Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tréning Atya

42 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009. November vége. Még sohasem láttam Baltasart idegesnek. Feszülten így szól: „úgy vártam, hogy élőben lássam”. A kedvese lepte meg két jeggyel.    Műsoron a Muzsikás, és még valami. Baltasar erre a még valamire izgul ennyire, „Woven hand”…..
Tréning Atya 2013.07.10 12:17:51
Három kiváló videónk van az Uproxx.com jóvoltából a Breaking Bad főszereplőiről, egészen pontosan Dean Norris, Anna Gunn és Aaron Paul meghallgatásáról. Ahogy így elnézem a videókat, nem hiszem, hogy bárki is jobb lett volna Skylar, Hank és Jesse szerepére. ..
Tréning Atya 2012.08.16 15:29:41
Futóblog Core Training 2012.05.18 16:51:58
Tegye fel a kezét az aki, futás mellett mást is sportol. Jó. Most az tegye fel a kezét aki a futás mellett váz, illetve törzsizom erősítő gyakorlatokat végez. Nos, ki csinál ilyet? Sérülésem rávilágított arra, hogy nem csak a futás van. Fokozottabb igénybevétel a testünk…..
Tréning Atya 2012.05.19 15:09:08
Hasonló okból (sérülés) és megfontolásból (előrelátás) megcsináltam ezt: www.runnersworld.com/article/0,7120,s6-238-263-266-14177-0,00.html
, aztán olyan izomlázam lett, mint még maraton után se, szóval a fele is elég lett volna. Kétségtelen, hogy érdemes foglalkozni a törzsizomzattal, állítólag jócskán megtérül. Szóval hajrá!
Tréning Atya 2012.06.01 22:35:47
@pantomimes: Pedig ránézésre nem tűnt túl killernek, aztán meg azt hittem, hogy én vagyok ennyire nyeszlett nyunyi. Másodszorra csak mindenből a felét csináltam. Így is volt izomlázam, de rámozogtam egy könnyűt és nem volt gond. Mondjuk most eltörtem az egyik lábujjam, szóval majd kezdhetem elölről.
     Nagyjából akkor ismerkedtem meg a zenéjükkel, amikor először jártak Magyarországon, de akkoriban még bizalmatlan kíváncsisággal szemléltem, hogy mit művel három jófülű elmebeteg különböző instrumentumokon.  Azóta persze menthetetlen függő lettem, ezt a fájdalmasan…..
 Csemege!..
    Ez meg egy rövidfilm arról, hogyan készült ez. ..
    Régóta tervezem, hogy felrakok valamit tőle, számomra már rég kiderült, hogy nem csak azért érdekes, mert női bőgősökből (már hangszeresekből) nincs túl sok, hanem mint művész is figyelemre méltó. ..
Csak hallgasd!   ..
Pompás kombó egy fasza albumról, kettő az egyben. ..
A már sokszor méltatott urak most nem szakítják le a fejünket, csupán remekbe szabott bizonyítékát tárják elénk annak, hogy egy roppant egyszerű (még én is el tudom játszani a lányom xilofonján) és fülbemászó dallamból mit lehet kihozni, ha szakértő kezek közé…..
TRÓGAIR Még messze nincs vége... 2012.01.13 19:38:00
Ez van, a hír, miszerint kedvenceim ellátogatnak hozzánk varázsolni, ismét kihozta belőlem az önjelölt népművelőt. Néha rám jön és nem tudom visszafogni magam, kérés nélkül hirdetem az igét. Természetesen a lányom (5) sem ússza meg, és bizony olykor eleinte csak hümmög,…..
  Nem kell ehhez hozzáfűzni semmit, nagy tudású szakemberek zörögnek egy csöppet:  ..
   Most, hogy kedvenceim 2007 után újra hazánkba látogatnak, és ezúttal már a jegyem is megvan, muszáj közzétennem tőlük valamit. E szerzemény, Scofield mester közreműködésével, igazi beetető nóta, olyan, mint a drog, az első adag ingyen van vagy nagyon olcsón, aztán meg,…..
Futóblog Születésnapodra 2011.10.24 11:53:00
Nem ismerjük egymást régóta, beszélgettünk már párszor, egy vagyok a sok közül, akiket a forgatag köréd sodort, valahogy te is egy vagy azok között, akiket az én forgatagom felém sodort. Nem ismerjük igazán egymást, persze beszéltünk félmaraton után, és a maratonváltó után…..
Tréning Atya 2011.10.24 22:54:17
Át is adnám neki a szót, versenybeszámoló következik. Élvezetes írás, adjatok neki időt. — Józsi Tavaly futottam először a Staten Island Half-Marathonon (weblap), akkor avattam fel a "donci" feliratú Futóblogos pólót, és még címlapra is kerültem vele. Itt…..
 Akit érdekel itt olvashat az alant látható úrról. A klip végén az ő hamvait szórják az óceánba. ..
 Az idei Spartathlon ultramaratont, ami egy óvatos 246 km egyben, hazánk lánya, Lubics Szilvia nyerte. Remélem tévedek, amikor azt feltételezem, hogy valószínűleg nem fogunk róla túl sokat hallani, de hát nem lehet mindenki aranylábú. Jó látni, hogy néha az a metódus is…..
TRÓGAIR R.I.P. Miles Davis 2011.09.29 11:35:00
     Tegnap volt húsz éve, hogy meghalt. Mégis mit írhatnék róla? Jelentőségét nehéz lenne túlértékelni. Zenéje tanít. Aki ismeri, tudja, aki meg nem, az próbálja pótolni a mulasztást...
Minden körítés nélkül, egy gyönyörűség vasárnap estére: Tudom, tudom, kik ezek a muzsikusok, már írom is: AVISHAI COHEN - bass, vocalsKAREN MALKA - vocalsSHAI MAESTRO - pianoAMOS HOFFMAN - oud, guitarITAMAR DOARI - percussion ..
Ha olvastad a rettenetesen motiváló bemutatkozásomat, akkor bizonyára már nagyon nem bírsz magaddal és nézed már a kütyüket, cipőket és legszívesebben már most szaggatnád az aszfaltot. Van egy pár dolog, amit tudnod kell!Én itt vagyok, nagyon-nagyon nem ciki megkérdezni bármikor,…..
TRÓGAIR Vers mindenkinek 2011.09.13 10:52:00
  Kányádi Sándor: Vagyunk amíg   vagyunk amíg lenni hagynak se kint se bent mint az ablak   ki-kinyitnak be-becsuknak berendeznek kirakatnak   hol emennek hol amannak dicsekedve mutogatnak   ilyen szörnyek olyan…..
TRÓGAIR Vers mindenkinek 2011.09.09 20:23:00
   Eleget téve a bennem lakozó kultúrmisszionárius késztetésének, közreadok egy remek verset, ami szerintem életprogramnak sem utolsó. Rudyard Kipling - Ha... Ha nem veszted fejed, mikor zavar van, s fejvesztve téged gáncsol vak, süket, ha kétkednek benned, s bízol magadban, de…..
Tréning Atya 2011.09.13 10:43:30
@saaby.: Mitagadás, jól estek soraid. Mindig meglep, amikor valaki a virtuális fiókomba botlik, de ha még jó érzéseket is kelt benne, hát az meg ugye...hízik a májam, na.