Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bo..

27 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy bazi nagy pisztollyal a kezemben szálltam be egy autóba a haverjaimmal, hogy megfenyítsük egy ellenségünket. Olyannyira elszánt voltam, hogy maximálisan felkészültem lélekben a lelövésére is...
Rájöttem, hogy pénz és munak nélkül vagyok, a tartalékom is hamarosan eteljesen kiapad. A gödöllői szomszédunk, akinek boltja volt, kipakolta egy kicsit távolabbi szabadtéri területre a postékáit, söröket, borokat. Vettem egy sört.   ..
A lakásom előtti udvaron ültetett marihuána palántákat vizsgálgattuk egy barátommal. Szomorúan megállapítottuk, hogy elég satnyák. Olyannyira, hogy kérdéses, hogy egyáltalán megérik-e a szüretet. Aztán eszembe jutott, hogy a másik ház mögé a kukákhoz is ültettünk anno,…..
Sárkányt eregettem egy sűrű erdő tisztásán. Elég kicsi szél volt, a kis, egyszerű, klasszikus sárkányom mégis egész jól felment. Hasonló mozdulatokat tettem vele, mint amit a nullszeles Urban Ninja sárkánnyal szokás, hogy felemelkedjen. Annak ellenére, hogy viszonylag jól…..
Egy feka Tilos dj  a gödöllői szobámba jött, hogy onnan sugározzunk majd egy szettet. élőben a rádióba. Nem volt egyértelmű számomra, hogy ez technikailag hogyan valósul meg majd, de a srác olyan nyugalmat árasztott, hogy nem aggódtam. Vártuk a kezdést, addig dumáltunk.…..
Horgásztam. Körülöttem profi horgászok voltak. Nem is reméltem, hogy bármit kifogok szánalmas horgászszettemmel. Mégis  kapásom volt azonnal, kifogtam több halat is...
Apám úgy döntött, befizet egy bordélyházba egy menetre. Egy olyan helyre vitt, ahol nem tetszett egyik lehetséges hölgyemény sem, ezért javasoltam, hogy menjünk át egy másik helyre. Egy olyan házhoz, ahol már van pozitív tapasztalatom. Így is tettünk.  A másik helyre kicsit…..
Tomival osztálytársak voltunk általános 6, 7, 8 osztályokban Gödöllőn. Akkor és ott különösebben nem voltunk barátok, inkább csak tiszteltük egymást. Én tiszteltem az Ő vezéregyéniségét, ügyességét a sportokban, és amiért ilyen erősen összetartja az osztály…..
A világszerte ismert hegedűs első, Mező című citerás albuma áll a világzenei toplista első helyén. Ilyen rangos helyre legutóbb a kilencvenes évek elején került magyar szerzemény, Sebestyén Márta egy felvétele. A WMCE (World Music Chart Europe) világzenei toplistájához havonta…..
Nimród fiam rákötözött szalonnadarabokkal...
Ellopták mindenemet a gödöllői szobámból. Minden értékemet. Legjobban az asztalfiókom hátsó részének meglovasított tartalma fájt. Egy nagyon keveset hagytak a fiókban, de pont a leggyengébb részt  ..
Cs.M.-el és Petyával piros sityakoztunk a padon egy parkban lazán. Egy kisebb kisiskolás csoport jött arra. Már az utolsó s-kkoknál jártam, de nem dobtam el, gondolván, hogy úgy sem tudják, mi ez. Közvetlenül előttünk vonultak el, majd két kis srác a ciginkre mutatott és…..
Egy lakótelepi lépcsőház alagsorába vezető részén kialakított sóbarlangba menekültem...
Pecze Petivel , a Gödöllői Trafo Club főnökével beszélgettem. Mesélte, hogy mennyire szerette az In Vitro zenekaromat. Ezen csodálkoztam és mondtam neki, hogy pont mostanában hallgattam meg egy régi koncertet és túlontúl eklektikusnak találtam ahhoz immár részben elfogulatlanul…..
Egy urológus doki speciális, gyógyíthatatlan betegséget állapított meg a kukacomnál. Olyat, amilyet csak a magamfajta törpepöcsűek kaphatnak el...
Kirúgtak a munkahelyemről...
Egy szabadtéri rendezvényen a színpadra szólítottak, hogy mondjak néhány szót közismerten kiemelkedően tehetséges rajzolóként. A színpadig egy alakulóban lévő kapcsolatom hölgytagja kísért, gyakorlatilag egymást átkarolva tettük meg ezt a pár lépést, mámorban úszva…..
2013.05.24 Tímea szült nekem még egy gyereket, egy kislányt, aki egy kicsi gnóm gyurmafigura volt és a születése után nem sokkal megkérdezte tőlem: „ügyes vagyok , apa?” A szüléskor egyébként Tímea először hirtelen előre, majd hátradőlt a szülőasztalon oldalt feküdve.…..
Tomekkel csokit kutattunk, végül egy török fűszerárusnál megleltük, aki Tomek bevált régi ismerőse volt. Pontosabban a csoki tesóját kaptuk meg, színtelen , szagtalan állapotú, ám azonos állagú cuczos formájában a fűszerárusnál dolgozó nőtől..
A szomszéd barátnője eljött hozzám basszusgitár leckét venni. Közben arra gondoltam, milyen kár, hogy ilyen rég fürödtem  és ezáltal biztos nagyon büdös lehetek. Tehát közelednem felé vérciki lenne így. Aztán az is eszembe jutott, mi van, ha a mosdatlanságom kapcsán pont…..
Posztgraduális ..
Amtszerdamban voltam T-vel. Nagyon összevesztünk, külön is váltam ott tőle. Egy különleges rollerszerű  járgányt lehetett kölcsönözni. Sokba került, de nagyon kíváncsi voltam rá. Sokáig töprengtem, végül kibéreltem az utolsót (a többit jól kibérelték előttem)…..
Ha bal oldalamra fordulok, Epa, ha jobb oldalamra fordulok, Outdoor..