Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komiszár

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem pusztán az úgynevezett NER lovagok, de az oldalbordáik, anyukáik, leányaik, sőt még az anyósaik is előszeretettel állnak az alá a pénzzuhatag alá, aminek kiapadhatatlanságáról Orbán Viktor kormánya gondoskodik. A női egyenjogúságot tehát a Nemzeti Együttműködés Rendszere is fontosnak tartja,…..
Az egyenirányúsított Fidesz-propagandamédia egyik tagjában jelent meg egy, a NER-rel és az Orbán-rezsimmel, sőt, magával a miniszterelnökkel szemben kritikus interjú. ..
komiszár 2019.01.28 10:47:54
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
A rendszerben nyoma sincs a kompromisszumnak, vagy az enyhülésnek, ezt bizonyítja Orbán Viktor mai nyilatkozata és Áder János aláírásai...
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
A jogbiztonság aláaknázása, a nem-egyházi iskolák és a Tudományos Akadémia vesszőfutása, valamint most a CEU kiűzése az országból - mindez a Fidesz barbárjainak hadüzenete az emberi civilizációval szemben!..
Európa egyik vezető lapja a Fidesz kizárását követeli a Néppárttól, Manfred Weber azonban változatlanul kesztyűs kézzel bánik Orbán Viktorral; Az ellenállás biztató jeleit tapasztalja Kelet-Európában a populizmussal szemben a Guardian kommentárja, amely hozzáteszi, hogy az európai konzervatívok…..
Már a latinok is megmondták, pedig nem is tudtak Orbán húzásáról a köztörvényes volt macedón miniszterelnök megmentésére: a hasonló a hasonlónak örül. Macronnak teljesen igaza van, amikor csatába száll a demokrácia és a nemzetközi rend védelmében, csak éppen egyedül baktat az úton. Lezsák Sándor…..
Kemény visszacsapást sürget Washington részéről egy szakvélemény, ha Orbán valóban kipaterolja az amerikai érdekeltségnek számító Közép-Európai Egyetemet. Trump teljesen magára maradt nacionalizmusával a párizsi háborús emlékünnepségen, de az európai vezetők nem foglalkoztak azzal, hogy alapvetően…..
Igaz, hogy egy blognak, de Balog Zoltán megkezdte a vezeklést. Elismerte, hogy a kormánynak nem dolga, sőt, a gőg jele, ha meg akarja védeni a kereszténységet. Ma már úgy látja, hogy a migránsozást is túltolták... Lehet, hogy Isten megbocsátja bűneit, mi itt a Kávézóban nem vagyunk ilyen…..
komiszár 2018.10.30 14:33:05
Figyelemre méltó cikk jelent meg a Népszava mai számában. A szerzője Földvári Zsuzsa, és Haragosak az osztrák-magyar kishatárforgalomból kiszorítottak címmel látott napvilágot. A bécsi tudósító azt írta meg, hogy a két ország között kiépített átkelőhelyekből a kisebbeket immár nem használhatják az…..
Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa nem az a figura, akinek lennének erkölcsi skrupulsai, ha a párt központi irányvonaláért kell harcolni. Ha az éppenséggel a nettó Nyugat-ellenesség, hát nagy elődjét, Rákosit utánozza, mégpedig tökéletesen...
A Sargentini-jelentés már régóta sláger volt mind Magyarorszzágon, mind az egész Európai Unióban. Lehetett érveli az arra valóhivatkozással, lehetett lobogtatni, nem figyelembe venni, teljes politikai stratégiát arra alapozni. A jelentés mindenképpen mérföldkő az Unió és Magyarország történetében…..
Híre ment, hogy az LMP-ben „rendkívüli ülést tartanak az LMP ellen indított médiahadjárat" miatt. A belső levelezésből kiszökött hír majdnem igaz (az ülés nem rendkívüli), az annak nyomán született felháborodáshullám azonban a saját farkába harap: az elnökségi ülés ugyanis pont azzal kíván…..
Egy fél országot tartott lázban hetekig, most meg senki nem tart rá igényt. ..
komiszár 2018.06.10 09:13:14
Orbán barátja, a volt berni nagykövet, Demján Sándor, Andy Vajna, az OTP és az MKB bank is érintett az ügyben...
Kocsis Máté, illetve - elnézést -  dr. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója elkövette a legnagyobb kommunikációs hibát: szóba állt a Facebook-oldalán trollkodókkal. Ezekből lettek ezek a gyöngyszemek, amiket persze lehet, hogy az oldalát gondozó szerkesztő írt,…..
komiszár 2013.08.12 16:32:32
A hírek szerint személyesen az MNB elnöke tervezi a Nemzeti Bank új logóját. A Bilderberg-csoport által megbízott  Viviane Reding által megbízott Bajnai által megbízott kommunista hekkerek feltörték Matolcsy laptopját, és megszerezték a szupertitkos logóvázlatot.…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
Acsarkodók rontják a magyar korrupció nemzetközi díjakkal elismert színvonalát: rombolják a hírnevét, feljelentésekkel gátolják az üzletmenetet, és persze oda akarnak pisilni, ahova nem lehet. Mong Attila lapszemléje. Miközben a magyar korrupció csodájára jár a világ,…..