Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocsingocska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még épp hogy csak annyi időnk volt, hogy megszokjuk, hétfőnként visszatér az életünkbe a luxus, ha csak a képernyőn keresztül, de akkor is, és máris itt vagyunk az utolsó résznél, zokogó szmájli. Onnan folytatjuk, ahol legutóbb abbahagyjuk, leánykérésbe csöppentünk, ám az izgalom kedvéért még 30…..
Egy kávézóban nyitjuk a nyolcadik részt, ahol először Babett és Rita beszélik ki Bogi, Babett fekete-arany partiján tanúsított viselkedését, majd kisvártatva odaér a kibeszélt fél is, és ekkor már hármasban rágják a gittet. Babett és Rita bocsánatkérést várna Bogitól,…..
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Mocsingocska 2015.05.15 13:18:03
Mocsingocska 2015.05.15 13:35:53
@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA:
Gyorsan..tömören: a héten az éden éjjelben Patrik nyilatkozta Berki kérdése után, hogy Loki hencegett azzal, hogy megvolt neki Regina,
Ma meg perrel fenyegetőzött a közösségi oldalon...
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Mocsingocska 2015.03.25 10:12:23
@Szent Borzadály: Loki instagram nevét le tudod írni? :)
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
Mocsingocska 2014.12.10 12:32:59
@Chat Géza: sajnos most keresem, de nem találom. Lehet az rtl besegített? Tisztan emlékszem, hogy Samunak hívták az epizódban.
Egyébként nyilván feltűnt már rengeteg embernek, csak a "beépített statiszták" hozzászólásra reagáltam.
Más: minap odakapcsoltam a Dr. Tóth hasznosnak igérkező műsorához, majd ismét a dôbbenet, hogy a nézők közül egy szintén amatőr "gy árnyékos" kérdezett, szólt hozzá a műsorhoz.
Nagyon csalódott voltam :D
Mocsingocska 2014.12.10 12:45:55
@KapitányG: Ok vettem :D
Érdekes drog ez a sorozat, képes kihozni mindenkiből a lelke sötét bugyraiban lakozó őrültet. Elég csak megnézni az Éjjel-nappal Budapest fészbúk oldalát, vagy elolvasni a sorozat producerével készült interjút a Magyar Narancsban. Jó, Herman Pétert nem akarom bántani,…..