Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szárnyasvakond

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Szárnyasvakond 2018.12.14 12:14:33
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: "Gyurcsányék tömegesen vittek embereket fogdákba 2006-ban, válogatás nélkül, ahol meztelenre vetkőztetve aláztak mindenkit.
Azonosíthatatlan karhatalmisták "Mocskos Fidezses" felkiáltások közepette rugdustak ájulásig ellenzéki képviselőt."

Olvasd fel hangosan párszor a saját felhasználónevedet és gondolkodj el rajta, milyen ironikus, hogy ezt választottad.
A blog egyik kedvenc témájának, a divattörténetnek a gardróbjában terjedelmes részleget vagy inkább polcot foglalnak el a cipők és történetük. Nem hiába halogattam mindeddig, hogy hozzáfogjak, hisz a téma hatalmas, az olvasó türelme pedig véges… Így végül arra jutottam, hogy a különféle lábbelik…..
Vérbajos falloszokat ábrázoló panoptikum, pornográf képeslapok, virágnyelven írt szexhirdetések – mindez a viktoriánus erkölcs időszakában, a XIX. század végi Budapesten.  ..
Szárnyasvakond 2018.09.07 14:50:12
@pina noir: valamelyik ismeretterjesztő csatornán volt róla egy műsor, ott mondták, hogy ahhoz képest, mit gondolnak róla most az emberek és mihez használják fel a nevét, egészen nagyvilági életet élt, valóban szerette a szexet és még bizonyos kábítószereket is kipróbált.
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Szárnyasvakond 2018.08.06 15:40:54
@_B_: a bevásárlólistával az a baj, hogy önmagában semmit sem ér, ha te magad nem vagy képes ragaszkodni hozzá. Anyám is ír listát, igaz, hogy az esetek felében ott marad a telefonasztalkán. De amikor elviszi magával, a következő történik: elolvassa a listát, hogy kenyér, tej, sajt és tojás. Jó, akkor most menjünk a kenyé... jé, bioelektromos vakondmasszírozó készülék! És már ott is hagyja a kocsit és megy vakondot masszírozni.
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
K 6485. Ez volt a számom. Ezt kellett mondani a nevem után. Nem ment elsőre, meg másodikra sem. A torkomon akadt. A szó és a történet is. Amikor megkaptam a papírokat, hogy a két nap elzárást kitöltöttem, úgy éreztem, végre a saját életemben vagyok ismét. Edit. Csak úgy,…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Elmarad egy norvégiai óvodában a hagyományos karnevál, mert az intézmény vezetősége és a szülők egy része szerint erősíti a nemi sztereotípiákat, ha a kisfiú szuperhősnek, a kislányok pedig hercegnőnek öltöznek...
Egészen elképesztő történet Tony Kemppé, aki amitt keveredett elképesztő kálváriába, mert megölelte és megpuszilta a saját gyerekeit. A sztorinak sok tanulsága van, érdemes elolvasni és végiggondolni...
Tarlós István Orbán Viktornak írt leveléből kiderül, amennyiben a kormány nem segít be a fővárosnak a BKV finanszírozásába, az eddig ingyen utazó gyerekek, nyugdíjasok és fogyatékkal élők havi 1000-2000 forintos regisztrációs díjat lesznek kénytelenek fizetni, az…..
Jeff Dabe a Minnesotai Popeye egész évben az országot járja, hogy a lehető legtöbb szkander versenyen vehessen részt.   Jobb karjára megsérült, ezért 2012 óta kénytelen a bal karjával…..
Szárnyasvakond 2015.08.08 13:25:36
@Kelly és a szexi dög: igen, ővé lehetne "A Világ Legrövidebb Praxisa", mert a vizsgálat után (bár óvatosságból inkább előtte) rögtön az első betege agyonlőné.
Akár mindennaposan használt fájdalomcsillapítóról, akár vényköteles szívgyógyszerről van szó, egyetlen gyógyszer sem létezik, melynek ne lenne valamiféle mellékhatása. Ezek lehetnek ártalmatlanok, vagy akár kívánatosnak tűnők (pl. az antihisztamin álmosságot okozó…..
Június 5-én döntött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága a “Lambert kontra Franciaország” ügyben. Helybenhagyták a francia Államtanács 2013-as határozatát, mely szerint meg kell szüntetni a 39 éves, egészséges, autóbaleset miatt éber kómába került Vincent Lambert…..
Óvatlan volt az ABC, a tegnapi Golden State - Cleveland meccsen egy pillanatra kivillant Lebron legnemesebb szerve. Mindez élőben, szóval bünti lesz belőle (a CBS annak idején félmillió dollárt fizetett Janet Jackson Super Bowl alatt kivillanó csöcséért.) Tessen kikockázni, meglesz…..
Kemény megpróbáltatásoknak tette ki magát az a nő, aki tudatosan ment feleségül egy erős visszaesőként jellemzett pedofil hajlamokkal rendelkező férfihez. Most abszurd módon védi felnőtté váló gyermekét férje beteges gusztusától. A devoni nő nem kisebb feladatot vett a…..
Pompás ritka fotót posztolt nemrég egy Zoltán nevű retrórajongó a Budapest régi képeken Facebook-csoportba: az 1985-ös felvételen a Budapesti Vidámpark kultikus Űrrakéta nevű játéka látható a Ciklon és néhány ejtőző látogató társaságában. Ha valaki esetleg már ahhoz…..
Az álnéven írt kommentek és blogok miatt is felelősségre vonható vagy. A magyar jog szerint blogbejegyzés vagy névtelen internetes komment szerzője is büntethető. A blogger nem védekezhet azzal,hogy a blog nem sajtótermék, ellene is indítható személyiségi jogi és…..
Szárnyasvakond 2015.03.25 11:03:09
@beszélő majom: "Úgyhogy én már el is döntöttem, hogy ezentúl nem fogok se bloggolni, se kommentelni, mert nekem mindenről eszembe jut valamilyen zsidó gaztett. "

Életed legjobb döntése volt.
Szombaton, szeptember 20-án egy zágrábi téren tartottak demonstrációt a horvát állam és a Szentszék közötti Vatikáni Szerződés felmondását követelő szervezetek. Egy ellentüntető, dr. Ružica Ćavar: "Vörös bűnözők, adjatok vissza mindent az egyháznak, amit elraboltatok!"…..
Szárnyasvakond 2014.09.24 11:43:10
@Zrinski Miki: nem azt írtam, hogy te hazudsz, csak jeleztem, hogy a videón nem úgy látszik, hogy emberünk kétméteres lenne. Az, hogy mások kétméterest írnak, nem jelenti azt, hogy hősünk valóban ekkorára nőtt, csak így bulvárosabb a hír és jobban lehet szörnyülködni rajta.
Szárnyasvakond 2014.09.24 12:42:24
@Zrinski Miki: ámen :)