Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrZigi

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom mi történt, de az elmúlt hónapokban mintha megszaporodtak volna a dupla-lófejes bankot érintő panaszok. Az alábbi történetben alaposan megkeserítették volt ügyfelük életét, akit sikerült az - általa bájosan bárlistának hívott - rossz adósok BAR- vagy…..
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
mrZigi 2014.05.16 13:52:51
@Kristóf.90:
Egyetértek. Ha valaki rákeres gugliban, igen, legyen ott a top-on ez a cikk, hogy aki oda akar menni 2x meggondolja magát.
Nem azért megyünk szórakozni, hogy ott idióta IQ_0-ás orkok büntetlenül, kényük-kedvük szerint verhessenek meg, dobálhassanak a dunába vagy ölhessenek meg.
Ezt meg kell állítani !

És igen, ahogy elterjed, szépen megapad az ilyen helyek forgalma ... és szép csöndben kapálózva eltűnnek a végtelen semmibe.

Jó lenne, ha lennének teszt oldalak, mint a web áruházaknál, csoportosítva, ahol a vásárlók le tudják írni véleményüket, meg hogy mi esett meg velük. A sok mocsok sz.rt alkalmazó hely helyből zárhatna is be.
Megtisztulna a piac.
Az európa parlamenti választások közeledésével egyre több szó esik Európáról, annak előnyeiről és hátrányairól. Szép számmal akad mindkettő, de valószínűleg a legelszántabb euroszkeptikusok sem vitatják, hogy a határok átjárhatósága az Unión belül jó dolog. Hogy nem…..
mrZigi 2014.05.15 20:07:57
euroszkeptikusok ... istenem már megint elgurult valaki gyógyszere ... legalább ennyire legyen már tájékozott valaki, ha CIKKET ÍR !
Rühellem a Rita Vitroli újságírást !

Az euroszkeptikusok nem azért harcolnak, hogy legyenek újra határok.
SŐT, AZ EU-BÓL VALÓ KILÉPÉS SEM JELENTENÉ EZT !

Olvasson már utána a drága a schengeni egyezménynek, kik írták alá, kik alkalmazzák, kik nem (és mi kell hozzá, és mi nem).

Na akkor mit is akarnak azok a sokat demonizált euroszkeptikusok ?
Azt, hogy a határok nem, de a nemzetek maradjanak meg. Ne egy Európai Egyesült Államok legyen (USA mintájára keményen ezen vannak a nyugati államok) ahol az EU hoz minden szabályt, fiskális politikát, szabja meg akár országokra lebontva (nincs beleszólásod, és nincs sem egyenlő jogok, sem egyenlő kötelezettségek, sem egyenlő fizetések, sem egyenlő minimálbér !) hogy itt te most így élsz, ők meg úgy (aha, hogy neki ott nyugaton jobb legyen) ... hanem maradjon meg a magyar Parlament, saját törvényhozással, saját magyarokat segítő fiskális politikával.

Miért is jobb ez?
Azért, mert gazdaságilag senkik vagyunk. Csak piac. Mára már totál ledózerolták az országot a nyugati mágnás miskák, akik felvásárolták bagóért a gyárakat, csak hogy utána bezárhassák, mert piacot vettek, nem termelő egységet (és gyártja odahaza 2x-es áron, és te veheted itt meg 2,5x-es áron, mert már nincs hazai konkurenciája)

Na ezt jelenti euroszkeptikusnak lenni.
A bedobott értesítő szerint nem tudták kézbesíteni a levelét, de naiv ügyfél egész nap otthon volt, és még biztonsági kamerája is van, úgyhogy visszanézte az egész napot, és egyáltalán nem járt náluk postás. Persze volt, csak a házba nem jutott be. Szeretném megosztani…..
mrZigi 2014.05.09 00:38:11
Én nem tudom mi történt a postán az utóbbi 5-6 évben, de olyan szinten romlott a szolgáltatás minősége, hogy már a vicc kategóriáját súrolja.

Igen, postás FEL SEM CSENGET. Miért? Mert ismételt kihozásért fizetned kell.
Amúgy sem tenné, mert majd bemegy az a f.sz ha kell neki a csomag a postára érte.
Igen? Anyád, hogy az lenne ténylegesen rokkant, és kellene minden sz.r miatt amit nem adtál át neki a postára tolókocsiznia!

Korábban már írtam, a félredobált levelek száma 10 emeletesben ahol laktam 2-3 naponta 10 db volt (ha nem neki szólt, kitette mindenki a postaládák tetejére). Más kerületekből is. Levél is, nem csak számla. Sőt, állam bácsi által küldött hejjdesürgős ajánlott levél is.

Csomag, na az vicces dolog. Egész nap otthon voltunk betegség miatt, másnap láttuk értesítőt ládában. Köööösszi ktsög.
De a legjobbak egyike amikor tértivevényeset SZOMSZÉDNAK adott át (alkesz desznyónak), meg amikor aláhamisította aláírásunk (krixkrax, mer honnan tudná milyen) és eltüntette a levelet.
De a 10 emeletesbe legalább néha felcsöngetett (5-ből 2x). 4 emeletesbe erre se volt hajlandó a drága postás (5-ből 1x sem).

OK, legalább visszavitte a postára, és másnap ott át tudtuk venni.
De a futárszolgálatok amit művelnek manapság, na az még a r. postát is kenterbe veri.
Egész nap üljön otthon az ember, mert 1x majd valamikor jönni fog a futár 8-17-ig? Mivaaaan? Jópár éve, még előző nap telefonáltak, hogy akkor mikor jöjjenek, és akkor jöttek +-1 óra (vagy szóltak fél órával előtte, és odaért az ember aznap)
Ezek meg csak jönnek, se nem telefonálnak, semmi. Bedobják a postától eltanult módon a cetlit, és le van sz...va minden. Ott a csomagon a telefonszám? Kit érdekel ?
Meg kellene nyomni a kapucsengőt? Áááá, minek? És ezek még csak nem is postára adják le, hogy másnap át tudd venni, hanem .... vehetsz ki egy másik szabadnapot is, és akkor talán majd valamikor kihozzák.

Valahogy egyre többet jut eszembe egy poén a Vissza a Jövőbe 2 filmből:
Esik az eső, prof számol vissza ... 3,2,1 ... és elállt. Ekkor nyögi be:
- Bárcsak a posta lenne ennyire kiszámítható
:DDD
Talált, süllyedt, 5 pont :D
Előfordul, hogy rossz emeletre dobják be mások közműszámláit, K. azonban már a szomszéd házból is kapott ilyeneket: Tegnap hazaérve érdekesség fogadott a postaládámban. Tudniillik, a Kiskorona utca 8-ban élek immáron évek óta. Rendszeres, hogy a postások kézbesítők nem…..
Az alsóbbrendű, közértekben/drogériákban kapható hajszínező termékek használata biztos kudarcra van ítélve, amint erről naiv blogger is meggyőződhetett, bár neki fodrász végzettsége miatt tudnia kellett volna. A L'oreal extrém platina hajfesktéke a kép bal oldalán látható…..
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
mrZigi 2014.02.21 17:59:32
@yxcvbnma:

Nem.

A TIGÁZ rajta nyerészkedett, a vevőt ért sérelemért saját maga kötbérezte alvállalkozót.
Ő viszont nem hajlandó kötbért fizetni a T. vevőnek (tisztességtelen haszonszerzés).
Az OTP is díjat emel, de erről még nincs történet. Van viszont egy másik abszurdabb, amiben Gyuri körömszakadtáig küzdött az ügyfélszolgálat all-star csapatával, hogy küldjenek neki egy elmaradt számlakivonatot: Megszoktuk már (UPC, Telenor, stb... használata mellett), hogy…..
Barbara nem érti, miért kellene 6 millió forintot letennie az Erste Banknál hitelezett házukra fedezetnek, ha fel akarja újítani a tetőt. Mi sem: 5 éve van ingatlanfedezetű devizahitelünk (8.000.000,-Ft) a házunkra, az ERSTE Bank-hoz érkezik 2005 óta a fizetésünk, és azóta a 2.…..
Bp és családja karácsonyi üdülés címén megtekintette a Medves Hotel felújítási munkálatait, de kiderült, hogy azok még a 70-es években történtek. A felajánlott csereszobákban már nem csak fűtés nem volt, de bútor sem, ezért inkább hazaautóztak: Kérlek, tedd közzé…..
Érdemes nem a jóistenre hagyatkozni, és felírogatni egy digitális naptárba gépjárművünk jeles évfordulóit (ébresztés egy héttel hamarabb), és akkor nem járnak úgy, mint minden negyedik autós, akinek megszüntették a kötelezőjét nemfizetés miatt. Amúgy ilyenkor miért nem…..
mrZigi 2014.01.10 20:59:45
@uraaam:
Rögzítenek. Az összes Kbszott szolgáltató elkéri email és telefonszámom.
Állam bácsinak is ott az email címem ügyfélkapun.
Banknak is ott az email címem, meg is talál a sok hülye reklámmal.
Egyedül netrisk ahol intézem minden biztosításom, mert ők képesek email-en is kommunikálni.
mrZigi 2014.01.10 21:16:19
@uraaam:
Nem kell Generali meg a többi marhával foglalkozni, mondtam, netrisk, és mindent tudsz azonnal neten intézni, mindenről kapsz email-t ...

Én is IEB-s voltam, és kérték már akkor is email címet (na ott volt szolgáltatási színvonal, piszok jó netbankos termékeik voltak).
Meg is szüntettem minden számlám Cib-es egyesülés után.

Amúgy meg, törvényi szabályozás kérdése az egész.
Elég lenne, hogy ha elfelejtette befizetni, attól még neki van, csak késedelmi kamatot fizet ameddig meg nem történik befizetés ... és KÉSZ.
Ennyi.
Nem is értem az egész fasakodást az újrakötéssel vagy sem meg minden.
A Ciprus szolárium tulajdonosa és alkalmazottja szerint sem hibáztak, amikor kóricálni hagytak az üzletben érdeklődöket, akik közül az egyik ellopta naiv ügyfél pénztárcáját, amíg a gépben feküdt: Megpróbálom rövidre fogni a miképpen járt a lányom a VI.ker Andrássy út…..
mrZigi 2013.12.31 19:20:15
@igazságos:
Nem az az első szabály, hogy sok pénzel sehova, hanem hogy VÁGJÁK LE VÉGRE A MOCSKOS TOLVAJOK KEZÉT !!!

Nehogy már megint az áldozat legyen a bűnös ?!??!!
mrZigi 2013.12.31 20:37:16
@igazságos:
Attól az ugyanúgy tolvajlás.
Ha úgy sétálsz, hogy kilóg a zsebedből egy köteg 20 ezres, akkor te lehet felelőtlen vagy, de akkor is kell egy MOCSKOS TOLVAJ, hogy ellopja.
Ha nincs, akkor szépen hazaérsz, zsebedben a pénzzel.

Szerintem ez itt egy igen tiszta morális fekete-fehér.
Tisztességes ember nem nyúl hozzá, vagy segít, tisztességtelen meg eltulajdonítja.
Ennyi.
A tisztességes élhesse szépen életét, a tisztességtelent meg alaposan megbüntetni.
Zoltán nem érti, miért mindig ingatlanosok hívják, amikor direkt beleírta a hirdetésbe, hogy „Ingatlanközvetítők ne keressenek!”. És mindegyik megkérdezi, hogy miért? Lehet, hogy érdemes lenne egy külön telefonszámot áldozni a projektre, aztán ráengedni az ingatlanos…..
mrZigi 2013.12.31 19:24:47
@Ádám:
A lóf.sz az, nem a munkájuk.
Ingyenélő haszonleső senkik, akik ráadásul az eladó ELLENÉBEN dolgoznak, az eladó PÉNZÉBŐL.

Amúgy direkt tesznek rá, mocskos disznók, van amelyik odáig megy hogy elmegy megnézni, és akkor lengeti meg a lapot, hogy ő ingatlanos, és szívesen hirdetné ... és a kamuszöveg a kamuvevőjelölttel ..

Undorítóak. Komolyan.
A 21. századra már rég ki kellett volna halnia ennek a semmire nem jó, totál haszontalan állatfajnak.
Nem annyira naiv vásárlónak nem sikerült élőben megtekintenie egy kiszemelt lakást, mert a tulaj feleslegesen nem zavarta volna az albérlőjét: Családi okok miatt úgy alakult, hogy egy kisebb lakás megvásárlására adtuk a fejünket az egyik megyeszékhelyen. Sok száz, ezer…..
mrZigi 2013.11.28 20:08:18
Hihetetlen mennyi mocskos lakás-TÚRISTA van !
És nem csak az unatkozó nyuggerek, iszonyat mennyiségben minden korosztály (ok, főleg középkorú és idősebb).
Az ember kirak a lakásról 8-15 képet (alaprajz is), mindenféle nézőpontból, mindent bemutatva, hogy ne legyen semmi zsákbamacska, full részletes leírással. És jönnek, és NÉZELŐDNEK és VESZTEGETIK AZ ÉN DRÁGA IDŐMET !
Állítom 70%-ának se pénze, se lehetősége, se eladandó előző, semmi.
Komolyan felháborító és szar így ez, totál k.baszás az eladóval.

Az ingatlanosok, na az a másik mocskos banda. Bepróbálkozik telefonon, vevőnek adja ki magát, és 5 perc után közli, hogy ő ingatlanos. Elmész a jó K... ANY..BA B+ !
Az ár amit kérnek a SEMMI SZ.R szolgáltatásukért, na az még felháborítóbb. 4-6% ? A jó K., az aki megkeres semmi munkával 4-600.000 Ft-ot egy 9 milliós szar panel eladásán.
Az is hülye, aki beenged egyet is.
Meg az az ostoba agyalágyult vevő is, aki azt hiszi ingyen viszi őt körbe lakásról-lakásra (csak úgy bratyiból) az ingatlanos.
Aztán meg sír a mocskos sunyi pofája, hogy miért kerül ilyen sokba az a lakás, amikor másik (lelakott sz.r) ilyen meg fél misivel kevesebb.
Azért B+ mert ingatlanossal jöttél. Mert olyan hülye s.gg vagy, hogy nem vagy képes a top 6 ingatlanos oldalon fél misivel olcsóbban megtalálni ugyanezt a hirdetést, amit magánszemély adott fel.
Mégis mi a fenét gondoltál, hogy majd én fizetem ki a te fél milliós városnézésed, csak mert hülye vagy használni az internetet és a keresőt ???

Ha még 1x ingatlan eladásra adnám a fejem, akkor:
- telefonszám 90-es fizetős szám. Előre odaírva, hogy aki megveszi (vételi ajánlatot tesz), az visszakapja a telefonköltséget. Aki vesztegeti az időmet, az vesztegesse a pénzét is
- megtekintés díja alkalmanként és fejenként 2000 Ft, amit szintén visszakap aki meg is veszi. Aki nem, az meg ha vesztegette az időmet, vesztegesse a pénzét is (meg ne 15-en jöjjenek már lakást nézni)
- a lakás állapotáról kép és videó, hogy aki nem akar fizetni, mert nem komoly, az érje be ennyivel.
Naiv TB-gondozott 7 perccel zárás előtt érkezett tüdőszűrésre az Amerikai útra, ahol kiderült, hogy egy forintot nem tudnak visszaadni semmiből. Amire szerzett aprót, kiderült, hogy már lejárt a munkaidejük. Hosszas küzdelem árán rábeszélte őket a vizsgálatra, de hiába…..
Naiv ügyfél reggelente azzal bosszantja magát, hogy bemegy a K&H-ba pénzt felvenni, ami szinte sosem sikerül, mert még alszik a rendszer. Viszont délután 3 után sem az igazi, mert akkor meg már az országos központi pénztár zár be: Az elmúlt héten többször jártam egy…..