Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrásúr

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többen szavaznának egy közös ellenzéki listára, mint a Fideszre, jelentette a napoban a Medián, de hasonló eredményről számolt be nemrég a Publicus és a Závecz Research is. Az ellenzéki összefogáson és a kormánypárton kívül azonban biztosan lesznek más indulók is. Jelen állás szerint külön…..
andrásúr 2020.12.22 14:57:22
@birkamenet: Vidéken várom a összefogás aktivistáit ! A vasvillát már előkészítettem !
Ha a magyar miniszterelnök nem lép egyet hátra, még az európai választás előtt a Néppárton kívül találhatja magát. Timmermans szerint Orbán Weber Achilles-sarkát jelenti a Bizottság elnöki tisztéért vívott csatában.  A fiataloknak még nincs egzisztenciális vesztenivalójuk és a múltjuk miatt sem…..
andrásúr 2019.02.25 14:34:11
@Veszéjben a lyogállamiság !: Bangáné után szabadon... !
Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…..
andrásúr 2019.02.19 17:55:33
@midnightcoder2: Kikérem magamnak a kocsisok nevében !
Tegnap este fontos cikket tett föl Varga Attila az Index digitális felületére. A cím - Rémálmot csinált a 2018-as évből a lakájmédia – bombasztikus ugyan, de aki irtózik az olvasásra ösztönző címektől, az egyéb gazságokra is képes. A szerző a kormánypárti médiahálózat idei teljesítményét értelmezte.…..
Október 23-án jelentik be a Mindenki Magyarországa megalakulását. ..
Csak mondom Apa, kezdődik! 2018.08.02 00:38:57
Nincs mit csodálkozni, megmondta a miniszterelnök Tusványoson, hogy nagy változások jönnek szeptembertől, hát valószínű, hogy ennek az előszeleit érezzük. A Hír TV tulajdonos- és irányváltása igazából nem a kezdete valaminek, sokkal inkább a folytatása, rövid közjáték volt csupán, hogy ez a csatorna…..
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
andrásúr 2018.08.01 15:50:12
@user friendly: Ennél nagyobb örömed ne legyen !
Az Orbán-ellenes szekértábor egyik legfőbb közösségépítő gondolata mára annyi lett, hogy aki nincs velünk, az Orbán-nyalonc. Az „aki nincs velünk” bármiben megnyilvánulhat, ami nem biztosítja teljes megértéséről és helyességéről az ellenzéki „politikát”, vagy ami…..
andrásúr 2018.07.23 12:36:33
@maxval balcán bircaman: Anyádról ne írj ilyen jelzőket te mocsok !
Az áprilisi választás után ellenzéki körökben felütötte fejét az a vélekedés, hogy az Orbán-kormányt már csak valamilyen gazdasági (világ)válság mozdíthatja el a helyéről. Ebben van is valami, hiszen az újabb kétharmadnak feltétlenül szükséges, de nem elégséges feltétele volt az abszurditásig…..
andrásúr 2018.06.13 04:52:07
@math0: Agyhalott a drága jó édesanyád !
Nem tud senki semmit, Lajos a hős, mindenki bassza meg...
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
andrásúr 2018.03.20 06:40:26
Már nem csak Botka László, az MSZP volt miniszterelnük-jelöltje mondja azt, hogy az MSZP-t behálózta a Fidesz, nem csak Soros György (mondjuk őt ki nem szarja le) nyilatkozza azt, hogy az MSZP vezetőit megvásárolta Orbán, hanem Gyurcsány Ferenc is. Azért itt álljunk meg egy pillanatra: ha Gyurcsány…..
A technikai megoldások, a négy évvel ezelőtt összefogástól a különböző tartalmú „összefogás light” elképzelésekig – legyen szó koordinált indulásról, visszalépésekről – azt az illúziót keltik, mintha létezne A Csodafegyver Ami Legyőzi A Gonoszt. Van egy rossz hírem: ilyen csodafegyver nincs. A…..
andrásúr 2018.01.27 12:40:48
@feher.b: Én megszólítom az embereket , szavazzunk a Fideszre és zavarjuk el az ellenzéket !
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
Izzóbb bosszúvágy tombol Orbán Viktor lelkében, mint ahogy ezt bárki is gondolta eddig. Talán erős szavak ezek, de azok után, amit a Jobbik kivégzése érdekében az Állami Számvevőszékkel elvégeztetett, még a Fidesz hívei is meglepődtek. Eddig sokan gondolták ugyanis, hogy Orbán úgymond „tökös…..
A „választási mozgalom” kifejezést Gulyás Márton ellenzéki aktivista tette ismertté. Ő volt az, aki még tavasszal, a CEU-tüntetések idején bejelentette, hogy pártok feletti – de egyúttal az ellenzéki pártok összefogását ösztönző – mozgalmat indít a választási rendszer átalakítására. A Közös Ország…..
Az előző bejegyzésben azzal foglalkoztunk, hogyan akadályozható meg 2018-ban a Fidesz újabb kétharmados győzelme. Tudjuk, hogy egy poszt nem csinál nyarat, és az általunk vázolt megoldással kapcsolatban számos kérdés felmerülhet, amelyek egy részét meg is kaptuk a kommentekben, illetve a Facebookon.…..
Kár, hogy mérlegelnünk kell, megéri-e az európai keresztény hagyomány és a magyar etnikum védelme -- és már akkor is lehet védelemről beszélni, ha bár csak retorika, de tudatosít -- , a demokrácia, a gazdaság és a társadalmi erkölcs (tovább)rombolását, a state capture-t és az orosz behatolást.…..
andrásúr 2017.10.30 06:10:48
@Hidvégi Mihály: Aki ezt a kérdést felteszi az nem normális ! Te is hülye vagy és szarházi !
A 2018-as választást minden valószínűség szerint a Fidesz fogja nyerni. S ha ez így lesz, annak elsődleges oka az ellenzék megosztottsága lesz. Támogatottságukat tekintve az ellenzéki pártoknak külön-külön nincs reális esélyük a kormányváltásra, a teljes ellenzéki összefogásnak viszont szintén nincs…..
andrásúr 2017.10.10 05:42:33
@Csipyke: Anyád volt agymosott, hogy világra hozott ! Mint Fidesz- szavazó, kikérem magamnak a pejoratív jelzőt !
Úgy látszik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje tényleg Orbán tanítványa. Tegnapi táblája, amellyel magának tartja fenn a jogot, hogy eldöntse, ki akar kormányváltást, és ki nem, egész egyszerűen vérlázító. Sikerült minden, elvileg szövetségre hívott pártot vérig sérteni és megalázni. Azon kívül,…..
Turbófokozatra kapcsolta az ellenzéki oldal szétverését Botka László, aki már eddig is porcelánbolti elefántként viselkedett az országos politikában. Amióta a rolexes gazdagüldöző önkényesen kinevezte magát miniszterelnök-jelöltnek, megszakadtak az együttműködési tárgyalások és elmérgesedett a…..
A rádió- és tévéműsorokban vitatkoznak a CEU-ról. A stúdióvendégek különbözőképpen ítélik meg a Közé-európai Egyetem elleni kormányzati támadást, abban viszont egyetértenek, hogy a tízezres fővárosi tüntetés aligha rázza fel az országot. Azért marad csöndben „a vidék” - így foglalták össze a köznapi…..