Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzekelyAgi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végül is én akartam. A rosszullétet. Mondjuk a gyermeket is...De azért ezt az első harmadot igazán át lehetne ugrani. Mondjuk ilyen tér-idő-ugrással. Aki tudja a receptjét, kérem jelentkezzen. Esküszöm, hogy intézkedem a Nobel-Bizottságnál egy kis hátszélért.Ugyan Vuk még nem…..
...szeretnééééék. Csak épp ezt nehéz elmagyarázni a járókában fókázónak.Rosszullét továbbra sincs, összesen annyi, hogy néhányszor megfájdult a hasam, és néha a császársebem is. Enni legszivesebben folyamatosan ennék, közvetlenül két alvás között.Fentiekhez képest…..
Rosszullétek még mindig nincsenek. Ez nem biztos, hogy jót jelent, bár nem emlékszem, hogy az eddigiekben mikor kezdődtek. Mintha kicsit később, de ez már a múlt ködös homályába vész. Úgyhogy még nem történik semmi érdekes. Leszámítva, hogy képes lennék állva…..
Igen, igen, jól érted. Mi, a kis "telhetetlenek", megint gyermeket szeretnénk. Szám szerint a másodikat. Azt mondták, hogy olyan jó a kezdet, hogy ezt a sorozatot nem szabad abbahagyni. :) Megfogadtuk. Igyekszem összeszedni magam és végigkövetni a Kicsi eseményeit, ha már…..