleszokott ebbe” – Posztolónk rettenetesen szerelmes, csakhogy az álomlovagja még foglalt. Azért ilyen kitartó, mert nem egy ígéretet kapott már, hogy a srác hamarosan…..