Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Focusteam

92 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy minden év végén, úgy idén is készültünk egyedi meglepetésekkel ügyfeleink számára. Ma egy válogatást mutatuk nektek az elmúlt évek legkedvesebb, általunk tervezett és kivitelezett ajándékaiból. Az idei karácsonyra két ajándékhoz készítettünk egyedi…..
Idén jubilált a Mattel és a Focus Creative közös szervezésében megrendezésre kerülő Apák és fiúk napja. A látogatók október 17-én 5. alkalommal fedezhették fel a Hot Wheels Világát és a különböző újdonságokat a Millenáris Park D…..
Ezeken a fülledt nyári naponon nem titkolt szándékunk, hogy felüdülést szerezzünk, ezért ma egy igazán vagány San Franciscó-i tervező munkáit mutatjuk be nektek. Micael Butial a Fülöp-szigeteken nőtt fel, talán innen ered ez a zsigerből jövő frissesség. :) Az OH SO…..
Újabb Adam nevű ifjú feltaláló titánra bukkantunk. Biztos emlékeztek még csapatunk egykori tehetségére – Török Ádámra – aki az övrollerével hódított. Ma a lengyel Adam Tumiński zseniális és ugyancsak garázs-barkács találmányát mutatjuk meg nektek, a cipzáras…..
Mindig lenyűgöz bennünket, ha valaki kizárólag papírból teremt valamit. Peter Dahmen német grafikusművész alkotásai hihetetlen precizitásról tanúskodnak. Külön adalék papírszobraihoz, hogy egytől-egyig összecsukhatóak.   Tudomásunk szerint Peter elsődlegesen pusztán…..
Csapatunk nemrégiben megbízást kapott a Mattel-től mozgó, izgalmas attrapok tervezésére. A 3 forgó oszlop játékboltokban került kihelyezésre.        Az attrap felső részében elhelyezett forgó alkotórészt egy napelemes motor mozgatja, így haladnak egymás után a…..
Bizonyára megfigyeltétek, mennyire szeretjük az ötletes csomagolásokat. Főleg, ha meg is mozdul rajta valami. Egy korábbi bejegyzésünkben számos példát gyűjtöttünk már össze a jobbnál jobb megoldásokból. Folytatván a sort, ma egy ifjú svéd tervező, Rasmus Erixon fejéből…..
Az utóbbi hetekben számos médiában találkozhattatok Török Ádám nevével a mások által “övroller”-nek keresztelt találmánya kapcsán. Mivel Ádám nem is olyan régen még csapatunkat erősítette, és nagyon büszkék vagyunk a sikereire, készítettünk róla és munkáiról egy…..
Bizonyára észrevettétek, hogy mi mindent szeretünk, ami papírból készül. Ma egy ukrán származású, jelenleg Oroszországban élő és dolgozó papírművész munkáit mutatjuk be nektek. Asya Kozina ruhakölteményei rendkívüli aprólékossággal készülnek.  Elsőként mongol…..
A Mattel és a Focus Creative által szervezett Apák és Fiúk Napja negyedik alkalommal aratott nagy sikert a Millenáris Park D épületében.A Hot Wheels Világa fantázianevű eseményen a gyerekek és szüleik számára, az újdonságokkal való ismerkedés mellett, a legnagyobb élményt az…..
Belltől az okostelefonig Milyen volt telefon nélkül az élet? Akik a 80-as évek előtt születtek Magyarországon még biztosan emlékeznek rá. Persze a hasonlat nem tökéletes, hiszen az utcai fülkékből, hivatalokból, postákról már akkor is lehetett telefonálni, csak az otthoni…..
Ma a joghurt-csomagolások világába kalauzolunk benneteket. Korábban már láthattatok tőlünk hasonló gyűjtést szép tejtermékekről a Tejesen jó című bejegyzésünkben, ahol elsősorban tejekre összpontosítottunk. Most pedig jöjjenek hát a joghurtok! Jacquie Vujcec…..
Hirdetések a világháborúk idején Még a nagy világégések sem állíthatták meg a reklámipar dübörgését. Az alábbi összeállításunkban megmutatjuk, milyen sikeresen és kreatív módon alkalmazkodott a szakma a megváltozott körülményekhez. A propaganda-hirdetések mellett -…..
Cigaretta hirdetések a múlt század elejéről Az elmúlt évtizedekben fokozatosan bevezetett szigorú korlátozások és végül a dohányáruk reklámozásának teljes tilalma a nyugati társadalmakban természetesnek tűnik számunkra, mint ahogyan általánosan elfogadott és orvosilag…..
Focusteam 2014.07.30 17:02:36
@¿Qué tapas hay?: Köszönjük a kiegészítést! :)
Az ékszer csomagolások világában - ha kicsit körülnézünk - jobbnál jobb ötletekkel találkozhatunk. Mai bejegyzésünkben olyan különleges megoldásokat mutatunk be nektek, ahol a tervezők elvetették a szimpla dobozka formát, és valami újat hoztak helyette. Elsőként az…..
Mi is kivettük a részünket! Új ügyfelünk, a Szerencsejáték Zrt. “Vedd ki a részed!” elnevezésű, a Futball Világbajnoksághoz kapcsolódó promóciós kampányához terveztünk és gyártottunk egyedi POS eszközöket. A történet március elején kezdődött egy…..
A Focus Creative csapata a Mattel megbízásából idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Hot Wheels Apák és Fiúk napját. A tavaszi rendezvény látogatottsága magasan felűlmúlta az előzőekét. Közel 7000 ember fordult meg május 18-án a Millenáris D…..
A tárgytervezés általában funkcióelemzéssel, igényfelméréssel kezdődik. Jelen bejegyzésünkben olyan design tárgyakat mutatunk be, melyek nem éppen a szokványos szükségletekhez igazodnak. Mégis alkotójuk fontosnak tartotta ezen szempontok kielégítését és megálmodta hozzájuk…..
A Hot Wheels Apák és Fiúk napját a Mattel megbízásából a Focus Creative csapata  idén már harmadik alkalommal rendezi meg. Több hónapja azon dolgozunk, hogy május 18-án felejthetetlen élményben részesülhessen minden résztvevő gyerkőc és családja. Tavaly októberben…..
Húsvéti bejegyzésünkben a design különböző területeiről gyűjtöttünk nyuszi ihlette tárgyakat. Ezzel kívánunk mindenkinek boldog ünnepeket és jó pihenést! :)   Nyuszi ül a salátában - avagy nyúlfüles salátaszedő szett.   Ha már a konyhánál tartunk, jöjjön…..
Itt a tavasz! Aki még nem tette meg, vegye elő a kerékpárját és élvezze ezt a ragyogó évszakot. De akkor se keseregj, ha a fővárosban élsz és nincs saját bicód, hiszen hamarosan igénybevehető az új közbringarendszer, a BUBI, ahol hosszabb-rövidebb időre bérelhetsz kétkerekűt!…..