Regisztráció Blogot indítok
Adatok
origos menekült (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap a Parlamentben vélhetően megszavazzák az új földtörvényt. A rendszerváltás óta eltelt időszakban két erő feszült egymásnak földügyben: a parasztpárti irányzat, amely szerint a 25-50 hektár körüli maximális birtokméret engedélyezte volna. Az irányzat támogatói azzal…..
Zseniális, zseniális és zseniális. Ezt tudjuk mondani. És talán és legfőképpen azt: gratulálunk a magyar Attraction csapatnak, hisz néhány perce megnyerték a Britain's Got Talent-et. A britek odáig vannak értük. Mesteri húzás volt, hogy az ő történelmüket vitték színpadra…..
Minden bizonnyal 2013 egyik legnagyobb szitokszava Magyarországon a mobilgát. Kell-e a Római-partra és milyen áron? Bírja-e a megpróbáltatásokat a Szentendrén nemrégiben elkészült konstrukció? Miközben idehaza a mobilgát kérdése politikai burleszk kategóriájába került, Európa…..
origos menekült (törölt) 2013.06.08 08:28:04
@Gera: Sajnos, a mobilgát nem lesz rendes gát, olvasd el a terveket, ha 800 fölött van, akkor úgy kezelik, hogy kitelepítés. MERT A MOBILGÁT NEM LESZELSŐRENDŰ VÉDVONAL, AZ MARAD A NÁNÁSI! A nánási, amit nem fejleszt, de ha bedől a parti mobilgátja, akkor a még tovább gyengülő nánási nem fogja tudni megfogni és nem csak a római part kerül víz alá, hanem esélyesen, a nánásin túli rész is. Az pedig már nem 100 ember lesz, ott tízezreknek kell költözni órákon belül.

Istenem, hogy lehet ennyi diszlexiás az országban????
origos menekült (törölt) 2013.06.08 08:29:41
@vízpart: Tettél oda emotikon? Nem! Interneten vagy? Igen! Tisztában vagy a netikettel? Nem.

Akkor meg? Többszörösen alulmúlod a szintet.
Az utcai gyümölcsfát nemcsak a rovaroktól, gombáktól, de - ha már termést hozott - a hívatlan szedőktől is védeni kell. (Most nem tárgyalunk az üzletszerű, megélhetési gyümölcstolvajokról.) A mikroszkopikus károsítókkal kevesebb a baj, hiszen csak az alkalmazott technológia…..