Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BundásRigó

14 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyenek voltak a Trónok harca szereplői a pilot forgatása előtt. Az idő vasfoga megrágta őket is. ..
BundásRigó 2014.06.30 16:24:29
Bocs, nem lehetett kihagyni. ..
Médiatörténeti pillanat következik el december 24-én este 6 órakor: az Origo tévécsatornája innentől kezdve 12 órán keresztül egy kandallót fog mutatni, amiben pattog a tűz. Nem viccelünk, a hír halál komoly, olyannyira, hogy maga az Origo tévérovata számolt be róla…..
BundásRigó 2013.12.18 14:14:35
@Yooha: az Oslo-Bergen fenn van youtube-on, 2 részletben
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Lindenék csak nem repültek el, jóhogy, Sarah a gyereket akarja megnyugtatni, pedig nincs annak semmi baja. Még a híradót is lecsekkolta, nézd csak mami, a gyanúsítottadat kinyírták. Sarah nézi, és még elgyötörtebb lesz a képe. Igaz, Richmond nem halt meg, de egyre közelebb kerül…..
Igaz, az m1 mindent megtett, hogy eltemesse ezt a kiváló műsort, remélem ez nem tántorított el mindenkit. Tehát Richmond az emberünk, az előző részben ezt a poént már lelőtték, de remélem ettől még nem lesz unalmas az évadzáró. Bár nem tudom, mit várjak, a „CSI akármi"…..
BundásRigó 2013.11.05 14:23:10
@Gabba: igen, amint lesz időm, kezdem
Az előző lelkizős rész után most egy egészen eseménydús epizód jön, az évadzáró előtt illik felpörgetni az eseményeket. Sötétben, reflektorfényben és szakadó esőben ásó emberekkel kezdünk, akik találnak egy koponyát. De nem az erdőben, vagy valami eldugott helyen, hanem…..
hogyvolt Gyilkosság 1x11 - Eltűnt 2013.09.26 09:00:00
Sarah a futó szerkójában sem nagyon üt el a kaszinó átlag látogatói közül, elvégre nem Vegasban vagyunk, itt pizsiben épp úgy lehet a félkarú rablóba dobálni a negyeddollárost, mint leopárdos otthonkában. Bár, lehet, hogy Vegasban is, még nem voltam. Az agresszív leszbikusnak…..
Az összetört Bennet ázik valahol, Mitch-nek meg elakad a szava Stan láttán, sejti, hogy nem moszkitóktól csurom vér a férje. Rossz hírem van drágám, megvan a gyerek pólója. Holderék jelentenek a hadnagynak a rejtegetett lányról, némi csúsztatással, mert azt hazudják, hogy már…..
A rendőrségen kezdünk, egy tolmács fordítja Bendzsóék telefonbeszélgetését. Muhammed aggódik, hogy tudnak a szobáról és a lányról is, jajj mi lesz most. Nyugi, téged nem találnak meg. És aztán jön az útlevél téma. Holder zsebben érzi már ezt, igaz, 24 óra kell, míg a…..
BundásRigó 2013.09.14 21:06:00
@mokamini:
én is köszi! ez az egyik kedvenc részem az évadból.
A húsbolt raktárában berendezett lányszobában nyitunk, nagy nehezen csak eljut az infó az FBI-os agyakig, hogy nem terroristákat fogtak. A nyomozók aggódnak rendesen, az aktuális elméletük szerint ugyanis Benneték lakásáról idehozták Rosie-t, ha viszont a szövetségiek beveszik ide…..
hogyvolt Gyilkosság 1x07 - Bosszú 2013.08.29 11:00:00
Stan érkezik Bennettel valami nem túl lakott területre, eközben Linden körözést ad ki a kocsira, és addig dörömböl meg ordít Mrs. Bendzsó ajtaja előtt, míg az csak előbújik. Stan kiszáll, Bennet pedig hiába keresi a mobilját. Aztán megjelenik mellette Stan, amitől a szar is…..
Amíg Rosie testét készítik elő a temetésre, a család is készülődik, Mitch talál egy mandzsettagombot Stan zakójának zsebében. Sarah korábban eltűntnek nyilvánított lányok fotóit nézegeti. Főcím után jön Regi, aki ugyan favágónak öltözött, de legalább hoz reggelit az…..
Mivel a Trónok harca soron következő, 4. évadában már sokkal kiemeltebb szerep jut majd Tommennek, Cersei és Jamie vérfertőző kapcsolatának egyik izé, gyümölcsének, a gyereket eddig alakító, és jobbára csak a háttérben becsukott szájjal álldogáló Callum Wharry-t Dean-Charles…..
BundásRigó 2013.08.21 14:17:36
@Yooha: ott volt a kikötőben, mielőtt dzsofrit megdobálták trágyával
hogyvolt Gyilkosság 1x05 - Super 8 2013.08.15 09:00:00
Kora reggel Bennet érkezik az iskolába, Sarah és Holder már a parkolóban kifigyeli, nem sokkal később le is csapnak. Mondd csak el szépen Bendzsó barátom, miért nem említetted, hogy iskolán kívül is találkozgatsz Rosie-val? Ó, a Seattle All-Starsban sokan önkénteskednek. Lehet, de…..
BundásRigó 2013.08.15 13:53:36
@Llew: ezért kell nézni :D
BundásRigó 2013.08.15 21:25:07
@gebiszon: aha... arról nem én döntök :D de kommentben meg lehet beszélni a belső történéseket
Ifjú Ned 9 éves, 9 hónapos, 15 napos, 10 órás és 2 perces, amikor a magányosságát pitesütéssel majd annak elfogyasztásával orvosolja. De nem csak a sajátját, hanem Eugene-ét, majd a fél iskoláét, mert mindenki vigaszra lel a pitében. A nagyüzemi piteevő buli gyászos véget…..
Kris kihallgatáson, rázza a hideg, meg minden baja van, mert hiányzik neki az anyag. Ő nem csinált semmit, különben is: nem tarthatják itt akarata ellenére. Lejátszanak neki egy részletet a pénteki videóból, amiben Rosie arról beszél, mit szeretne csinálni az elkövetkező 10…..
BundásRigó 2013.08.14 21:44:10
@Llew: köszi szépen! a vetítéssel kapcsolatban egyetértek, szerintem is gyilkolják a műsort.
Richmondék érkeznek a szakadó esőben, a megvadult riporterek már azt akarják tudni, mikor jelenti be a visszalépését, mit tud az áldozatról, a gyilkosságról. Tényleg, Rosie Larsen TB számát nem tőle akarjátok hallani? Mindegy, Rich megmondja a frankót: igen, az ő kocsijukban…..
BundásRigó 2013.07.31 20:51:35
@Gabba: tudjuk, köszi
BundásRigó 2013.08.02 12:03:10
@gebiszon: úszó vb-t csak őstermelőtől!
A köztévé kettévágta a pilotot, én viszont egyben írtam meg eredetileg, ez magyarázza a kurta-furcsa kezdést. A szülők azonosítják a holttestet, majd megteszik a vallomásukat arról, milyen körülmények közt látták utoljára a lányukat (iskolai halloween buliba készült),…..
BundásRigó 2013.07.12 11:22:51
@egyemakisszíved: De. Viszont nem értettem, ezért a feliratra hagyatkoztam.
BundásRigó 2013.07.17 22:26:02
@gebiszon: BL selejtező miatt. na nem mintha nem tennének így is sokat azért, hogy kinyírják (lásd: bevezető dupla epizód szétszedése, ami mindenhol máshol jó volt egyben)
Megvan valakinek Benedict Cumberbatch telefonszáma? Megadná? Nem, nem azt szeretném közölni vele, hogy egy földre szállt Isten, hanem azt, hogy mélyen le vagyok sújtva amiatt a teljesen középszerű alakítás miatt, amivel ebben a filmben megörvendeztetett. Pedig kizárólag miatta…..
hogyvolt Gyilkosság 1x01 - Pilot 2013.07.04 11:00:00
Borongós hajnalon indulunk, egy vörös hajú nő fut az erdőben. Engem kicsit Sydney Bristow-ra emlékeztet, de persze nem olyan menő. Közben néha beflesselünk egy lánykát, aki éjjel, hiányos öltözetben menekül, és ha jól sejtem, a helyszín ugyanaz. Szegény próbál nagyon kicsinek…..