Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Father Justice ☢

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pasi három év után sem képes túllépni az exén, és ha kicsit bepiál, szánalmas monológokkal zaklatja exét, akinek amúgy már új barátja van. Az ügy pikantériája, hogy a nő mindent megtesz azért, nehogy párja megtudja, hogy az exe még ennyi idő után is ennyire ragaszkodik hozzá, mert attól fél, hogy…..
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
Father Justice ☢ 2019.09.01 17:01:31
@TSEPKE: Én a klasszik forgatókönyvet valószínűsítem: Joli férjhez ment a jól kereső, saját kecóval / házzal rendelkező jellemhulladékhoz, akit hamargyorsan meg is akart lasszózni egy gyerekkel. A számításba ott csúszott hiba, hogy Zétényke fogyatékkal született, így Gerzson a következő körben már inkább egy másik, fiatalabb nővel szaporodott, mert biztosan "Joliban van a hiba" .. és mert megtehette ($$$).

Természetesen Gerzson 95%-os valószínűséggel 5-6 év múlva is elhagyta volna Jolit, akkor is, ha az már a harmadik makk egészséges gyereket szüli neki. Csak akkor valószínűleg nem újabb almot alapít egy kicsivel fiatalabb nővel, hanem gyermekmentes, rongyrázós-villantós konstrukcióra újít be egy sokkal fiatalabbat - míg az ki nem öregszik mellőle.

Azt nyilván egyetlen épelméjű ember sem gondolja komolyan, hogy Gerzsonról csak hosszú évek elteltével derült ki, hogy emberileg a béka segge alatt van kettővel. Természetesen nyilvánvaló volt ez Jolinak a kezdet kezdetén is, de mivel szintügyileg ő volt az elérhető legjobb, jöhetett a lasszózás. Vegytiszta érdekek az egyik és a másik oldalon is - egyik fél sem vethet a másik szemére semmit.

Mi a helyzet most?

Az egyedülálló anya státusz alapból is a tizedére csökkenti egy nő merítését a húspiacon, egy fogyatékos gyerek nevelése pedig alsó hangon a huszadára. Így aztán el lehet képzelni, hogyan viszonyul Béla (a "szerető pótapu") szintje Gerzsonéhoz. Ebből pedig egyértelmű az is, miért nem tudja Joli elengedni ezt az egészet, tiltani-törölni Gerzsont Babettel együtt, és kizárólag előre nézni.

Bármennyire is próbálja saját magával és az olvasókkal is elhitetni, hogy neki ez már nem fáj, csak utoljára oda akart még pörkölni kicsit.. kurvára kilóg a lóláb, hogy dehogynem, és ez még évtizedekig így is lesz.

Ettől még persze lehet kisebbségi komplexusa is, de az már csak a hab a tortán.
Father Justice ☢ 2019.09.02 10:13:54
@Daenerys Targaryen: A szintbe természetesen nem számít bele, mert az egész egyszerűen nem azt jelenti.

Amiről te beszélsz, az a (pár)kapcsolati érték általánosságban, amelyben objektív (háziasság, megbízhatóság, hűség, stb.) és szubjektív (humor, érdeklődési körök metszete, "be tudjuk-e fejezni egymás mondatait feeling", stb.) szempontok is szerepet kapnak. Egy több évtizedes együttélésnél nyilván ezek a tényezők sem elhanyagolhatóak.

Csakhogy az emberek 99.99%-a alapállásban úgy működik, hogy az elérhető legmagasabb szintű jelöltek között próbálja megtalálni a legkevésbé nemnormálisat, nem pedig az emberileg legmagasabban szárnyalók között a fogcsikorgatva elfogadható szintűt.

Azt kell megérteni, hogy a szint nem szimplán a legfontosabb a válogatási szempontok tömkelegében, hanem szűrőfeltétel: akinél nincs meg a belépő, azzal nem férfi-nő, hanem ember-ember viszonylat alakul ki. (A maradékelvű megállapodás másik történet.) Ezért nincs is értelme arról beszélni, hogy a szint vagy a jellem fontosabb: két különböző entitásról beszélgetünk.

Kíváncsi lennék, az ide kommentelő nők közül hányan cserélnék le szemrebbenés nélkül a jelenlegi barátjukat / élettársukat / férjüket egy rosszarcú, csóró, de emberileg és jellemrajzilag maximálisan patent, lélekben harmonikus frekvencián rezgő mikropöcsű gnómra - akkor is, ha Sanyi trehány, önző, bunkó, hülye szokásai vannak, és jónéhány félrekúrása fölött is szemet kellett hunyni már.

Nettó képmutatás az egész.
„Bizonyos nők ma már jóval az átlag férfiak felett állnak, ő meg abban hisz, hogy még ekkor sem a pasiknak kell megfelelniük a nőknek, hanem fordítva” - Bár Posztolónk csak kívülállóként lát rá erre a fura kapcsolatra, akkor sem érti, miért marad egy pasi egy olyan nővel, akire csak panaszkodni…..
Father Justice ☢ 2019.08.16 13:28:33
@Az elpusztíthatatlan otthonka: "Bizonyos" nők anyagilag ma már jóval az átlag(os anyagi helyzetű) férfiak felett állnak. Ez ebben a kontextusban kizárólag így értelmezhető.

Nyilván nem arról van szó, hogy Réka klasszisokkal jobb nő lenne, mint amilyen kategóriát képvisel Sanyi férfiban, mert akkor ilyen körülmények között (folyamatos basztatásokkal megtűzdelve) nincs tartós sunázás. Azt is kizárhatjuk, hogy fél fejjel magasabb lenne, mint Sanyi, mert az meg irreveláns a konkrét történet szempontjából.

Elsőre azért érthetetlen az összefüggés, mert a posztíró nem akart kitérni arra az apróságra, hogy mivel Réka a pénzesebb, Sanyi hosszabb távú, klasszik párkapcsolatra úgysem lenne elég jó. Mivel azonban esztétikailag határozottan Sanyi oldalán pattog a labda, a kötetlen kúrogatásnak nincs akadálya. Ezért beszél saját maga / Réka helyett ködösítve "bizonyos" nőkről, amikor a szög végül kibújik a zsákból.
„Sosem tepertem olyan nagyon nőkért, valahogy mindig ők választottak engem, én inkább csak belementem a helyzetbe” - És talán emiatt is alakul mindig úgy Posztolónknál, hogy inkább a beletörődésről szól részéről a dolog, és néha úgy érzi magát, mint egy elejtett vad. Aztán már csak idő kérdése, hogy…..
„Ennél röhejesebb szakítási szöveg pasiktól, hogy „Jobbat érdemelsz nálam” meg „Te túl jó vagy nekem” szerintem nincs” - És sokan nyilván azért vetik be, hogy kerüljék a konfliktust, még ha ezzel nem csak a hátrahagyottat veszik hülyére, de saját magukat is megalázzák.   Ha esetleg nem tudtad:…..
Father Justice ☢ 2019.08.02 16:58:10
@Captain Admin: Ha a szóban forgó faszit több száz millióan ismerik, mert a világ egyik menő együttesének frontembere, akkor már csak statisztikai alapon is lennie kell néhány millió nőnek, akik pusztán amiatt ágyba bújnának vele, mert "láthatóan sok más nőnek is kell, tehát nekem is kell".

Azt, hogy ki eléggé vonzó (go/not go, kizárólag a külseje alapán), és ki nem, a férfiak és a nők is 3 másodperc alatt eldöntik az ellenkező nemű delikvensről, de a hasonlóság pont eddig tart.

Egy férfinak megvan a saját ízlése és értékítélete, a többi férfi véleménye alapján egy szinten aluli nő soha nem fog fizikai vonzalmat kiváltani belőle. Tegyük fel, hogy Barbra Streisand most 28 éves, és nagyon bejön a hangja, ezért ott vagyok az összes koncertjén. Rá fogok gerjedni, ha minden alkalommal azt tapasztalom, hogy sok férfi képes rágerjedni - tök mindegy, mi miatt? Nem, mert attól még ugyanolyan ronda marad szegény, a státusza meg kurvára nem érdekel, mert annak semmi köze egy nő szintjéhez.

A nők többségénél viszont simán működik a dolog. Steven Tyler sem egy férfiszépség, mégis annyi jó nőt dugott meg, ameddig szerintem el sem tudna számolni. Itt még csak nem is az anyagi előnyökről van szó, hanem a "megdugott nagy X.Y., akinek a koncertjein rajtam kívül még több ezer nő tombol, és aznap este pont engem választott!" feelingről. Ez a feeling a nőknél egy bizonyos hírnév fölött simán felülír mindenféle esztétikai negatívumot és hiányosságot. Meg sokszor minden mást is, az említett homárfaktort is beleértve.

A megboldogult Szakítós Blogon volt egy ilyen poszt, ahol a 20 körüli kiscsaj és a faszija együtt voltak a Szigeten, és a koncert végén az akkoriban menő puncirock banda frontembere rámutatott többek között erre a csajra _IS_. A csaj meg ment is többi csajjal a színpad mögé "casting"-ra nyomban. Mikor a barátja elkezdte ráncolni a szemöldökét, csak annyit mondott, értse meg, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom, és ezzel egyben szakítottak is. :)

Amikor a faszi hírneve és státusza nem túl magas, fizikailag sem vonzó, viszont anyagilag a nő mikrokörnyezetének felső 1%-ába tartozik, akkor meg szimplán a BOBW (Best Of Both Worlds) scenario-t valósítják meg. Ráakaszkodnak a pénze miatt, de félrekúrni a magas esztétikai szintű sunátorokkal fognak. Nem ritkán ezek valamelyikétől származik a gyerek is, akivel meglasszózzák Józsit. Utóbbi a BOBW kimaxolása.

Magyarul az első esetben tényleg mindent felülír a férfi kiemelkedően magas státusza és a többi nő értékítélete - még ha csak eseti jelleggel is-, a második verzióban viszont a kitartottkurvák közismert érdekérvényesítő csúcsrakúrásáról van szó.

A nők többségének nem okoz gondot széttennie a lábát egy fizikailag nem vonzó férfinak, ha ettől elég magas rövid- vagy hosszútávú előnyöket remélhet. Persze hosszabb távú, szaporodást is magában foglaló konstrukciónál a férfioldali fizikai / egészségügyi defektek megléte a nő gondolkodását hatványozottan fogja külső spermaforrás igénybevétele felé terelni.

Igazából semelyik fronton nincs semmi újdonság, a nők évezredek óta így működnek, csak az első kérdéskörnél az adott kornak megfelelően be kell helyettesíteni a rocksztárok helyére a filmszínészeket, élsportolókat, hadvezéreket, törzsfőnököket, stb.

Nincs új a nap alatt.
Father Justice ☢ 2019.08.02 18:02:57
@Captain Admin: Pont ezért írtam Steven Tyler kapcsán is, hogy semmiféle előnyhöz nem jut a nő, mégis örömmel dug vele, pusztán amiatt, mert más nők is örömmel dugnak vele. Csak azért, mert ő a nagy Steven Tyler.

Nyilván a nők is ugyanúgy ösztönösen gerjednek a magas, sportos, jóképű, szimmetrikus arcú, stb. férfiakra, ahogy mi gerjedünk a szép arcú, klasszik homokóra alkatú, hosszú hajú, formás lábú, stb. nőkre.

A különbség ott van, hogy míg mi CSAK erre gerjedünk (a perverz, beteg állatok kivételével, de az más téma), addig a nők leginkább azokra a férfiakra gerjednek, akikre sok más nő is gerjed. Ebben az esetben viszont tökmindegy, hogy a gerjedés tárgya alacsony, púpos, rusnya, vélelmezett vagy valódi buzi, vagy bármi egyéb: a nő feltétel nélkül megbízik a többi nő értékítéletében, különösen a nála magasabb szintűekében. "Ha nekik jó volt, nekem is jó lesz!". Ha meg úgy sejti buzi, majd miatta hetero lesz - csakúgy, mint ahogy a börtöntöltelék faszjankó ("rosszfiú") majd miatta jó útra fog térni.

Ez kőkeményen ösztönszinten zajlik a nőknél, nem kell benne sem érdeket, sem logikát keresni.

Így működik a rendszer.
Father Justice ☢ 2019.08.02 19:01:44
@PerfectStranger: "..egy faluban ugyanúgy, mint Pesten vagy bárhol máshol a világban."

Így van, pontosan ettől függ, nagyságrendileg mekkora az a rakat.

A bakószömörcsögi művelődési ház kontextusában lehet, hogy csak 9 fő, de a globálisan milliós létszámhoz már olyan paraméterek kellenek (rendszeres világkörüli turnék, TV-szereplések, stb.), amelyek kéz a kézben járnak a hírnévvel. Captain Admin eredeti kérdése erre a léptékre vonatkozott, erre válaszoltam.
„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami…..
Father Justice ☢ 2019.07.29 11:19:12
Ez a poszt iskolapéldája az egyik legfontosabb XXI. századi párkapcsolati alapvetésnek: a férfi a nála jelentősen magasabb státuszú nőnek sosem lehet a szó klasszikus értelmében vett társa, csak a sunátora és/vagy csicskája.

Ezen semmit nem változtat az sem, ha a nő nem önerejéből tart ott, ahol, hanem kvázi a segge alá tolták a lényeget - akár a felmenői, akár a korábbi "szponzorai". Ezt egy nő tudatalatt mindig a saját sikerének könyveli el, a külvilág felé leadott körítés mennyiségétől és jellegétől függetlenül.

Sokan elkövetik azt a baklövést, hogy az anyagi szintkülönbséget kizárólag a felek aktuális rendszeres jövedelmének összehasonlításával próbálják meghatározni.

Ez a történet is rávilágít arra, hol van ebben a hiba: hiába keres Gizi nettó 180-at gyógytornászként, Sanyi meg 450-et szakácsként, ha Gizi tökéletesen tisztában van azzal, hogy Sanyi ebből a keresetből kb. 25 év múlva jutna élhető, tehermentes, minimum kétszobás lakáshoz Bp-n. Így máris Gizi felé lejt a pálya, és bár megpróbálja a külvilággal és saját magával is elhitetni, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja, és nem is él vele vissza, hibátlanul átjön a sztoriból, ki viseli otthon a nadrágot. Ezért kell a már meglévő vagyonelemeket és a rendszeres jövedelmet / bevételt párkapcsolati szempontból mindig együttesen vizsgálni.

Most pedig forduljunk rá a kulcsmondatra, melyben a legfontosabb szót rögtön szedjük nagybetűvel: "..viszont nem érzem MÉG, hogy jó szívvel közössé tudnám tenni."

Nade mikor érezné úgy Gizi, hogy eljött a 100%-os közösködés ideje? A megfejtés nem igényel rakétafizikai ismereteket: amikor Sanyi minimum kétszer - de preferáltan többször - annyit "tenne közössé", mint ő, de a közös pénz sorsa fölötti döntési jogköröket 100%-ban ő gyakorolná. Ezzel ki is rajzolódik a modern nő valós elképzelése az egyenlőségről: "Ami a tiéd, az az enyém is, ami az enyém.. az meg az enyém."

Nyilván elképzelhető, hogy Sanyi 2-3 év múlva már a jelenlegi nettója dupláját viszi haza, de ezzel sem lesz előrébb. Egyrészt a folyamatosan növekvő jövedelméből Gizi egyre puccosabb kiadások finanszírozását várja majd el ("..elvégre mégiscsak nálam laksz, az én jóvoltomból nem kell költened albira vagy lakáshitelre..") - olyanokét, amelyek csak neki fontosak, de mindig közösként vannak tálalva. Másrészt ha Sanyi elég hülye ahhoz, hogy ebben a konstrukcióban gyereket csináljon Gizinek, bármennyit is keres, a teljes jövedelme fölötti kontroll automatikusan az asszonyé lesz. Amit Gizi keres, abból gyarapíthatja a saját megtakarításait, amit Sanyi, azt meg realtime-ban feléli a család.

Ha néhány év múlva válnak / szétmennek, Gizi hoz egy új sunátort a lakásba, Sanyi meg csupasz seggel cuccolhat vissza az anyjához Bakószömörcsögre, és kezdheti magát összerakni a nulláról. Közben bőven lesz ideje rájönni, hogy ebben a scenario-ban nem a saját egzisztenciájának felépítéséért, hanem csak és kizárólag a szaporodás lehetőségének megszerzéséért dolgozott a legaktívabb éveiben. Legfeljebb azzal vigasztalhatja magát, hogy talán tényleg tőle van a gyerek..

A végső tanulság tehát: ilyenkor sosem a Giziknek kell választ adni arra, hogy lehet-e probléma egy férfinál, ha nem társként, hanem csicskaként funkcionál a kapcsolatban ( = utolsó bekezdés finghámozásmentes verziója)..

.. hanem a Sanyik szemét kell felnyitni a rögvalóságra.
Father Justice ☢ 2019.07.29 15:12:42
@Captain Admin: Ha Sanyinak akár csak lepukkant garzonja lenne Soroksáron, már az is egészen más kapcsolati dinamikát eredményezne - akkor is, ha továbbra is Gizi lenne előnyben a két szobás kecóval, amit az ősök toltak a segge alá a belvárosban. Ha van egy stabil "hátország", ahová bármikor vissza lehet vonulni a női hisztik / követelőzések / inkorrektségek elől, nemhogy az egyoldalú feladatkiosztások, de ideális esetben a shit-tesztek is eltűnnek a rendszerből. Főleg, ha a masszív esztétikai szintkülönbség megvan a férfi javára, mint kettejük esetében.

Persze felmerül a kérdés, hogy ilyenkor mi a célravezetőbb stratégia? Érdemes-e egyáltalán egy Gizi-féle középronda, diktátorstílusú, önigazoló, önző nővel vesződni összecuccolósban, vagy inkább kötetlenül kúrogatni a sunapozitív csajokat a sajátban, és közben ezerrel dolgozni a pénzügyi szintnövelésen? Ez már a konkrét Sanyi prioritásain, kvalitásain és szorgalmán múlik.

@Nevem Senki Most: Az "ami a tiéd, az az enyém is, ami az enyém, az meg az enyém" a(z elvileg) közösen menedzselt anyagiakhoz való alapértelmezett női hozzáállás, idáig nincs új a nap alatt.

Viszont az ingyenalbi mellé kiseltartást is elvárni, és egy pénzügyi megállapodást felrúgni (valójában: ignorálni, ha egyszer egy percig sem tartotta be) - ez már egy következő fokozat. Ilyen tipikusan akkor fordul elő, ha a nő annyival jobbnak tartja magát külsőre, hogy evidensnek tekinti a szexügyi szolgálatai folyamatos pénzügyi ellentételezését. (Nyilván ezek kérik ki maguknak legvehemensebben, hogy MNK. :) ) A ti esetetekben a valós esztétikai szintkülönbség nem lehetett akkora, amekkorának a nőd gondolta, mert tökösen behúztad a kéziféket, mégis maradt a kapcsolatban, pusztán az ingyenalbi miatt.

Ezek a momentumok segítenek belőni a nőknek a tényleges húspiaci értéküket, mert alaphelyzetben az 1-től 10-ig terjedő skálán kb. kettővel magasabbra kalibrálják magukat a valóságnál.

A leckét pedig minden férfinak érdemes lenne 30 előtt megtanulni, mert minél tovább tart az álomvilágban lebegés, annál fájdalmasabb lesz az ébredés.
Father Justice ☢ 2019.07.29 15:32:46
@Janed0e: Hiteltelen a sztori. Ezt a faszit legfeljebb az zavarja, hogy az idő előrehaladtával egyre csökkenő hatékonysággal tudja blokkolni a jobb csajokat a preferált korosztályból (22~28). De egy sunátor sunátor marad, ameddig csak áll a zászló. Más kérdés, hogy az egyéni ingerküszöbét megütő nőkhöz meddig elég a jó külső, és honnantól kell pénzzel kompenzálni.. és mennyivel. Na, valahonnan innen fújhat a valódi szél.

Szerelem.. ugyan már, Robertónak legfeljebb a kényelmi szolgáltatások miatt kellene a 'fix asszonyállat', főleg, ha a szaporodás kötelező körét is letudta már.

Mondjuk van az a pénz, amiért sokan hullatnak néhány krokodilkönnyet egy ilyen műsorban, ha egyszer erre van igény. :)
Amikor a barátnő a saját lakásodat sem tiszteli, nagyjából elképzelhető, mit tesz majd a közös fészketekkel. Posztolónk letesztelte a csajt, és három napra rábízta a lakását, de amikor hazajött egy kisebbfajta szeméttelep várta. Utána nem sokkal vetette fel a csaj, hogy össze kéne…..
Father Justice ☢ 2019.07.19 08:57:15
A technikai részleteken (mosogatás, pizzásdoboz, tunyulás, stb.) rugózás felesleges, mert a probléma nem ez, hanem Erzsi királynő alapvető hozzá(d)állása: ha mindazért cserébe, amit adni tudsz, eddig elegendő volt havonta párszor odatartania, a viselkedésén és az életvitelén kérlelések, meggyőzési kísérletek, erőteljes felszólítások és ultimátumok miatt sem fog változtatni. Miért is tenné? Ha "teljesen kifordulsz önmagadból" - ahogyan ő fogalmaz majd -, a legkisebb ellenállás irányába elmozdulva keres egy másik gazdatestet, preferáltan a jelenlegi sunátorához közeli saját kecóval. (Ne legyenek nagy illúzióid, a mobilfüggőség egy huszonéves, sunapozitív nőnél a legritkább esetben merül ki kiscicás fotók lájkolásában és megosztásában.)

Ebben a konstrukcióban egyetlen teendőd van: az egy dugásra jutó fajlagos költség kiszámítása. Ha ez elfogadható, dugd, amíg tudod, de már ma kezdj el vadászni. Ha az utódával nemcsak dugni jó, de képes ember módjára élni és viselkedni is, az állandóra összecuccolás sem okoz majd gondot. Különösen, ha ő már nemcsak a pináját akarja felajánlani az ingyenalbiért és kiseltartásért cserébe - mint a huszonéves nők ~95%-a -, hanem a költségek megosztását is magától értedőnőek tekinti.

Persze ennél a verziónál valószínűleg komoly engedményeket kell tenned szintügyileg, de ha te magad is elkezdesz szintet növelni, ebben a kategóriában is találhatsz olyat, aki legalább olyan jól néz ki, mint Erzsi, ugyanakkor emberileg sincs a béka segge alatt kettővel.

Hajrá!
Nehéz úgy fenntartani egy kapcsolatot, ahol a volt férj még mindig jelen van. Mivel ezzel a helyzettel nem lehet mit tenni, Levélírónk azt javasolja magának és a hasonló szituációban vergődő férfiaknak, hogy próbáljanak nem agyalni ezen: más megoldás nincs. Mert vastag bőr kell…..
Father Justice ☢ 2019.05.31 09:37:12
Ha ötször ennyi diplomád lenne, azzal sem lennél beljebb, mert az Élet nevű tantárgy axiómáit nem az egyetemen lehet elsajátítani. Például azt a triviális alapvetést, hogy más gyerekét pénzelheted, de nem nevelheted, neked is a saját károdon kellett megtanulnod.

Ha ilyen egzisztenciával, gyermektelen 40 éves férfiként az a legjobb opciód, hogy egy faszkalap leszármazottait pénzeled a fixpunciért cserébe, valószínűleg nemcsak az önbecsülésed van a béka segge alatt, hanem külsőre sem ütöd meg az ideális céltartományod (max. 30 éves, független, gyermektelen, sunapozitív nő) ingerküszöbét. Innentől kezdve egyértelmű az is, hogy nem az ultimate biovibrátor, hanem a plusz pénztárca szerepét töltöd be Erzsi rendszerében. Pontosabban az elsődleges pénztárcáét, mert nyilvánvaló az is, hogy a mindennapi alapkiadások és az emlegetett közös programok költségeit ebben a konstrukcióban javarészt te állod.

Igazából nem is lenne nagy gond ezzel, ha valóban úgy látnád, hogy az egy dugásra jutó fajlagos költség még a sok zavaró tényező ellenére is vállalható számodra. Csakhogy ha így lenne, meg sem születik ez a poszt.

Valójában kurvára zavar, hogy Erzsi életében még mindig "baby daddy" a No1. férfi, de immáron a kamasz fiát is tökösebbnek és tettrekészebbnek tartja nálad. Mivel arra már te is rájöttél, hogy ez soha nem is fog megváltozni, az utolsó szalmaszálba kapaszkodnál: "..de nemsokára a gyerekek kirepülnek, és marad nekem a NŐ. Ennyit meg még tudok várni."

Nade mi a garancia arra, hogy "A NŐ" ott marad neked, miután (egy évtized múlva?) a legfiatalabb gyerekkel együtt a volt férje is végleg eltűnik a képből? Ha jobb híján veled is marad, lesz egy 50+ korú nőd, akire már nem tudsz érdemben rágerjedni, a gyerekei meg nem a te gyerekeid, tehát le sem szarnak majd. Ha pedig genetikai lottónyertesként a felső 1%-ba tartozik "A NŐ", és még akkor is sunapozitív lesz, de az erőforrásaidra már nem lesz szüksége, lazán dobhat a picsába, és lecserélhet egy harmincas kúrógépre. Vagy akkor is, ha menet közben bármi miatt megzuhansz anyagilag - jópár számodra előnytelen forgatókönyv létezik. Közben az esély, hogy saját gyerekeid legyenek, évről évre csökken.

A jelen helyzetben tehát egyetlen kérdést kell feltenned magadnak, és a sok diplomát félretéve, pusztán a józan ész természetes fényében megválaszolni: "Lehet-e ezt ennél jobban elbaszni?"
A csaj az ágyban tüneményes, csak akkor van baj, amikor kinyitja a száját, hogy sematikus világnézetének hangot adjon. A pasi az idősebb, így kapásból arra gondol, azért ilyen, mert a mai világban a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már eleve sok mindenük megvan, nem kell küzdeni…..
Father Justice ☢ 2019.05.17 12:02:52
Az "ő nálam fiatalabb" mondat alapesetben női posztíróra utalna, bármekkora is a korkülönbség. A továbbiakból viszont egyértelműen kiderül, hogy a szerző férfi - legalábbis a személyi száma 1-gyel kezdődik. Így viszont az is evidens, hogy a korkülönbség nagy (7+ év), különben nem kellene rögtön az elején kiemelni.

A probléma gyökere is itt keresendő: Jucinak magától értetődő, hogy ebben a felállásban a korkülönbséggel nem lineárisan, hanem exponenciálisan nőnek az annak áthidalásához szükséges anyagi természetű juttatások.. Józsinak viszont (még) nem.

A sorok közötti értő olvasás képességét bevetve az körvonalazódik, hogy egy 25 körüli, max. 6-os szintű csajról, és egy szintén max. átlagos külsejű - tehát női szemszögből átlagon aluli -, 40-hez közeledő fasziról van szó.

Így rögtön a helyére is kerül minden: Juci nem elég jó csaj ahhoz, hogy egy medúzásító, saját kecóval és jó egzisztenciával rendelkező, korban passzoló fickó lekösse magát vele, de ahhoz igen, hogy egy kiéhezett béta időnkénti ingyenpecózás és a majdani lakhatás lehetőségét kínálja fel neki szájrapusziért, közös filmnézésért és kimondatlan jövőbeli ígéretekért cserébe. (Hogy miért nem szexért, az a következő mondatból derül ki: "Most mondhatni együtt vagyunk.." Vagyis Józsi továbbra is csak bízik abban, hogy idővel sunára mozdulhat, hogy az a fránya "mondhatni" eltűnjön a rendszerből végre.)

Való igaz, hogy a mai fiataloknak egyre több mindene megvan, de a felnőtt élet legfontosabb sarokpontjának tekintett saját tulajdonú ingatlan megszerzésének lehetősége a többségüknek egyre távolabbi álom. Éppen ezért teszi magáévá a fiatal nők javarésze Jucihoz hasonlóan az 'bízz Istenben, de tartsd szárazon a puskaport' (biztosítsd be a sajátkecós balekot) koncepciót már a körhinta kezdeti szakaszában:

"És mintha ide akarna költözni, megjegyzi, hogy ha majd ő fog itt lakni.."

Ha valakire tüzet nyitnak egy automata fegyverből, az meg olyan, MINTHA meg akarnák ölni? Az ilyen, teljesen egyértelmű megjegyzései kapcsán tapasztalt töketlenkedésekből vonja le a következtetést, hogy egy minimális befektetéssel, hosszú távon felhőztethető balfékhez van szerencséje. Hülye lenne ezt a ziccert kihagyni, főleg, ha a közeljövőben jó eséllyel kulcsot is kaphat a lakáshoz.

Akkor aztán tényleg zökkenőmentesen kimaxolhatja az AF/BB-t jópár évre..

..Józsitól pedig várhatjuk a következő, még tanácstalanabb hangvételű posztot a nagyméretű gyertyák szakszerű tartásával kapcsolatban.
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
Father Justice ☢ 2019.05.10 10:02:22
Ha az élettársi kapcsolatból nem született gyerek, akárhány év együttélés után, minden további nélkül kitehető a saját ingatlanból a nem-tulajdonos fél, ennek jogi akadálya nincs. Az "..amit _szinte_ egyedül újítottam fel saját tőkéből" rész konkrétan mit takar? Ha a nő is adott bele valamennyit, azt visszafizeted neki, aztán mehet két szatyorral, amerre lát.

Amennyiben a rüfi tényleg azt kérte, hogy a történtek után még te távozz a saját házadból, az csak annyit jelent, hogy ötvenszer nagyobb balfasznak tart annál, mint amekkorának mi (értsd: férfiak) tartunk téged amiatt, hogy nem basztad ki ezt a jellemhulladékot már régen. Ami alapból sem kicsi balfasz-faktort jelent..

Egyébként a távozásodat követő felállást konkrétan hogy képzelte? Amikor havonta kétszer hazajössz, kapnál tőle egy kis alamizsnapuncit te is, vagy csak a gyertyát tarthatnád, miközben Gerzson farkalja a saját pénzedből vett franciaágyon? Vagy a cuckolást is csak akkor, ha a pénzt továbbra is szorgalmasan lapátolod neki(k) hazafelé - elvégre azt a házat fenn is kell tartani valamiből?

Ez annyira szánalmas bazmeg.. hogy simán hihető. :)

@TSEPKE: A férfiaknak a sunapozitív nők kellenek - az már más kérdés, hogy ezek 95%-a jellemrajzilag a béka segge alatt van kettővel. Ha Bözsi feature set-je a nokedliszaggatásban csúcsosodna ki, Józsi az első félrekúrása után cserélte volna le Gizire, aki szintén tud nokedlit szaggatni, viszont nem kúr félre.

Itt egyszerűen akkora az esztétikai szintkülönbség a nő javára, amit Józsi szimpla ingyenalbi + kiseltartás kombóval már nem tud áthidalni. Legalábbis a nő úgy látja, nála jobbat sosem kapna állandóra, ezért próbálkozhat be bármilyen patkánysággal büntetlenül.
Taposóaknák a kapcsolatban: feltűnik az ex az úszóbajnok életében. Event a FácsénTaposóaknák a kapcsolatban Lehet, nem túl érdekfeszítő, ami velem (is) történt, mindenesetre megélni merően fájdalmas volt. A múlt sebeinek szerepen a jelenlegi kapcsolatban lehetne a munkacíme a…..
Father Justice ☢ 2019.01.05 20:52:34
http://csajokespasik.blog.hu/2013/02/12/a_mikulas_es_a_kalitkaba_zart_hostess..
Father Justice ☢ 2019.01.05 20:40:48
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
Father Justice ☢ 2019.01.05 20:39:59
:)
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Father Justice ☢ 2017.10.29 19:19:17
@KaTe: Nekem az ACR vált be, bár akkor még nem 6.0-t használtam. Valószínűleg fut 6.0-n is, de hogy fel tudja-e venni a bejövő hangstream-et, az nem az Android verziótól függ, hanem a konkrét telefontól. Egy próbát megér.
  Nyilván senkinek sem új a női hiszti fogalma. A pasik zöme már ezer éve elkönyvelte, hogy a nők hisztisek, így hát, bármit is teszünk, ők már csak ilyenek... (Nem kívánok általánosítani! Kinek nem inge, ne vegye magára!) Az írásommal az a célom, hogy felnyissam emberek szemét a hisztivel…..
Alibanya jegyzetel Ébredő erő 2016.01.28 14:49:19
Ma reggel egyszerűen közlekedtem a munkahely fele, ahogy minden reggel, ritkán bonyolítom ezt a dolgot. Inkább a BKV dolgozik ezen, de ők is rendesek. Szokásos reggel volt, köd ült a tájon, az én fejemen, a villamoson, meg úgy mindenfélén - szürke volt minden. A hírekben nem volt semmi értelmes, és…..
Father Justice ☢ 2016.01.30 11:39:54
@Gour: Nem rossz, nem rossz.. de ami mindent visz: "Ne legyél kövér! Elég, ha kettőnk közül én az vagyok. :)" És komolyan, még smiley-t is tesz a végére. Ezt próbáljátok meg überelni. :)
Father Justice ☢ 2016.01.30 15:33:56
@hello73: Amit Gour írt, abban sem az volt a "baj", hogy a nő hazudott..
Father Justice ☢ 2016.01.30 17:25:53
@FemmeFatal: Az ütős és figyelemfelkeltő reklám kihagyhatatlan lehetőségre szokta felhívni a figyelmet, nem pedig - finoman szólva - megmosolyogtató elvárásokra. :)

@Kulics: Nyilván annak szánta, de sajnos van az az eset, amikor nem nyerő stratégia, hanem kifejezetten kontraproduktív. Ez egy ilyen eset. Ha olyan paraméter kapcsán viccelődne, amin akkor sem tudna változtatni, ha akarna, annak egészen más hangja lenne. ("Alig másfél méter vagyok, de így bármelyik magassarkúmat is veszem fel, nem kell feszengened mellettem." - stb.)
Hát itt van hurrá! Régen vártam már ennyire egy napot, mint ezt a szeptember elsejét. Talán gyerekkoromban, mikor megígérték, hogy biciklit kapok a szülinapomra, az volt még hasonló érzés, vagy ahogy a britek várták a királyi esküvőt. Indul tehát az iskola, megint lehet reggel…..
Az a szerencsés olvasó, aki átverekszi magát az alábbi képtengeren, biztosan állíthatom, hogy megtalálja a szépség és a bölcsesség női ideálját: Pallasz Athénét és…..
Father Justice ☢ 2015.08.14 10:46:34
Alibanya jegyzetel Szép nyári nap 2015.07.20 14:33:04
A szép nyári nap azzal kezdődik, hogy a nap már reggel hatkor szikrázóan és forrón süt, az ember verejtékben úszva ébred, és azon töpreng, hogy nem kellene-e mégis egy klímát felszerelni valahová. Amikor ezt a kérdést eldöntötte, elmászik a csapig, ahol hidegvízzel…..
Father Justice ☢ 2015.07.20 19:51:02
Nem baj, ha egy történetnek nincs csattanója, amennyiben bőven kárpótol érte a többszörös tanulsága.

Két nő között őszinte és érdekmentes barátság akkor, és csak akkor lehetséges, ha a férfiak vonatkozásában végletesen eltérőek a preferenciáik, azaz az ízléshalmazaik totálisan diszjunktak. (Magyarul ritkább, mint apácazárdában a fitymacsattogás.)

Egyrészt a közhiedelemmel ellentétben a nők ízlése a férfiak vonatkozásában majdnem annyira egységes, mint a férfiaké a nők tekintetében, másrészt a nőnek mindig az a férfi kell, aki más nő(k)nek is kell. Ha ez a konkrét nő történetesen a legjobb barátnő, akire bármilyen okból fel lehet nézni, akkor a kiszemelt férfiról alkotott értékítélete ("jóváhagyása") kőbe vésett tényként kezelendő, innentől kezdve pedig nem kérdés, hogy a minőségi hímért ringbe kell szállni.

Azon pedig, hogy a társkeresőző férfi nem azt a nőt választja, akivel komolyabb témákról is hosszan tud beszélgetni és írogatni, hanem a magasabb szintűt - nagyobb mellűt, formásabb lábút, szebb arcút, stb., ez már technikai részletkérdés -, vélhetően senki nincs megrökönyödve. Akkor sem, ha a magasabb szintű nő szellemileg annyira halvány, hogy segítségre szorul a levélírásban, "mert az neki nem megy". Röviden, tömören: a szint beszél, a többiekkel meg csak beszélgetnek.

És egy kis korrekció: "Nem tudom ki milyen befejeződést szeretne a férfi azt a nőt választotta, akivel valójában nem is beszélt, de az talán jobban tetszett neki." ==> "Nem tudom ki milyen befejeződést szeretne, de a férfi azt a nőt választotta, akivel valójában nem is beszélt, viszont jobban tetszett neki."

Így működik a piac.
Father Justice ☢ 2015.07.20 20:26:30
@csepke: Most úgy csinálok, mintha nem érzékelném a szarkazmust a mondataidban, és teszek rá még egy lapáttal:

"A csaj azon kapta magát, hogy sokkal szellemesebben és feszültségmentesebben tud a másik nő nevében írni a pasinak, mint a sajátjában."

Ugye mondanom sem kell, hogy ennek is az volt az oka, hogy a másik nő a fotói alapján kapásból megkapta a zöld jelzést a fickótól, ezért hamar flörtölős / pajzán / 18+ / (...) fordulatot vehetett a levelezés - ellentétben Jucival, aki a képcserétől kezdődően a tartalékos játékosok mezőnyét gyarapította a rendszerében (villogó sárga jelzés).

Ez egyben a történet harmadik fontos tanulsága is: egy társkeresőző férfi sajnos nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy csak egy tűzbe tartsa a vasát egyszerre, mert túl nagy valószínűséggel pottyanhat ki valamilyen bizarr csontváz a szekrényből.

Ahogy ebben az esetben is.
Egyszer kifogtam egy nagyon komoly, rezignált férfit, állítólag keresett valakit magának, nekem nagyon valószerűtlennek tűnt a stratégiája, de lehet hogy ez a tökéletes szűrő? És pontosan erre van szükség?  Ki tudja! Megpróbálom leírni mi is volt az elképzelése: "Ami az…..
Father Justice ☢ 2015.06.24 11:42:56
@Gour: "Egy teljesen átlagos de normálisan működő férfire egy tucat nő jut, aki ezt nem képes működtetni ott valami nagy hiba van."

Pontosítás: legalább egy tucat zsírbüfé jut rá. Valahogy meg tudom érteni azokat a teljesen átlagos férfiakat, akik ezt akkor sem akarják "működtetni", ha egyébként tudnák..

Jó kérdés viszont, mit értünk "normálisan működő" alatt. Ha azt, hogy anyagilag a top 1%-ban van, ezért megengedheti magának, hogy akár az átlagnál magasabb szintű nőket is béreljen párhuzamosan, az mindjárt másképp hangzik, és igaz is. (Csak ebben az esetben a külsőre átlagos mivolta lényegtelen, mert megfelelő mennyiségű zsetonnal akár dombi troll is lehet.)

Itt viszont az a kérdés merül fel, megéri-e a rendszeresen levarrt klasszikkurvák mellett egy fix privátkurvát is fenntartani, akit társaságban barátnőként lehet bemutatni. Nyilvánvaló, hogy a nők azokra a férfiakra gerjednek, akiknek már van egy jó nője, de a <bérleti díj + követelőzések + hisztik> kombó általában nem áll arányban a konstrukció egyetlen előnyével: az új sunákra történő rámozdulás esélyének növekedésével. Pénzes férfiként ugyanis ez alapból 98% körül van.

Persze ha főleg azért kell a privátkurva, hogy társaságban véletlenül se nézzék buzinak az embert, az adott esetben felülírhat minden más szempontot. Aki sokat forgolódik céges bulikban, rendezvényeken, stb., annál ez tényleg sokat nyomhat a latban.
Father Justice ☢ 2015.06.24 11:53:21
@Kulics: A nők elsősorban nem felfogást keresnek, hanem szintet.
Father Justice ☢ 2015.06.24 12:03:26
@Irbisz: "..a nyugdijasok szama, es ami meg rosszabb reszaranya egyre nagyobb lesz.."

Nem szükségszerűen, mert 2 évente 1 évvel emelik a nyugdíjkorhatárt ( www.hrportal.hu/hr/hany-evesen-mehetek-nyugdijba-20140605.html ), így egyre nagyobb lesz azoknak az aránya, akik még a nyugdíj elérése előtt meghalnak. Egyben ez a legkézenfekvőbb és legcinikusabb módja a fentebb emlegetett polgárháborús állapot elkerülésének is: nem egy csapásra megvonni a nyugdíjat az összes aktuális nyugdíjastól a rendszer fenntarthatatlan mivoltára hivatkozva, hanem gondoskodni arról, hogy évről évre egyre kevesebben legyenek.
  Gyerekkoromban, vagyis úgy hetedik, nyolcadik osztályban, volt egy nagyon menő tevékenységünk, miszerint egy, nagy, vonalas füzet minden oldalára felírtunk egy kérdést. Állati fontos kérdések voltak, ilyen szellemben, hogy melyik a kedvenc színed, együttesed, melyik fiú tetszik…..
Father Justice ☢ 2015.06.16 22:34:39
@Alibanya1: "A későbbi agresszor verekedő, pont egy nagyon rendes kedves pasi volt."

Ezek szerint nem jött át az üzenet, miszerint sosem volt az, legfeljebb te láttad annak a rózsaszínköd miatt. Az izgipasinak ilyenkor elegendő minimális mértékben rádolgoznia az illúzióra ahhoz, hogy megfogja a nőt állandóra és elérje azt a pontot, amikortól már bátran, következmények nélkül mutathatja ki a foga fehérjét a mindennapokban.

Az izgipasi pont megfelelő szó ide, mert jól érzékelteti, hogy ezúttal - kivételesen - nem a szintekről, hanem egyéni preferenciákról és igényekről van szó. Gizi bugyija a teccőgeci-kőkóla típusú autószerelőktől medúzásodik, Julcsié pedig az elnyomó típusú, neurotikus bölcsészdoktoroktól, de a lényeg ugyanaz: ha bármelyikük őszinte és elfogulatlan rokonai / barátai / ismerősei fél perc után megmondják mindkét delikvensről, hogy ennek a faszinak még a szeme sem áll jól ..

.. ők meglepődve állapítják meg, hogy de sok irigy ember van - és minden megy tovább, miközben a valóban nagyon rendes és kedves pasik továbbra is láthatatlanok maradnak a rendszerükben. Ők ugyanis kizárólag akkor kerülnek a képbe, amikor már képletesen és szó szerint is túl sokszor vágta őket (értsd: Gizit és Jucit) nyakon az élet.

Az meg már valahogy sosem az igazi.
Father Justice ☢ 2015.06.20 19:18:09
@Sabina.: "Ha valaki munkahelyet választ és egy idő múlva kiderül, hogy nem bírja, bármiért is…vajon beadja azonnal a felmondását?"

Tökéletes párhuzam. A felmondás beadása elsősorban attól függ, hogy mekkora a kereslet az illető munkájára a piacon (párkapcsolatra alkalmazva: mekkora a húspiaci értéke (szintje)), másodsorban attól, hogy a megtakarításaiból vélhetően zökkenőmentesen átvészeli-e az időt a következő munkahelye megtalálásáig (párkapcsolatra alkalmazva: mennyire van ráutalva a felerezsire / kiseltartásra).

Intő jelek. Senki nem állított olyat, hogy minden pillanatot analizálni kellene, de amikor az agresszív faszparaszt először adja egyértelmű jelét annak, hogy ő bizony egy agresszív faszparaszt, akkor meg kellene szólalnia a vészcsengőnek. Azonnal.

Persze érthető, hogy miért nem szólal meg szinte soha: "elmentünk balcsizni, borozni és szexelni…" A szintnek, kedveskedésnek és nagyvonalúságnak mindig megvan az a kombinációja, amikor a nő a tényekkel való szikár szembenézés helyett inkább bizarr szerecsenmosdatásba kezd. ("Gerzson nem agresszív, ingerlékeny, kisstílű és önkontrollhiányos, hanem egy olyan férfi, aki nem fél kimutatni az érzéseit - a dühöt sem! (..) Aztán konklúzió: végre egy ilyen férfi!")

Egyébként nincs ezzel semmi gond, csak legalább felnőtt fejjel nézzünk szembe bátran az Igazsággal.
http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/04/ma_az_a_divat_ha_mindenki_mindenkivelVelvet RandiEnnél hülyébb kérdéseket nem kaphatnak a gyerekes társkereső nőkAlibanya jegyzetelNyafogós posztKönyves Blog10 könyv, amit mindenképpen beszerzünk a könyhétenA szeretet nevében lopták el a…..
Father Justice ☢ 2015.06.04 10:39:11
@Lord Papírsárkány: "Ezt a kérdést MINDENKITŐL megkaptam. Fogalmam sincs, hogy.."

Fogalma sincs, aztán a végére csak kijön, hogy dehogynem - de még akkor is úgy próbálja beállítani, mintha a konstrukciónak a férfit érintő, anyagiakkal kapcsolatos része csak eseti kölcsönkérések formájában realizálódhatna. Még véletlenül sem összecuccolás, közös kassza, hogy aztán magától értetődően ugyanannyi menjen a három gyerekre a pénzéből, mintha ő lenne az apjuk.

"Ha apát kerestem volna a gyerekeimnek, akkor apakeresőre regisztráltam volna.."

Mert HA létezne online PÓTapakereső, csak úgy tolonganának ott a végtelenül őszinte, a tényleges szándékaikat már az első perctől felvállaló kisgyerekes nők, hogy aztán a férfiak az összes - egyébként természetszerűleg felmerülő - kérdésükre már az adatlapokról megkapják a választ.

"Akkor nincs _sok_ szabadidőd, mi?"

Triviális, hogy egy három kisgyerekes nőnek általában sokkal kevesebb szabadideje van és lehet, mint a gyermektelen társaiknak, a kérdés csak az, hogy a konkrét esetben mennyi. Erre nemhogy megpróbálja úgy beállítani, mintha a férfi azt feltételezné, hogy egyáltalán nincs is neki, de még ráhúz egy kinyúlt mackónadrágot is az egészre.

Lehet, hogy a nő dekoltázsa is szemrevaló, de hogy csúsztatásból és terelésből sem kell már több leckét vennie, az biztos.